2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayy varya artık napıcağımı şaşırdım cnm oğlum böyle değildi benim akşam 10 11 gibi yatardı gecede 3 4 sefer emmeye kalkardı o kadar böyle bişey görmedim ben sallıyorum daldı tamam diyorum hiç abartmıyorum yatağına koyuyorum daha ohh biraz uyur derken kafam yastığa değmeden gene kalkıyorr..sonra sil baştan...

dün gündüz kardeşim vardı onu çok seviyor uyutmadık 1 saat falan uyudu bu gece gene aynı 4 e kadar uyumadı...şaşırıyorum artık anlıyacağın...
ben ev yapımı tarhana veriyorum cnm sonuçta bir sürü işlemden geçiyor o tuz kalmıyo ki gerçi annem yaparken koymuyor galiba bi soruyim bakiim.:44:
slm kızlar bende temmuz annesiyim hemde ikiz aranıza yeni katıldım kızlardan vakit bulup bitürlü yazmak için fırsatım olmadı
hoşgeldin allah yardımcın olsun cnm biz birine zor yetişiyoruz allah güç kuvvet versinn
bende bayadır giremiyodum kızım ela hastaydı bende hastaydım çok şükür ikimizde iyiyiz şimdi
geçmiş olsun ikinizede
bu arada yoğurt çok güzel tutmuştu kızıma yedirdim
afiyet olsun bende yaptım dün yediricem kızıma bugün
aa tuzun zararını biliyordum ama bu kadar olduğunu duymamıştım saol bilgiler için
belki sütünden kaynaklanıyordur cnm dra söle bakalım ne diyecek
ahh huysuzum aynen bende uykusuz vede yorgunum buda bende sinir yapıyor iyice
ben 1 saate bile razıyım yeter ki deliksiz olsun

zülal de öyle ucunu nasıl çekiyo acıtıyo diş çıkınca ne yapıcaz bakalım

bu kakayı görmek dra nasip olmadı..dra gideceğimiz gün yapmıyor kaka..
2 çocuk annesi olmak zor olmalı ben birini zor idare ediyorum..

canım kaka yapamıyorken 11 den önce uyumazdı..salla salla kollarım kopardı..en çok istediğim şeydi sallamadan erkenden uyuması kendi kendine çok şükür yarabbim başardık..diş çıkarana kadar sefa süreyim biraz..sonra yine kabus başlar..analık böyle demekki..
titania sizdemi offf offff

papatya o beyaz şey dediğin nası bişey ya anlamadım ben:44:

canım valla kaka kaka diye diye herkesi forumdan kaçırtcam..
böyle zeytin çekirdeği gibiler aynı..ama beyaz..peynir gibi fakat sert..top top bişeyler işte..kakayla karışık..özelliklede ilk çıkan kakası bu şekilde..

29 yaşındayım huysuz
çocukların arasında da 3 yaş var

negüzel aralarındaki yaş bende 3 -4 sene sonra istiyorum bebiş ama eymen beni korkutuyo şuan
bnde 28 im

bazen eymende öyle top gibi yapıyo ama koyu siyah renkli hiç beyaz görmedım ne yapıyo ki acaba onu öyle :44:
iyice .ok analizcisi olduk her bez itinayla inceleniyo

ZEYTİN Allah aallahhh genelde ilk çocuk zor olur 2. kolay derler senin kız cadı galiba..gazı falanmı oluyor acaba..benimki ilk 2 ay aynı anlattığın şekildeydi..15 dakika bile uyumazdı..zaten bu dalamamk bana o aylardan miras kaldı ya..sağolsun tikli gibi..içim geçse bile zıplayarak uyanıyorum bazen..

kızlar öğleden sonra gelmiyorsunuz...hııııımmmmm

Son düzenleme:

hele ben... .okla bozdum.. :))

dün gelmedim öğleden sonra işim vardı muhabet varmış baya ben gelınce kimsecıkler olmuyo canım sıkılıyo benımde geziyorum kk da

sarıpapatyacım ben anca sabah çocuklr uyurken girebiliyorum
onlar uyanınca pek pc ye vaktim kalmıyo

hele bu ara zamanım yapıp yedirmekle geçiyo resmen
bi birine hazırlayıp yediriyorum sonra diğerine
bazen ikisine aynı anda yedirdiğim de oluyo

huysuz yaş farkı çok iyi olmuşbizdede 4 yaş 9 ay var 5 e yakın

bende öyle bezini inceliyorum dün ince ince bişeyler vardı bende onu merak ettimm

gazı falanda azaldı cnm öyle çok yok gibi benim ki gündüz alıyo uykuyu ondan uyumuyor gece
bugün başka bi yöntem deniyeceğim 10 buçukta kaldırdım şimdi öğlen 2 ye kadar uyutmayacağım sonrada 3 e kadar uyusun bi daha akşama kadar uyku falan yok ona takii akşama kadar bakalım başarabbilecek miyiz geceyide görücez

zeytincim benim ilk oğlum da aynı senin kızın gibiydi
moralini bozmak gibi olmasın ama memeyi bırakana kadar düzene girmedi uykusu
ne yaptıysam olmadı; hırsımdan sinirimden, yorgunluktan oturup ağladığım çok olmuştur o zamanlar

zeytin bizde o dediğin uyku düzenini kendiliğinden gelişiyo öğlen 3 e kadar 1 saat uyuyo ya sonra akşam üstü 20 dk. uyuyo daha uyku yok ama çok huysuz bu seferde acaba uyumadı dıyemı huysuzluk edıyo dıyorum
bide sürekli ağzı kapalı ıııııııııııı ıııııııııııııııııııııı yapıyo bişe ister gidi ama ne olduğu belli değil tabi:44:
bu arada yaş farkı iyi demişin bnde 1 çocuk var henüz 2.ye allah kerim

bnde ölüyorum uykusuzluktan şimdi sıcak oldu hep mayıştım burda ama koştur koştur eve gitcem şimdi
yemek yicem paşayı emzircem koştur koştur geri gelicem
4 de aynı koşturmayla eve gitcem

ben gidiyorum kızlar sevgili kayınvalideciğim gelir birazdan..
duruda kalkmadı hayret..gece uyur inş..korktum bak şimdi gündüz çok uyuyunca..

haa yanlız kendi adıma şunu söyliyeyim uyku uykunun mayasıymış..küçük çocuklar uyudukça sakinleşir gece rahat uyurmuş...bizde durum gerçekten böyle..ama herkesde değişiyor demekki..hepsi farklı bir birey olma yolundalar sonuçta..

ayy ben titiana için diyecektim kafa kalmadı cnm ya neyse ALLAH söyletmiştir belki

titiana öyle deme ne olur ben yaşına kadar düzelir diye umutlanıyorumm yoksa naparım bilemiyorumm

ZEYTİNCİM birini çağırda baksın 1 saat uyu yazık sana ya..
olmadı akşam eşin gelince yedir çocukları git yat 1 saat..
cnm bakma annem kardeşim falan geliyor yat diyolar bu sefer de uyku tutmuyo kendimi öyle bi adepte etmişim ki zülal gık dese gözüm açılıyor bi daha da uyuyamıyorumm
bnde ölüyorum uykusuzluktan şimdi sıcak oldu hep mayıştım burda ama koştur koştur eve gitcem şimdi
yemek yicem paşayı emzircem koştur koştur geri gelicem
4 de aynı koşturmayla eve gitcem
allah size yardım etsin yaa sizin ki daha da bi zor

bizim düzen hergün değişiyor onun için bişey diyemiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…