- Konu Sahibi efsun_zeren
-
günaydın güzel anneler ve bebekleri
nasılsınız
Kucak konusunu konuşmuşsunuz benim kızım doğduğunda anne karnını özlüyormuş çok huysuzdu ve ailelerimizin yanındaydık kucaktaydı alışacak diye çok korktum.
Evime gelince uyku düzeninide kucak olayınıda düzeltmeye çalıştım. Araba koltuğunda oturuyor ama sürekli şarkı söylememi onunla konuşmamı istiyor.
Ve iletişimin birinci kuralı gözünün iiçine bakmamı istiyor.
Yalnız beraber ev süpürebiliyoruz arada.
Koltuğu ,ile süpürdüğüm her odaya taşıyorum.
Kızım 7100gr olmuş 60 cm de boyu. Tombiş bir kızım var ama bouyuda iyi sanırım 53cm 3600gr doğmuştu
hoşgeldin cnm maşallah kuzuna tombiş melek....
benimkide ilk doğduğun anne karnını arıyordu kuzum kuzcağımda uyuyordu
herkese günaydın annişler nasılsınız
günaydın oğluşum eşim ve ben tatildeyiz..biraz dinleneyim dedim ama sabahın köründe yine uyanıyoruz:)olsun onunla herşey güzel..
slm herkese kısaca geçmişe bakabildim tek tek alıntı yapamıyorum çünkü telefonumdan nete bağlanıyorum.bende haziran annesiyim ama bebeğim 36. haftada doğduğundan ama bende temmuz annesi sayıyorum kendimi çünkü çok takip ettim çınar bebek için dualar ettim oranjeye ayrı üzüldüm hatta zeytin gözlü yanlış hatırlamıyorsam plasenta previa ydın sende benim gib ? o nedenle bırakamıyorum ama pek kimse yok o gruptan.
benim de saçlarım tutam tutam dökülüyor. endişelenmeye başlamıştım iyice kansızım ben ondan kaynaklanıyor sanıyordum ama doğumla alakalı demekki. bugün bayram havasındaydım kızım 6. gününde kaka yaptı anne olmak böyle bişey demekki kakaya bile sevinip annane babanne baba dede hepsi arandı haber verildi :)) bizim bebek 8 sene bekletti 4 düşükten sonra oldu o nedenle baya bi kıymetli herkesinki öyledir tabi allah bağışlasın hepimizinkini. kızım çok huysuz bazen yemek yemeye bile fırsat bulamıyorum. ek gıdalara geçince naparım bilmiyorum hazır mama vermek istemiyorum çorbalarımı meyve pürelerini yapim istiyorum ama kucağımdan düşmüyor. bu arada ewet tw izletmek otistik olmasına neden oluyormuş ne kadar doğru bilemiyorum ama dikkat etmek lazım. ben izletmiyorum dün oyuncak aldım bezden kitap üstünde hayvan resimleri var renkli renkli ya bayıldı bide playskollun bez çıngıraklı bebek çok tatlı 3 aylık çocuk ne anlar dedi eşim ama kızım gözlerini ayırmıyor hatta tutma dokunma denemeleri yapıyor. bizimki fena salya akıtıyor sanırsınız dişleri çıkacak. elleri sürekli ağzında. bizdeki gelişmeler böyle sizlerle hayatı paylaşmak ayrı güzel merakla okuyorum. paylaşımlar için teşekkürler
benimkide 40ı çıkınca geçti cnm...cnm senin kızın büyümüş maşallah 3 ayını doldurmuş daha mı rahat şimdi benimkinin anne karnını özlemesi 1.5 ayda falan geçti.
Ama eşim eve gelince kucağına ladığı için o gelince kucak istiyor babasından.
Bende bak ben bütün gün kucağıma emzirmek dışında almıyorum sen alıştırsdın baba kucağı istiyor diyorum.
Birde benim eşim ikinci çocukta tecrübeleşeceğine ilk çocukta yapmamaya özen gösterdiğimiz herşeyi tersine bunda yapıyor..
Bırakta baba olduğumu anlayayım doya doya seveyim diyor.
nerdesiniz cnm bizim yerimizede gezz iyi eğlencelergünaydın oğluşum eşim ve ben tatildeyiz..biraz dinleneyim dedim ama sabahın köründe yine uyanıyoruz:)olsun onunla herşey güzel..
cnm ben değildim..slm herkese kısaca geçmişe bakabildim tek tek alıntı yapamıyorum çünkü telefonumdan nete bağlanıyorum.bende haziran annesiyim ama bebeğim 36. haftada doğduğundan ama bende temmuz annesi sayıyorum kendimi çünkü çok takip ettim çınar bebek için dualar ettim oranjeye ayrı üzüldüm hatta zeytin gözlü yanlış hatırlamıyorsam plasenta previa ydın sende benim gib ? o nedenle bırakamıyorum ama pek kimse yok o gruptan.
