- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.881
çok geçmiş olsun cnm bende seni merakla bekliyordum...beterin beteri var allah korusun cnm...alerji çıkarsa yaptırma bari cnm kıyamam ben ona çok küçük daha...inş alerjidirde kurtulur cnm...
annelik ne zormuş bende bugün bi kez daha anladım cnm..ikindi çayına misafirlerim vardı... mehmetin gene 3 gündür bademcikleri şiş sabahtan biraz iyiydi saat 2 buçuk gibi halsizleşmeye başladı 3 de şurubunu verdim ateşini ölçtüm normal 37.5 yarım saat sonra bi ölçtüm 39.1 bi 5 dk sonra falan 40.2 allahım çocuk titriyo benim elim ayağıma dolandı misafir gelcek kardeşim vardı evde sen gelene kapıyı aç ben gidiyorum dedim aldım hastaneye doğru..doktorumuz acil olarak aldı...muayne etti iğne verdi tekrar bi ateş düşürücü alıncak bu başka çaresi yok dedi bu yaz da geçsin böle devam edemez dedi...napıcam bilmiyorum...iğne olurken yıktı hastaneyi o ağlar ben ağlar..allahım beterinden korusun çok zor...
merhaba arkadaşlar sizi haberdar edyim dedim
baryumlu kolon grafisi için 19 nisana randevu verdiler ancak röntgendekilerin bile içi sızladı 9 aylık olunca ama madem dr istemiş yapcak bişey yok dediler..
neler gördüm neler duydum..beterin beteri varmış..hiç kakasını yapmamış olanlar karnından delik açılıp kaka yaptırılanlar..neler neler..bizimki ondan iyi yine..kesin tanı için rektal biyopsi yapılacak 19 nisandan sonra..
gastroenterolojiye gittik...inek sütü alarjisi için kan aldılar başka hormon testleride yapılıyor,klor testi,sodyum,potasyum,troid vs. 5 tüp kan aldılar..gaita verdik.lavmanla kaka yaptırdım boş bi oda buldum lavman yaptım kaka verdik tahlile..çoook zordu dün ...siz hiç zıplayan kaka gördünüzmü?lavmanla ilk çıkan kaka hoop diye yatağın taa ucuna zıpladı kaskatı..böyle işte..
gastrolog inek sütü alarjisi kesin dedi..perişan olmuş çocuk çok zorlanmış ilk 2 ay gaz sandığımız o karın ağrıları,sonra yeşil yağlı kaka yapması,sonra egzemaları en sonda bu kabızlık..inek sütü alarjisi her şekle girmiş dedi..kusma yok kanlı ishal yok sadece..zaten ishal olmazsa kabızlık oluyormuş..
çok sıkı diyet vrdi dr..2 hafta boyunca..keçi sütü ve peyniraltısuyu olan hazır mamalar dahil herşey yasak..azıcıkda düzelme olsa tmm bu dicez..ben sütle birlikte yumurta ve cevizide kestim rahatlıcaaksa rahatlasın görelim dedim..şu kolon grafisini çektirmemek için daha önceden bişeyler yapalım dedim..inş gerek kalmıcak..
dr neocate diye mama yazdı..90 tl..raporlu alabiliyosun ama kan testinde çıkmasını bekliyoruz..
profösörle görüştüm hirscuping hastalığı şüphesi azaldı biraz bunları anlatınca...
beterin beteri dedim ya kistik fibröz diye bi hastalık var o en kötüsü onada bakılacak...tedavisi yok..ömür boyu yedikleriyle beraber bi enzim yutacak..
bu seferde keşke hirscuping olsada ameliyatla kurtulsa diye dua eder oldum...
çok uykusuzum çok yorgunum..canım hiçbirşey istemiyor..ev perişan yemek yapasım yok...hep ağlıyorum..
çok geçmiş olsun cnm bende seni merakla bekliyordum...beterin beteri var allah korusun cnm...alerji çıkarsa yaptırma bari cnm kıyamam ben ona çok küçük daha...inş alerjidirde kurtulur cnm...
annelik ne zormuş bende bugün bi kez daha anladım cnm..ikindi çayına misafirlerim vardı... mehmetin gene 3 gündür bademcikleri şiş sabahtan biraz iyiydi saat 2 buçuk gibi halsizleşmeye başladı 3 de şurubunu verdim ateşini ölçtüm normal 37.5 yarım saat sonra bi ölçtüm 39.1 bi 5 dk sonra falan 40.2 allahım çocuk titriyo benim elim ayağıma dolandı misafir gelcek kardeşim vardı evde sen gelene kapıyı aç ben gidiyorum dedim aldım hastaneye doğru..doktorumuz acil olarak aldı...muayne etti iğne verdi tekrar bi ateş düşürücü alıncak bu başka çaresi yok dedi bu yaz da geçsin böle devam edemez dedi...napıcam bilmiyorum...iğne olurken yıktı hastaneyi o ağlar ben ağlar..allahım beterinden korusun çok zor...
bi bilsem ne olacak bi iyileşsin önce alerji testlerini yaptırıcam bi seneye kadar böyle devam edicez olmadı aldırıcaz cnm artık bugün sabaha kadar dört döndüm bende bu saat oldu ne uyuyorum ne kalkıyorum..elim kolum hiç bi şeye gitmiyor.. öle salaklanıyorumAllah Allah ne olacakki o çocukta öyle..hematolojiyemi götürsen kanını bi inceleseler enfeksiyon kapıyo hemen demekki..zor zor...
