- Konu Sahibi efsun_zeren
-
ARKADAŞIM BENİM OĞLUMUNDA KOLİKİ VARDI,günaydın güzel anneler ve bebekleri
nasılsınız
Kucak konusunu konuşmuşsunuz benim kızım doğduğunda anne karnını özlüyormuş çok huysuzdu ve ailelerimizin yanındaydık kucaktaydı alışacak diye çok korktum.
Evime gelince uyku düzeninide kucak olayınıda düzeltmeye çalıştım. Araba koltuğunda oturuyor ama sürekli şarkı söylememi onunla konuşmamı istiyor.
Ve iletişimin birinci kuralı gözünün iiçine bakmamı istiyor.
Yalnız beraber ev süpürebiliyoruz arada.
Koltuğu ,ile süpürdüğüm her odaya taşıyorum.
Kızım 7100gr olmuş 60 cm de boyu. Tombiş bir kızım var ama bouyuda iyi sanırım 53cm 3600gr doğmuştu
ARKADAŞIM BENİMDE SAÇLARIM OLUK OLUK DÖKÜLÜYOR,Günaydıııııınnnnnnn herkeseeee!!
biz bugün dr amcamıza gidicez kontrole.
benimde saçlarım felaket dökülüyor hatta geçen gün oğlumun ağzından aldım. bioblas şampuan aldım onu kullanıcam bakalım faydası olacak mı?
[/QUOTE]ZEYTİN GÖZLÜ
abant a geldik ankaraya yakın olsun dedik:)4 gün burdayız allahtan bugün hava güzeldi oğlumla bol oksijen alıyoruz:)bu arada zülal de 27 haziran doğumlu sanırım kilosu nasıl bizimki bana zayıf görünüyor boyu uzun biraz ondan sanırım kilosu iyi ama belli olmuyor..64 cm 7 kg 3,5 kg 53 cm doğmuştu
bekleriz cnm her zaman demek işe başladın sen geçde bırakmıştın cnm..buseye kim bakıyorr..aman kestirir boyatırsın ne olcak sankim bende olasıya göbeğim çatladı ama sonuca değdi:)herkese selamlar kızlar..bu topici sizleri takip ederek buldum..bende aranızdayım..fazla giremiyorum ama yinede bakmaya çalışıyorum..dün işe başladım doğum iznim bitti.ama rapor almayı düşünüyorum..maşallah herkese bebekleri iyi durumda..benim kızımda çok fazla gaz sorunu yaşadık..şuan iyi arada bir ağlıyor ama onada şükürler olsun yani...bakım konusuna gelince bende ne saçımı kestirebildim ne boya attırabildim..haftaya yaptırmayı düşünüyorum..kızımdan fırsat olmadı bir türlü...o iyi olsunda ben bakımsız olsamda olur ne edeyim yani...hepinizi çok öptüm...
çok saol cnm..zülal çok şkr iyi cnm bende seni öpüyorum uğra cnm buraları sessiz bırakma
saol şerifecim..ben iyiyim tatlım busede iyi şükürler olsun canım...başın saolsun tatlım..yazdıklarını yeni gördüm..zülalde iyidir umarım..çok öpüyorum seni..
açma cnm baya zararlı diyolar bende oğluma seyrettiriyordum zararlarını bilmiyordum ama öğrendiğimden beri zülale seyrettirmiyorum
sorma aynescim benimde tutam tutam iniyor saçım..çok moralim bozuluyor...kafamda saç kalmayacak diye korkuyorum..bende boya falan attıramadım kestiremedim ondan diye düşünüyordum..bende oyuncak alacam kızıma..çıngırağı var sesli onu sallayınca öyle bir bakıyorki..sesini dinliyor renklerine bakıyor...tv ye arada bakıyor ama ben zararlı olduğunu bilmiyordum..odasına tv kurdum birde baksın diye..offffffff pişman oldum yazdıklarınızı okuyunca...
saol cnmcanım benim oğlumda pusetinde durmayı çok seviyor iyiki almışım dediğim ieylerden biri resmen kurtarıcım oldu :))))))))
canım başınız sağolsun allah mekanını cennet etsin inş.
saol cnmbaşınız sagolsun canım Allah rahmet eylesin. sana da kolay gelsin
nerdesiniz cnm bizim yerimizede gezz iyi eğlenceler
t
abant a geldik ankaraya yakın olsun dedik:)4 gün burdayız allahtan bugün hava güzeldi oğlumla bol oksijen alıyoruz:)bu arada zülal de 27 haziran doğumlu sanırım kilosu nasıl bizimki bana zayıf görünüyor boyu uzun biraz ondan sanırım kilosu iyi ama belli olmuyor..64 cm 7 kg 3,5 kg 53 cm doğmuştu
kızlar bebişlerinizin 3 lü aşısını yaptırdıktan sonra kolundaki aşı yerinde iltihaplanma olan varmı
günaydıııııııınnnnnn!!!!!!!
