- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
kızım eloşum 22 temmuzda 2500 kilo ve 47 cm olarak doğdu 22 eylülde aşıya gittiğimde boyu 53 cm kilosu 5850 olmuş tontişim 20 ekimde tekrar gidecez kızımla 2 ayı bitene kadar gaz sorunu çektik bebeğimle çığlık çığlığa ağlıyordu kıpkırmızı oluyodu sürekli kucağımda geçecek annem diye diye 2 ayımızı bitirdik rahatladık kullanmadığımız gaz ilacı kalmadı 10 gündür vermiyorum gaz ilacını biraz ıkınıyı felan ama maşallah pot pot attırıyo kuzucum ga sancısı çekenlere allah yardım etsin öok zor günlerdi
geçenlerde bebişimle bi kaza geçirdik ve çok korktu 3 gündür beşiğinde uyumak istemiyo geceleri yanıma yatırınca bana baka baka uyuyo
Benim kızım 23 haziran doğumlu maşallahı var 8 kilo 65 cm boyu ama inanılmaz terliyor başı özellikle çarşaf su oluyor resmen herkes bişey söylüyor kimi diyor troid lerine baktır kimi diyor d vitamini eksiliğinden çok canım sıkılıyor doktora götüreceğim acaba kilosundanmıki
çok fena grip oldum çok korkuyorum kızımada geçecek die komilinin ıslak mendiliini kullanmaya başladım dün sonucu yazarım benim kızım kilosundan pişiyo maşallaaah çünkü boğumları tümden pişmiş bilekleri bile yavrumun pudraladım kızımı
çok geçmiş olsun bende grıp oldum dr emzir dedi ama eller mutlaka emzırmeden yıkanmalı ve emzırırken ağızlık tak nefesin geçmesin dedi ben de pişikle çok uğraştım dr pudra önermıyor çok mınık tozlar akciğerlerine kaçabilirmiş trosyd krem ve bepanthen merhem karıştırıp surdum 2 gunde ıyıleştı şimdi sadece su ve pamuk kullanıyorum bepanthen merhem suruyorum sadece sukur 2 aydır pişik olmadı bırde şimdi kakalar azaldı usenmıyorum kaka yapınca lavobonun altında ılık suyla yıkıyorum kendı şambuanıyla bacaklarını da yıkıyorum boğum yerlerini ıyıce tulle kurutup bepanthen suruyorum mıss gıbı oluyor...Islak mendıl kesinlikle kullanmayı bıraktım onlar pişik yapıyor hassas popişleri
bence kilosuyla ilgili degldr canım. ya kalın giydiriyosundr ya da yattıgı yer terletiyodur
ben öğlenleri şimdilik günde 1öğün taze sıkılmış meyve suyu içiriyorum,kızım 3aylık
slm kızlarrr
herkes iyidir inşş.. hasta olanlar varmışş çokk geçmiş olsun hava tam hastalık havası...biz ailece kısa bi gezmeye gittik cumartesi akşamı hatta gecesi yatmaya hazırlanırken eşim hadi aydına gidelim dedi dalga mı geçiyosun falan derken hadi yarım saat içinde hazırlan çıkalım dedi..ya olmaz falan ne dedimse hadi çocuklarıda hazırla gidelim dedi. aydında kızkardeşi var benim yakınlarım falanda orada neyse saat 2 buçuğa yaklaşırken yola çıktık sabah vardık..dün akşamda döndük güzel geçti allaha şkr..şansımıza havada çok yağışlıydı çocuklar hasta olur diye çok korktum ama selamet geldik çok şkrr...ama 2 gündür çok huysuz kızım sürekli kucak istiyor cuma akşamınada bebk mübareğine misafirlerim var bişey yaptırmıyorr
merhaba temmuz anneleri.benim kizimda 19 temmuzda dünyaya geldi.size bi sorum olucak bebekleriniz ne siklikla uyuyo?
benim kizim gece büyük insan gibi uyuyo sadece bi kere uyaniyo.ama gündüz nerdeyse hic uyumuyo haciyatmaz gibi.zorla uyutuyom yarim saat olmadan bagirmaya basliyo.hep beni istiyo.esimdede durmuyo.bunaldim iyice hic bise yapamaz oldum.
sizde durum nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?