2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar benim elamda pişik oldu anlayamadım sık sık altını değiştiriyorum kilolu olduğu için boğum yerleri hava almıyo sanırım ondan oldu moralim bozuldu

geçmiş olsun canım ne kazası hayırmı neyseki çok iyisiniz bebişinin adı ela sanırım benim kızımın adıda ela kızına bol bol sarıl tek güvendiği sensin onun

sizler ve bebişlerimiz iidir umarım benim canım sıkkın biraz bugün sağlıkocağnda kontrolümüz vardı gecen ay 56 cm 5400dü bu ay 60 cm 6 kilo sadece 600 gram ek gıda yada mama ver demedi gayet ii almış dedi ama geçen aylr daha fazla almıştı. Sabahtan beri fenayım. Canım pişik bende de oldu bactroban pomad antibiyotikli 5 gün sadece 1 kez şürüyosun geçiyo

Benim kızım 23 haziran doğumlu maşallahı var 8 kilo 65 cm boyu ama inanılmaz terliyor başı özellikle çarşaf su oluyor resmen herkes bişey söylüyor kimi diyor troid lerine baktır kimi diyor d vitamini eksiliğinden çok canım sıkılıyor doktora götüreceğim acaba kilosundanmıki

bence kilosuyla ilgili degldr canım. ya kalın giydiriyosundr ya da yattıgı yer terletiyodur

slm herkese pek uğrayan yok tabi bebişler durmuyo ki. Canım kaza geçirdik demişsin geçmiş olsun sana ve Ela bebişe umarım ciddi değildir bizde kızımla bakışarak uyuyoruz. Efsuncum herkes bişey söylüyor takmamak lazım sonuçta biz onların annesiyiz biz iyisini biliriz Allah korusun yawrularımızı bişey olsa bizim canımız yanar biraz giysileri hafiflet maşallah tosuncuğum kilosu iyi o kiloyla çok üşümez. Ben bu ay sınavı geçer notla atlattım 600grm almış Ayşe Nazım açmı kalıyo bilmiyorum çok canım sıkkın şu mama olayıda beni çok üzüyo hamilelik boyunca ilk 6ay sadece anne sütü baskısı bana mamayı zehirmiş gibi algılatıyor. Çok üzülüyorum kızım 28 haziran doğumlu nezaman ek gıdaya geçsem acaba ve ne versem bilemiyorum. Sizlerden başlayan varsa paylaşalım bebişlerimiz aç kalmasın

ben öğlenleri şimdilik günde 1öğün taze sıkılmış meyve suyu içiriyorum,kızım 3aylık

çok fena grip oldum çok korkuyorum kızımada geçecek die komilinin ıslak mendiliini kullanmaya başladım dün sonucu yazarım benim kızım kilosundan pişiyo maşallaaah çünkü boğumları tümden pişmiş bilekleri bile yavrumun pudraladım kızımı

ben öğlenleri şimdilik günde 1öğün taze sıkılmış meyve suyu içiriyorum,kızım 3aylık

canım erkem değilmi daha ek besin için 6 aydan önce bişey verme diyo dr bana dün sağlık ocağına gittik nezle olduk ailece kızımda oldu kurban olduğum mahsunlaştı iyice

bu dönem tam hastalık dönemi dikkat etmek lazım. kendimize iyi bakalım ki bebişlerde iyi olsun.bende oğluma ek besinlere baslamadm daha ama agzına 1-2 damla bişeyler damlattıgım oldu. üzüm gibi. vereceği tepkiye bakıyorz çok komik oluyo yüzünü ekşitiyo yalanıyo:76:

merhaba temmuz anneleri.benim kizimda 19 temmuzda dünyaya geldi.size bi sorum olucak bebekleriniz ne siklikla uyuyo?
benim kizim gece büyük insan gibi uyuyo sadece bi kere uyaniyo.ama gündüz nerdeyse hic uyumuyo haciyatmaz gibi.zorla uyutuyom yarim saat olmadan bagirmaya basliyo.hep beni istiyo.esimdede durmuyo.bunaldim iyice hic bise yapamaz oldum.
sizde durum nasil?

slm kızlarrr

herkes iyidir inşş.. hasta olanlar varmışş çokk geçmiş olsun hava tam hastalık havası...biz ailece kısa bi gezmeye gittik cumartesi akşamı hatta gecesi yatmaya hazırlanırken eşim hadi aydına gidelim dedi dalga mı geçiyosun falan derken hadi yarım saat içinde hazırlan çıkalım dedi..ya olmaz falan ne dedimse hadi çocuklarıda hazırla gidelim dedi. aydında kızkardeşi var benim yakınlarım falanda orada neyse saat 2 buçuğa yaklaşırken yola çıktık sabah vardık..dün akşamda döndük güzel geçti allaha şkr..şansımıza havada çok yağışlıydı çocuklar hasta olur diye çok korktum ama selamet geldik çok şkrr...ama 2 gündür çok huysuz kızım sürekli kucak istiyor cuma akşamınada bebk mübareğine misafirlerim var bişey yaptırmıyorr

okadar hastaydımki raporluydum halada geçmedi umarım kızıma geçmez sizler nasılsınız

canım ne güzel kızın gece uyuyormuş uykusunu gece alıyor demekki zaten büyüme hormanları gece daha çok çalışırmış benim kızım gece 3 kez kalkıyo gündüzde nerdeyse sadece2 saat uyuyoo onuda sürekli uyanarak benim durumum daha vahim anlıcan canım

ne güzel hoş vakit geçirmişsiniz değişiklik olmuştur aslında bizimde ihtiyacımız var böyle bi değişikliğe ama benim eşimin sadece bi pazarı tatil

bebişler büyüdükçe öglen uykuları azalıyo gece uykuları uzuyo.benim oglumda gündüzleri 2saat uyanıksa en az yarım saat uyuyo.gecede 2 kere kalkıyo alıştık artık bu tempoya.bende kendimi işlerimi ona göre ayarlıyorm

slm güzel annişler günaydın dicem ama çoğunuzun uyanmış olma ihtimali yüksek oğlumdan fırsat buldukça giriyorum okuyup yazamadan çıkıyorum bebişleriniz iyidir inş

slm güzel anneler ben aranıza yeni katıldım bebeği 2.5 aylık ve fazlası ile gaz problemi var bununla birlikte sancısıda fazla olduğu için beni emmiyor bunu nasıl çözeceğim bi fikri olan varmı yardımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…