2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

KAYNANASININ YANINDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...........
ana benim kız babaanneye gülücükler saçıyo kahkahalar atıyor hop dedim hop hoooopppp

Bende öğlen kızıma gittim uyyodu kıyamadımm uyandırmadım sağdım sütümü bıraktın geldiim kuzum ne güzel uyyodu

KAYNANASININ YANINDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...........
ana benim kız babaanneye gülücükler saçıyo kahkahalar atıyor hop dedim hop hoooopppp

hahaha bizimki ağlıyo babanneye gidince yavrum anlıyo bence doğmadan önce bile sorunlar olduğu için biliyo hisssediyo
onada dedim zaten sen sürekli eleştirdiğin için çocuk senden negatif enerji alıyo ondan ağlıyo diye

Bende öğlen kızıma gittim uyyodu kıyamadımm uyandırmadım sağdım sütümü bıraktın geldiim kuzum ne güzel uyyodu

oyy kuzu maşallah efsun çok tatlı kızın nazar değmesin
ben sağamıorum makıne bozuldu birde sağarken 30cc çıkıyodu canım sıkılıyodu çok nıye aaz geliyo diye

ben geldim

1:45 e kadar zor oyaladım zülali sonlara doğru hırçınlaştı iyice bi kaç kere dalarken yakaladım kucağıma aldım oynadım falan sonra çorbasını yedirdim bezinide değiştirdikten sonra uyuttum uyanmazsa 3 buçuğa doğru kaldırıcam ..
topikye baya bi kaynana zede var anlaşılan..kendime nazar boncuğu takıyorum o zamanufak tefek sorunlar haricinde büyük bişey olmadı bizde bana da çocuklarımada iyi davranır bi kötülüğünü görmedim ben..sizlere allah yardım etsin

HOŞGELDİN CANIM

AMAN NAZAR DEĞMESİN

HOŞGELDİN CANIM

AMAN NAZAR DEĞMESİN

bizim sıpa öğlende sanki ben onu uyutmamışım gibi benle kavga etti nası komikti elini kaldırıyo
sesli sesli bağırıyo
dayısı gelmişti o gezdirdiği için bana gelince ağladı illa gezcek
onun kucağından beride gülücük atıyo
çok şebekler yaaa
bak yine özledim

bugun ilk defa tavuk vericez haşlayıp şehriyeli tavuk suyuna yapcaktı annem göğsüde minik doğrıcaktı
bakalım yiycekmi

dün kıymalı yeşil mercimeği silmiş süpürmüş bi tabak

HUYSUZ BİZİMKİDE MSN DE GÖRÜNCE AĞLIYODU ama şimdi kudurdu resmen gülmekten...
zEYTİN ÖYLE OLUYOR İNSAN UYUYAMIYOR BU seferde uyu deyince bilirim..rezene içir hergün belki uyur...hatta çorbalarıda rezeneli suya yap..bende sana bi nazar boncuğu takıyorum maşşallh bizimde sorun yoktu ne zamanki eşim askere gitti bu yanıma geldi kadın değişti resmen içine canavar kaçmış gibi oldu..bende verdim sepeti koluna haydi yoluna...

papatya kadın sen yokken sayfayı okursa yandın
canavar heeeeeeeee

zeytin size maşşalh gerçekten
ahh o bana şeker olsaydı ben ona kurban olurdum ama nerdeeeeeeeeeeeeeeee
nese sinirlenmicem

aynen canım bende ama nerde..gerçekten o iyi olunca iyiym ama o laf sokmaya başlayınca 1 tutuyom 2 tutuyom sonunda patlıyom..neyse bende sinirlenmicem..
uyuyorlar şu anda okuyamaz..faceyi maceyi öğrenmniş telefon çekti gülmeleri faceye koyalım diyo.:)))

Son düzenleme:
eminim sevecektir tavuklu şehriyeyi..ben sebze çorbasına tavuk katıyorum ne zamandır yiyo severek..

bende bu akşam acısız tarhana vercem ama korkuyorum..hayrlısı bakalım..sonuçta öylede kabız böylede amaan yesin çocuk..napsam olmuyor hep aynı nasılsa tarhanadanda bişey olmaz heralde..

offffff sıkıldım
efsun sen kaçta çıkıyosun işten ben 4de çıkıyorum şimdi patron çıktı yarım saat bekle misafir gelicek dedi gıcık oldum

oafiyet olsun kuzuyaa
aynen şekerim uyuyamıyo insan rezene iyi fikir aslında akşam içiriyim barii
papatya kadın sen yokken sayfayı okursa yandın
canavar heeeeeeeee

zeytin size maşşalh gerçekten
ahh o bana şeker olsaydı ben ona kurban olurdum ama nerdeeeeeeeeeeeeeeee
nese sinirlenmicem
saol bebeğimm
papatyam senin ki madern kaynanaymış kk yada üye yap bari

çıkarken şifreni silde kadın kudurmasın hepten
Canım ben devam sütü veremiyorum içmiyo malesef sadece emziriyorum
daha güzel başver seni emsin yeter inş
tarhana bişey cnm ya...ama tabii duru hnmın totosu hiç belli olmuyorr:26:inş bişey olmaz

saolun kızlar kaynanam iyidir biz birbirimizi tamamlamayı öğrendik geçinip gidiyoruzzz

Son düzenleme:
kızlar zülali uyutmamak için halimizi bi görseniz varya mehmete parti düdüklerinden vermişler okulda kafamdada şapkası tam deli olduk yani

ilk korkmuştu şimdi sesle oda cevap veriyor :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…