benim de saçlarım tutam tutam dökülüyor. endişelenmeye başlamıştım iyice kansızım ben ondan kaynaklanıyor sanıyordum ama doğumla alakalı demekki. bugün bayram havasındaydım kızım 6. gününde kaka yaptı anne olmak böyle bişey demekki kakaya bile sevinip annane babanne baba dede hepsi arandı haber verildi :)) bizim bebek 8 sene bekletti 4 düşükten sonra oldu o nedenle baya bi kıymetli herkesinki öyledir tabi allah bağışlasın hepimizinkini. kızım çok huysuz bazen yemek yemeye bile fırsat bulamıyorum. ek gıdalara geçince naparım bilmiyorum hazır mama vermek istemiyorum çorbalarımı meyve pürelerini yapim istiyorum ama kucağımdan düşmüyor. bu arada ewet tw izletmek otistik olmasına neden oluyormuş ne kadar doğru bilemiyorum ama dikkat etmek lazım. ben izletmiyorum dün oyuncak aldım bezden kitap üstünde hayvan resimleri var renkli renkli ya bayıldı bide playskollun bez çıngıraklı bebek çok tatlı 3 aylık çocuk ne anlar dedi eşim ama kızım gözlerini ayırmıyor hatta tutma dokunma denemeleri yapıyor. bizimki fena salya akıtıyor sanırsınız dişleri çıkacak. elleri sürekli ağzında. bizdeki gelişmeler böyle sizlerle hayatı paylaşmak ayrı güzel merakla okuyorum. paylaşımlar için teşekkürler
canım hoşgeldin
annelik çok güzel bir duygu hayata daha bi sıkı bağlandım herşeyim kızım oldu allah hepimizin yavrularını bağışlasın saç dökülmesine gelince benimde dökülüyo hormonlarımızın bize oyunu olsa gerek çok takmyorum bende krafttın dönencesini aldım bayıldı müzikli inekler döndükçe takip ediyo fiyatıda çok ucuz 23 tl şimdide sihirli gezegen gece lambası alacam salyadan bahsetmişsin benim kızımında çok fena buluzlarının göğsü resmen su gibi ve kızım o salyayla baloncuklar yapıyo tükürmeyi öğrendi ağzından çıkarıyo geri ağzına alıyo çok fena benim kızım tombiliğim bende çınar bebeği çok merak ediyorum herkes face gitti çok üzülüyorum birçok kişiden haber alamıyoruz arada burayada uğrasalar keşke
leyla yakaladım seni naber bebiş nasıll
slm herkese kısaca geçmişe bakabildim tek tek alıntı yapamıyorum çünkü telefonumdan nete bağlanıyorum.bende haziran annesiyim ama bebeğim 36. haftada doğduğundan ama bende temmuz annesi sayıyorum kendimi çünkü çok takip ettim çınar bebek için dualar ettim oranjeye ayrı üzüldüm hatta zeytin gözlü yanlış hatırlamıyorsam plasenta previa ydın sende benim gib ? o nedenle bırakamıyorum ama pek kimse yok o gruptan.
günaydın güzel anneler ve bebekleri
nasılsınız
Kucak konusunu konuşmuşsunuz benim kızım doğduğunda anne karnını özlüyormuş çok huysuzdu ve ailelerimizin yanındaydık kucaktaydı alışacak diye çok korktum.
Evime gelince uyku düzeninide kucak olayınıda düzeltmeye çalıştım. Araba koltuğunda oturuyor ama sürekli şarkı söylememi onunla konuşmamı istiyor.
Ve iletişimin birinci kuralı gözünün iiçine bakmamı istiyor.
Yalnız beraber ev süpürebiliyoruz arada.
Koltuğu ,ile süpürdüğüm her odaya taşıyorum.
Kızım 7100gr olmuş 60 cm de boyu. Tombiş bir kızım var ama bouyuda iyi sanırım 53cm 3600gr doğmuştu
günaydın bugün benim misafirlerim var dün akşama kadar iş yaptım zülal ayrı bi huysuzdu mızıl mızıl geceye kadar bitmedi...sonrada üzücü bi haber aldım dedemin amcası vardı baya bi yaşlıydı vefat etmiş allah rahmet eylesin annemler falan gittiler hep...işte böyle akşam üzeri gelirim...keyifli günler hepinize
günaydın bugün benim misafirlerim var dün akşama kadar iş yaptım zülal ayrı bi huysuzdu mızıl mızıl geceye kadar bitmedi...sonrada üzücü bi haber aldım dedemin amcası vardı baya bi yaşlıydı vefat etmiş allah rahmet eylesin annemler falan gittiler hep...işte böyle akşam üzeri gelirim...keyifli günler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?