2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ARKADAŞIM BENİM OĞLUMUNDA KOLİKİ VARDI,
bizde beraberce yalnız ev süpürebiliyoruz....
bizde 7600gr ve 63 cm olduk, bütün bebiciklere MAAŞALLAH SÜBHANALLAH....

ARKADAŞIM BENİMDE SAÇLARIM OLUK OLUK DÖKÜLÜYOR,
hamilelik sonrası değişen hormon dengesi yapıyormuş, o dediğin şampuan umarım işe yarar arkadaşım....

[/QUOTE]

arkadaşım MAAŞALLAH çok güzel, sana öyle geliyor, çok güzel.....

bekleriz cnm her zaman demek işe başladın sen geçde bırakmıştın cnm..buseye kim bakıyorr..aman kestirir boyatırsın ne olcak sankim bende olasıya göbeğim çatladı ama sonuca değdi:)

saol şerifecim..ben iyiyim tatlım busede iyi şükürler olsun canım...başın saolsun tatlım..yazdıklarını yeni gördüm..zülalde iyidir umarım..çok öpüyorum seni..
çok saol cnm..zülal çok şkr iyi cnm bende seni öpüyorum uğra cnm buraları sessiz bırakma
açma cnm baya zararlı diyolar bende oğluma seyrettiriyordum zararlarını bilmiyordum ama öğrendiğimden beri zülale seyrettirmiyorum
canım benim oğlumda pusetinde durmayı çok seviyor iyiki almışım dediğim ieylerden biri resmen kurtarıcım oldu :))))))))

canım başınız sağolsun allah mekanını cennet etsin inş.
saol cnm
başınız sagolsun canım Allah rahmet eylesin. sana da kolay gelsin
saol cnm

abant güzeldir bende gittim bi kaç kez ama kışın karla daha bi güzel oluyor evet zülalde 27 haziranda doğdu cnm 6100gr 62 cmseninkide gayet güzel cnm meraklanma

Kızlar bebişlerinizin 3 lü aşısını yaptırdıktan sonra kolundaki aşı yerinde iltihaplanma olan varmı

günaydıııııııınnnnnn!!!!!!!
bizde aşımızı 21 eylülde olduk.iltihap filan olmadı hemşire olabilir demişti ama normalmiş yani korkma. ellemeyin o kısmı banyo yaptırırkende lif gelmesin dikkat et

teşekkürler canım yeni sordum aile hekimime aşıdan 3 hafta sonra iltihaplanma oluyo muş

Günaydın kızlarrr nasılsınız bebişler nasıl
sanada günaydınn biz iyiyiz sen nasılsın
Kızlar bebişlerinizin 3 lü aşısını yaptırdıktan sonra kolundaki aşı yerinde iltihaplanma olan varmı
zülalde iltihap değilde kızarıklık olmuştu dr baya da ağlamıştı kuşum sonra dru aradım drumuz soğuk kolonya sürün demişti sürünce baya rahatlamıştı dene istersen
teşekkürler canım yeni sordum aile hekimime aşıdan 3 hafta sonra iltihaplanma oluyo muş

ciddi bişey olmamasına sevindim cnm

slm herkese bugün bebişler nasıl...bizimki bugün gülmekten öldürdü.emziriken birden hapşırdım öyle bir ağladı ki tutamadım kendimi çok güldüm..:))

arkadaşım MAAŞALLAH çok güzel, sana öyle geliyor, çok güzel.....[/QUOTE]

yok gerçekten zayıf görünüyor hatta sevmek isteyen bi kız aaa ne kadar zayıfsın sen falan diye sevdi..

leyla kardeşim bendebilmiyordum internette bir makalede okudum.Nestum canım valla tabiri caizse aptal oldum bu kız beni mahvetti bildiğim inandığım herşeyi unutturdu ben sadece anne sütü veririm emzik kesinlikle vermem ayağımda asla sallamam diyordum hepsini yaptım. kaka yapsın diye üzüm sularaı armut suları zeytinyağları neler neler huysuzluğu geçsindiye amuda bile kalkarım ama işe yaramıyor. Bizim kız fena kalkmaya çalışıyor hiç yatmak istemiyor sürekli kucağımda hiç bir iş yapamıyorum.benden böyle kız durmuyor baba yoruldu bile 1 saat kucağında taşıyamıyor ama benim tüm gün kucağımda.

ay canım anne olmak çok zor allah yardımcımız olsun..bizimkide bugün öle bir ağladıki avutmak ne mümküm bende başlayacaktım ağlamaya neyse sabredelim geçecek inşallah hepsi..

buseye annem bakıyor canım...o yüzden gözüm arkada değil..bugün izin aldım 10 gün evdeyim...bebeğimi yalnız bırakmak istemiyorum..devamlı emmek istiyor..biliyorsun benimki biraz erken doğdu..doktorum devamlı emzir diyor..kilosu iyi ama zayıflar diye korkuyorum o yüzden izin aldım..yıl sonuna kadar izin rapor idare edecem şerifecim..evet saçlarım feci..ama en kısa zamanda yaptırıcam bende..sende güle güle kullan tatlım..seni ve zülali çok öpüyorum..fırsat buldukça gelmeye çalışacam...
bizleride bilgilendirdiğin için teşekkür ederim aynescim....

BENİM kızım bugün hiçbişey yemedi sabahtan beri aç uyuyor...napıcam ben bu kızla ...hiçbişey yemiyor...
ben habire süt sağıyorum...sanki içecek var..dondurucuyuda doldurup doldurup sonra çöpe atıyorm eski sütleri...
neyse benim yine süt sağmam lazım...

Kızım eloşum 22 temmuzda 2500 kilo ve 47 cm olarak doğdu 22 eylülde aşıya gittiğimde boyu 53 cm kilosu 5850 olmuş tontişim 20 ekimde tekrar gidecez kızımla 2 ayı bitene kadar gaz sorunu çektik bebeğimle çığlık çığlığa ağlıyordu kıpkırmızı oluyodu sürekli kucağımda geçecek annem diye diye 2 ayımızı bitirdik rahatladık kullanmadığımız gaz ilacı kalmadı 10 gündür vermiyorum gaz ilacını biraz ıkınıyı felan ama maşallah pot pot attırıyo kuzucum ga sancısı çekenlere allah yardım etsin öok zor günlerdi

geçenlerde bebişimle bi kaza geçirdik ve çok korktu 3 gündür beşiğinde uyumak istemiyo geceleri yanıma yatırınca bana baka baka uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…