- Konu Sahibi efsun_zeren
-
ayy varya artık napıcağımı şaşırdım cnm oğlum böyle değildi benim akşam 10 11 gibi yatardı gecede 3 4 sefer emmeye kalkardı o kadar böyle bişey görmedim ben sallıyorum daldı tamam diyorum hiç abartmıyorum yatağına koyuyorum daha ohh biraz uyur derken kafam yastığa değmeden gene kalkıyorr..sonra sil baştan...zeytinim haline üzülüyorum valla kızım gece uyudukça aklıma sen geliyorsun..eşime bile dedim gece 4 e kadar ayağında sallamış geçen gece arkadaş dedim..
bi gün gündüz az uyut bakalım gece uyuyacakmı..gerçi sen 2. kez annesin daha tecrübelisin hayatım..
dün gündüz kardeşim vardı onu çok seviyor uyutmadık 1 saat falan uyudu bu gece gene aynı 4 e kadar uyumadı...şaşırıyorum artık anlıyacağın...
ben ev yapımı tarhana veriyorum cnm sonuçta bir sürü işlemden geçiyor o tuz kalmıyo ki gerçi annem yaparken koymuyor galiba bi soruyim bakiim.:44:kızlar salçalı bişey vermek neden yasak..yani salçanın ne zararı var...
içindeki tuz yüzündenmiş..başka zararı yoksa içinde salça olan tarhana verebilirmiyim..siz tarhanayı nasıl yapıyorsunuz yapılırken onada salça katılıyor..
hoşgeldin allah yardımcın olsun cnm biz birine zor yetişiyoruz allah güç kuvvet versinnslm kızlar bende temmuz annesiyim hemde ikiz aranıza yeni katıldım kızlardan vakit bulup bitürlü yazmak için fırsatım olmadı
geçmiş olsun ikinizedebende bayadır giremiyodum kızım ela hastaydı bende hastaydım çok şükür ikimizde iyiyiz şimdi
afiyet olsun bende yaptım dün yediricem kızıma bugünbu arada yoğurt çok güzel tutmuştu kızıma yedirdim
aa tuzun zararını biliyordum ama bu kadar olduğunu duymamıştım saol bilgiler içinaman diyelim 1 yaşından önce mamalara tuz koymayın vücuttan atılamadığı için ilerde kalp damar rahatsızlıklarına neden oluyormuş. O nedenle ben tuzlu şeyleri tattırmıyorum bile. Salçada da çok fazla tuz var ben yazdan hazırladığım kavanoz domatesleri kullanıyorum. Bide pırasa, patlıcan ,çilek ve bakla 1 yaşından önce verilmeyen sebzelerden özellikle bakla çok tehlikeli.
Burada okudum hemen gidip çiftlik halısını aldım hoşuna gitti. Yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
belki sütünden kaynaklanıyordur cnm dra söle bakalım ne diyecekyoğurt yedirmedim mesela ama peynir yumurta yedi..armut,sebze çorbası(bende hiç patates koymuyorum irmikli yapıyorum) meyve püresi akşamda tahıllı mama yaptım onu yedi..
benim sütümmü yapıyor acaba?bi kere olan bişey değil canım o kaka genelde böyle yapıyo ve o beyaz şeyleri çıkartınca akşama kendisi kaka yapabilior ama onların bi çıkması lazım..
ahh huysuzum aynen bende uykusuz vede yorgunum buda bende sinir yapıyor iyicegünaydın
neredeyse her saat başı uyandık kabus gibi bi gece geçirdik
ben uyuyana kadar yarım saat geçiyo hemen dalamıyorum ya tam az bişe içim geçiyo uyanıyo
pışpışla gezidir yatır yıne aynı
okadar huzursuzdu ki
ççççççççok çok uykusuz ve yorgunum nolcak böyle yaa :5
diş mi çıkarcak nedir ya anlamadım
ben 1 saate bile razıyım yeter ki deliksiz olsuncanımya o dalamamk varyaa öldürdü beni..dön dön dön ezan okunuyor artık..yok uyuyamoyorum tam dalıcam eeeeeeeeeee
yine benimki özellikle ilk uyuduğunda 3-4 saat hiç sesini çıkartmıyor allahtan da azıcık uyuyorum o uyuyunca yatıyorum bende hemen 9 10 gibi..
biizm yatmamız 11 i buluyo papatyam
akşam uykusu olduğu halde uyumadı
bide memenin ucunu sıkıyo çekiyo uzatıyo nası acıtıyo canımı
aç değil de oynuyo güya en son verdım babasına oda yorgundu memede uyut dedi bi bağırdım durmuyo görmuyomusun diye
eymen korktu sesim yükselince sonra bi güldü kıkırkıkır nası gülüyo sıpa
zülal de öyle ucunu nasıl çekiyo acıtıyo diş çıkınca ne yapıcaz bakalım