Bizde aşımızı 21 eylülde olduk.iltihap filan olmadı hemşire olabilir demişti ama normalmiş yani korkma. Ellemeyin o kısmı banyo yaptırırkende lif gelmesin dikkat et
sanada günaydınn biz iyiyiz sen nasılsınGünaydın kızlarrr nasılsınız bebişler nasıl
zülalde iltihap değilde kızarıklık olmuştu dr baya da ağlamıştı kuşum sonra dru aradım drumuz soğuk kolonya sürün demişti sürünce baya rahatlamıştı dene istersenKızlar bebişlerinizin 3 lü aşısını yaptırdıktan sonra kolundaki aşı yerinde iltihaplanma olan varmı
teşekkürler canım yeni sordum aile hekimime aşıdan 3 hafta sonra iltihaplanma oluyo muş
arkadaşım MAAŞALLAH çok güzel, sana öyle geliyor, çok güzel.....
ay canım anne olmak çok zor allah yardımcımız olsun..bizimkide bugün öle bir ağladıki avutmak ne mümküm bende başlayacaktım ağlamaya neyse sabredelim geçecek inşallah hepsi..leyla kardeşim bendebilmiyordum internette bir makalede okudum.Nestum canım valla tabiri caizse aptal oldum bu kız beni mahvetti bildiğim inandığım herşeyi unutturdu ben sadece anne sütü veririm emzik kesinlikle vermem ayağımda asla sallamam diyordum hepsini yaptım. kaka yapsın diye üzüm sularaı armut suları zeytinyağları neler neler huysuzluğu geçsindiye amuda bile kalkarım ama işe yaramıyor. Bizim kız fena kalkmaya çalışıyor hiç yatmak istemiyor sürekli kucağımda hiç bir iş yapamıyorum.benden böyle kız durmuyor baba yoruldu bile 1 saat kucağında taşıyamıyor ama benim tüm gün kucağımda.
buseye annem bakıyor canım...o yüzden gözüm arkada değil..bugün izin aldım 10 gün evdeyim...bebeğimi yalnız bırakmak istemiyorum..devamlı emmek istiyor..biliyorsun benimki biraz erken doğdu..doktorum devamlı emzir diyor..kilosu iyi ama zayıflar diye korkuyorum o yüzden izin aldım..yıl sonuna kadar izin rapor idare edecem şerifecim..evet saçlarım feci..ama en kısa zamanda yaptırıcam bende..sende güle güle kullan tatlım..seni ve zülali çok öpüyorum..fırsat buldukça gelmeye çalışacam...bekleriz cnm her zaman demek işe başladın sen geçde bırakmıştın cnm..buseye kim bakıyorr..aman kestirir boyatırsın ne olcak sankim bende olasıya göbeğim çatladı ama sonuca değdi:)
çok saol cnm..zülal çok şkr iyi cnm bende seni öpüyorum uğra cnm buraları sessiz bırakma
açma cnm baya zararlı diyolar bende oğluma seyrettiriyordum zararlarını bilmiyordum ama öğrendiğimden beri zülale seyrettirmiyorum
saol cnm
saol cnm
abant güzeldir bende gittim bi kaç kez ama kışın karla daha bi güzel oluyor evet zülalde 27 haziranda doğdu cnm 6100gr 62 cmseninkide gayet güzel cnm meraklanma
bizleride bilgilendirdiğin için teşekkür ederim aynescim....leyla kardeşim bendebilmiyordum internette bir makalede okudum.Nestum canım valla tabiri caizse aptal oldum bu kız beni mahvetti bildiğim inandığım herşeyi unutturdu ben sadece anne sütü veririm emzik kesinlikle vermem ayağımda asla sallamam diyordum hepsini yaptım. kaka yapsın diye üzüm sularaı armut suları zeytinyağları neler neler huysuzluğu geçsindiye amuda bile kalkarım ama işe yaramıyor. Bizim kız fena kalkmaya çalışıyor hiç yatmak istemiyor sürekli kucağımda hiç bir iş yapamıyorum.benden böyle kız durmuyor baba yoruldu bile 1 saat kucağında taşıyamıyor ama benim tüm gün kucağımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?