saat 05.11 hala uyumadım..saat 2.5 tan beri yatakta dönüyorum ve bu günlerdir böyle...birazdan üst kattakiler kalkar zaten 8 e kadar patır patır dolanır uyutmaz beni...6 da aşağıdaki kulağı sağır yaşlı amca tv açar bağırarak konuşur bende yeri tık tık yaparım anlasın diye...hergün böyle...çıldırcam artık...yatak odasını başka odaya taşıycam..şu nisanda bi çıksa..
saol hemde nasıl zor bilsen allah düşmanıma vermesinkuzuna çok geçmiş olsun cnm inş alerjidir diyetle sorun çözülür sende kendii çok üzme kuzunda etkilenir
çok geçmiş olsun cnm ateşli hastalık çok zor iş bidaha çıkmaz
kızlar bu sabah duru kaka yaptı..sevincimi paylaşım dedim..saat 7 de uyudum 8 de uyandı bizimki mamamamam mam diye..kalktım kahvaltı yaptırırken kaka yaptı...ama duphalac şurupu günde 3 kez 15ml ye çıkarttı dr..öyle yaptı ama olsun azaltırım bikaçgüne..
yoksa diyettemi işe yaradı dersiniz ama 1 günde belli olmaz dimi?
kızlar bu sabah duru kaka yaptı..sevincimi paylaşım dedim..saat 7 de uyudum 8 de uyandı bizimki mamamamam mam diye..kalktım kahvaltı yaptırırken kaka yaptı...ama duphalac şurupu günde 3 kez 15ml ye çıkarttı dr..öyle yaptı ama olsun azaltırım bikaçgüne..
maşaalllaah inşallah diyet işe yarar canım moralini yüksek tut ki bebeişinde mutlu olsun
teyzeleri benim kuzu çok fena. dikdörtgen bir orta sehpam var ayağımı basamak olarak kullandı çıktı sehbaya oturdu bir de gülüyor çok büyük iş başarmış gibi.
çok kıpırdak bir de ayak delisi bizim ayaklarımızla uraşıyor neymiş tadına bakacakmış pis sıpa.
ayyyyyyyyyyy papatya neler yaşadın ya allah dediğin gibi beterinden korusun
bak orda neler görmüşsün allah onlarada acil şifalar versin yazık minnacıklar
ne zorluklar çekiyolar o halleriyle
inşallah snın kızda iyileşcek içini ferah tut yanındayız canın sıkılmasın kimsem yok diye
tşk ederim canım benim..annenin kıymetini bil çok yardımcı oluyordur eminim..bak benimki p.tesi aramadı bile dün aradı unutmuşmuş....oofff offf..
hayatımda hiçbirşey kolay olmadı zaten benim..duruda çok zahmetli bi çocuk..gaz,egzema,kabızlık biberon almaması emzirememem...şükürki 9 ay geçti...
zeytın sizede geçmiş olsun canım çok çıkmış ateşi niş. bidaha olmaz
günaydın hanımlar hepinize mutlu huzurlu günler dilerim.
canım çok geçmiş olsun allah beterinden korusun gerekirse aldırırsınız bademcikleri.
canım gözün aydın ay çok sevindim. inşallah alerjiktir en kısa zamanda atlatırsınız daha küçücük kıyamam. sen de kendine dikkat et canım içini ferah tut hasta olursun allah korusun.uyumaya çalış senin güçlü olman lazım.
çok sevindim cnm kendi kendine yapmaya devam eder inş duphalac çok işe yarıyo ben hamileyken vermişti dr doğumdan sonrada bikaç defa kullandım
bi bilsem ne olacak bi iyileşsin önce alerji testlerini yaptırıcam bi seneye kadar böyle devam edicez olmadı aldırıcaz cnm artık bugün sabaha kadar dört döndüm bende bu saat oldu ne uyuyorum ne kalkıyorum..elim kolum hiç bi şeye gitmiyor.. öle salaklanıyorum
aynen bende öyleyim..
canım alrjinin çok çeşidi var yaptır bencede yılda 4 kezden fazlada şişiyorsa alıyolar zaten..
saol hemde nasıl zor bilsen allah düşmanıma vermesin
inş diyet işe yarar cnm ya çok sevindim belki etki etmiştir diyet o hiç belli olmaz
olsun canım okudum ben
annemin hakkını ödeyemem doğrusu çünkü annem hiç çalışmadı sabah geç kalkar
gece uyku problemi var ayaklarının altı yanıyo uyuyamıyo 4- 5 gidi ancak uyur sabahta 8 buçukta kalkıyo şimdi
eskiden öğlene kadar uyurdu şimdi nası kalkıyo biz bile şaşırıyoz
evimi topluyo yemek yapıyo arada
en önemlisi oğluma çok iyi bakıyo
allah razı olsun
ilk torun belki ondandır
sizde ilkmi annen neden böyle yapıyoki torun daha çok sevilir diyolar aslında ama:44:
:2:hasta oldum bugün hiç halim yok sıcaklardada hiç çelilmiyo grip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?