- Konu Sahibi efsun_zeren
-
bu arada yoğurt çok güzel tutmuştu kızıma yedirdim
Merhaba arkadaşlar dün kızımı götürdüm doktora şükürki burun tıkanıklığındanmış kızım 10 kilo bi ara hastalandığında 9 kiloya düşmüştü dr çok çok iyi kilosu kimseye deme dediBende sadece size diyorum Bizim ela komikti doktorun kulağından çekti sırtını dinlediği şeyi ver kızım diyo dr ııı ıııı diyo okadar çok sevdiki drumuz elayı ben seni eve götürüyüm diyo mammaaa diyo draa dr sırtını açıyo ağzını açıyo bakıyo ela hiççç bi görseniz Doktorumuz güldü bu cin gibi hiçbişeyi yok dedi sonra güldü kaybol şimdi hadi bakalım dedi bu soğukta bi daha gelme dedi ela nasıl gülüyoo eve geldik ela uyudu saat 7 de kıyamadım uyandırmadım ela 2,30 bi uyandı cin gibi oyun istiyo bi babası bi ben kafayı yedik sallamaktan cadı uyumadı babaya aşık zaten şebeklik yapıp durdu sabah işe zor geldiim çok uykusuzum babamız dün ali babanın çiftliği oyun halısını almış ama daha vermedim bu arada wewelin yoğurt makinasını almıştım netten dün geldi gece mayaladım yoğurt abahta dolaba koydum tutmuştu ama tatmadım yarın yorumlarımı yazarım kendim elde mayalayıp tutturamayanlardanım neyse bizden bu kadar
sizede geçmiş olsun canım nerde oturuyorsun kar yağıyormuş ya
efsuncum, maşallah elaya.
Hangi doktora gidiyorsunuz, bana önerebileceğin bir doktor var mı acaba?
GÜNAYDIN HANIMLAR
benimde kayınvalide akşama otobüse binecek yarın sabah burda..hiç çekingen değildir kendisi çokda lafçıdır ve bende takıyorum işin kötüsü..zaten 1 sene küs kalmıştık hiç konuşmuyorduk doğuman sonra konuşmaya başladık..oğlunu çok kıskanır sağolsun kumam gibidir...
mercimek ben henüz vermiyorum gaz yapıyor diye 8. aydan önce verilmese iyi olur diye okumuştum..ben tarhana bile veremedim öğün olrak cesaret edemiyorum kabız olur diye..yayla çorbasınada yeni başladım zaten..genelde sebze çorbası yapıyorum ama sebzeleri değiştiriyorum sürekli..içinede bi gün kıyma bi gün tavuk bi gün balık katıyorum ..
bugünde kıymalı sebze çorbası var..
sabah kahvaltıda yumurta yedi kızım nerdeyse yarımdı alarji yapmıcak sanırım kızıma yumurta şu ana kadar artırarak verdim bişey olmadı..
sabah süt içmeden uyandı uyanıncada içmiyo zaten bende 7.30 da kalktım kahvaltı hazırladım yedi sonra geri uyuduk 10 a kadar..acıkmış ama nasıl bağırıyo meğer acıkmış..armutt suyu yaptım içti de susutu..sabah süt içmeyince kahvaltı tutmadı demekki..yoksa ben ara öğünü zar zor yedirirdim..
bizde durumlar böyle yarın yada öbür gün cerrahiye götürcez duruyu..giremeyebilirim sık sık..
slm kızlar bende temmuz annesiyim hemde ikiz aranıza yeni katıldım kızlardan vakit bulup bitürlü yazmak için fırsatım olmadı
titania slm nasıl oldu popiş...
bizimki şurupsuz yapmıyor..
canım sana bişey sormak istiyorum bizim kakada top top beyaz beyaz yuvarlak bişeyler var onlar ne olabilir?
dün hastaneye yolladım bezini gait tahlili yapıldı parazit bakıldı sonuç negatif..
günaydın
neredeyse her saat başı uyandık kabus gibi bi gece geçirdik
ben uyuyana kadar yarım saat geçiyo hemen dalamıyorum ya tam az bişe içim geçiyo uyanıyo
pışpışla gezidir yatır yıne aynı
okadar huzursuzdu ki
ççççççççok çok uykusuz ve yorgunum nolcak böyle yaa :5
diş mi çıkarcak nedir ya anlamadım
yoğurt yedirmedim mesela ama peynir yumurta yedi..armut,sebze çorbası(bende hiç patates koymuyorum irmikli yapıyorum) meyve püresi akşamda tahıllı mama yaptım onu yedi..
benim sütümmü yapıyor acaba?bi kere olan bişey değil canım o kaka genelde böyle yapıyo ve o beyaz şeyleri çıkartınca akşama kendisi kaka yapabilior ama onların bi çıkması lazım..
günaydın
neredeyse her saat başı uyandık kabus gibi bi gece geçirdik
ben uyuyana kadar yarım saat geçiyo hemen dalamıyorum ya tam az bişe içim geçiyo uyanıyo
pışpışla gezidir yatır yıne aynı
okadar huzursuzdu ki
ççççççççok çok uykusuz ve yorgunum nolcak böyle yaa :5
diş mi çıkarcak nedir ya anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?