- Konu Sahibi efsun_zeren
-
kaynanasının yanındaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........
Ana benim kız babaanneye gülücükler saçıyo kahkahalar atıyor hop dedim hop hoooopppp
KAYNANASININ YANINDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...........
ana benim kız babaanneye gülücükler saçıyo kahkahalar atıyor hop dedim hop hoooopppp
Bende öğlen kızıma gittim uyyodu kıyamadımm uyandırmadım sağdım sütümü bıraktın geldiim kuzum ne güzel uyyodu
ben geldim
1:45 e kadar zor oyaladım zülali sonlara doğru hırçınlaştı iyice bi kaç kere dalarken yakaladım kucağıma aldım oynadım falan sonra çorbasını yedirdim bezinide değiştirdikten sonra uyuttum uyanmazsa 3 buçuğa doğru kaldırıcam ..
topikye baya bi kaynana zede var anlaşılan..kendime nazar boncuğu takıyorum o zamanufak tefek sorunlar haricinde büyük bişey olmadı bizde bana da çocuklarımada iyi davranır bi kötülüğünü görmedim ben..sizlere allah yardım etsin
ben geldim
1:45 e kadar zor oyaladım zülali sonlara doğru hırçınlaştı iyice bi kaç kere dalarken yakaladım kucağıma aldım oynadım falan sonra çorbasını yedirdim bezinide değiştirdikten sonra uyuttum uyanmazsa 3 buçuğa doğru kaldırıcam ..
topikye baya bi kaynana zede var anlaşılan..kendime nazar boncuğu takıyorum o zamanufak tefek sorunlar haricinde büyük bişey olmadı bizde bana da çocuklarımada iyi davranır bi kötülüğünü görmedim ben..sizlere allah yardım etsin
oafiyet olsun kuzuyaabizim sıpa öğlende sanki ben onu uyutmamışım gibi benle kavga etti nası komikti elini kaldırıyo
sesli sesli bağırıyo
dayısı gelmişti o gezdirdiği için bana gelince ağladı illa gezcek
onun kucağından beride gülücük atıyo
çok şebekler yaaa
bak yine özledim
bugun ilk defa tavuk vericez haşlayıp şehriyeli tavuk suyuna yapcaktı annem göğsüde minik doğrıcaktı
bakalım yiycekmi
dün kıymalı yeşil mercimeği silmiş süpürmüş bi tabak
aynen şekerim uyuyamıyo insan rezene iyi fikir aslında akşam içiriyim bariiHUYSUZ BİZİMKİDE MSN DE GÖRÜNCE AĞLIYODU ama şimdi kudurdu resmen gülmekten...
zEYTİN ÖYLE OLUYOR İNSAN UYUYAMIYOR BU seferde uyu deyince bilirim..rezene içir hergün belki uyur...hatta çorbalarıda rezeneli suya yap..bende sana bi nazar boncuğu takıyorum maşşallhbizimde sorun yoktu ne zamanki eşim askere gitti bu yanıma geldi kadın değişti resmen içine canavar kaçmış gibi oldu..bende verdim sepeti koluna haydi yoluna...
saol bebeğimmpapatya kadın sen yokken sayfayı okursa yandın
canavar heeeeeeeee
zeytin size maşşalh gerçekten
ahh o bana şeker olsaydı ben ona kurban olurdum ama nerdeeeeeeeeeeeeeeee
nese sinirlenmicem
papatyam senin ki madern kaynanaymış kk yada üye yap bariaynen canım bende ama nerde..gerçekten o iyi olunca iyiym ama o laf sokmaya başlayınca 1 tutuyom 2 tutuyom sonunda patlıyom..neyse bende sinirlenmicem..
uyuyorlar şu anda okuyamaz..faceyi maceyi öğrenmniş telefon çekti gülmeleri faceye koyalım diyo.:)))
daha güzel başver seni emsin yeter inşCanım ben devam sütü veremiyorum içmiyo malesef sadece emziriyorum
tarhana bişey cnm ya...ama tabii duru hnmın totosu hiç belli olmuyorr:26:inş bişey olmazeminim sevecektir tavuklu şehriyeyi..ben sebze çorbasına tavuk katıyorum ne zamandır yiyo severek..
bende bu akşam acısız tarhana vercem ama korkuyorum..hayrlısı bakalım..sonuçta öylede kabız böylede amaan yesin çocuk..napsam olmuyor hep aynı nasılsa tarhanadanda bişey olmaz heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?