2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah Allah ne olacakki o çocukta öyle..hematolojiyemi götürsen kanını bi inceleseler enfeksiyon kapıyo hemen demekki..zor zor...

saat 05.11 hala uyumadım..saat 2.5 tan beri yatakta dönüyorum ve bu günlerdir böyle...birazdan üst kattakiler kalkar zaten 8 e kadar patır patır dolanır uyutmaz beni...6 da aşağıdaki kulağı sağır yaşlı amca tv açar bağırarak konuşur bende yeri tık tık yaparım anlasın diye...hergün böyle...çıldırcam artık...yatak odasını başka odaya taşıycam..şu nisanda bi çıksa..

kuzuna çok geçmiş olsun cnm inş alerjidir diyetle sorun çözülür sende kendii çok üzme kuzunda etkilenir

çok geçmiş olsun cnm ateşli hastalık çok zor iş bidaha çıkmaz

kızlar bu sabah duru kaka yaptı..sevincimi paylaşım dedim..saat 7 de uyudum 8 de uyandı bizimki mamamamam mam diye..kalktım kahvaltı yaptırırken kaka yaptı...ama duphalac şurupu günde 3 kez 15ml ye çıkarttı dr..öyle yaptı ama olsun azaltırım bikaçgüne..
yoksa diyettemi işe yaradı dersiniz ama 1 günde belli olmaz dimi?

bi bilsem ne olacak bi iyileşsin önce alerji testlerini yaptırıcam bi seneye kadar böyle devam edicez olmadı aldırıcaz cnm artık bugün sabaha kadar dört döndüm bende bu saat oldu ne uyuyorum ne kalkıyorum..elim kolum hiç bi şeye gitmiyor.. öle salaklanıyorum
kuzuna çok geçmiş olsun cnm inş alerjidir diyetle sorun çözülür sende kendii çok üzme kuzunda etkilenir

çok geçmiş olsun cnm ateşli hastalık çok zor iş bidaha çıkmaz
saol hemde nasıl zor bilsen allah düşmanıma vermesin

inş diyet işe yarar cnm ya çok sevindim belki etki etmiştir diyet o hiç belli olmaz

Son düzenleme:

çok sevindim cnm kendi kendine yapmaya devam eder inş duphalac çok işe yarıyo ben hamileyken vermişti dr doğumdan sonrada bikaç defa kullandım

Son düzenleme:
günaydın hanımlar hepinize mutlu huzurlu günler dilerim.

canım çok geçmiş olsun allah beterinden korusun gerekirse aldırırsınız bademcikleri.

canım gözün aydın ay çok sevindim. inşallah alerjiktir en kısa zamanda atlatırsınız daha küçücük kıyamam. sen de kendine dikkat et canım içini ferah tut hasta olursun allah korusun.uyumaya çalış senin güçlü olman lazım.

ayyyyyyyyyyy papatya neler yaşadın ya allah dediğin gibi beterinden korusun
bak orda neler görmüşsün allah onlarada acil şifalar versin yazık minnacıklar
ne zorluklar çekiyolar o halleriyle

inşallah snın kızda iyileşcek içini ferah tut yanındayız canın sıkılmasın kimsem yok diye

zeytın sizede geçmiş olsun canım çok çıkmış ateşi niş. bidaha olmaz

teyzeleri benim kuzu çok fena. dikdörtgen bir orta sehpam var ayağımı basamak olarak kullandı çıktı sehbaya oturdu bir de gülüyor çok büyük iş başarmış gibi.
çok kıpırdak bir de ayak delisi bizim ayaklarımızla uraşıyor neymiş tadına bakacakmış pis sıpa.

maşaalllaah inşallah diyet işe yarar canım moralini yüksek tut ki bebeişinde mutlu olsun

maşaalllaah inşallah diyet işe yarar canım moralini yüksek tut ki bebeişinde mutlu olsun

inş canım ya kabullendim ben birazdaha sindirdim aslında..

vay kerata maşallah.....bizimki tutunacak bişey bulursa kaymayan ayağa kalkabiliyor tutunup o kadar üstüne çıkmak aklına gelmedi henüz...

uyuyamıyorum bak yine yattım yok uyuyamadım kalktım..

çok sevindim cnm kendi kendine yapmaya devam eder inş duphalac çok işe yarıyo ben hamileyken vermişti dr doğumdan sonrada bikaç defa kullandım

inş bitanem inş..

huysuz bak yine beceremedim sana yazdığım cvp alıntını içine girdi yine..

Son düzenleme:
olsun canım okudum ben
annemin hakkını ödeyemem doğrusu çünkü annem hiç çalışmadı sabah geç kalkar
gece uyku problemi var ayaklarının altı yanıyo uyuyamıyo 4- 5 gidi ancak uyur sabahta 8 buçukta kalkıyo şimdi
eskiden öğlene kadar uyurdu şimdi nası kalkıyo biz bile şaşırıyoz
evimi topluyo yemek yapıyo arada
en önemlisi oğluma çok iyi bakıyo
allah razı olsun
ilk torun belki ondandır
sizde ilkmi annen neden böyle yapıyoki torun daha çok sevilir diyolar aslında ama:44:

:2:hasta oldum bugün hiç halim yok sıcaklardada hiç çelilmiyo grip

çok şanslısın valla ne güzel annen yanında benim annem de burda olsa o da çok iyi bakardı eminim ama uzaklık işte yapacak birşey yok.

papatyacım anneni de öyle kabullenmek gerek üzülme boşver demek kolay ama elden birşey gelmez. herkesin yapısı farklı işte.

herkese merhaba...

nihayet evimi taşıdım
toplan, taşın, yerleş derken oldukça yorucu bir süreçten geçtik
kuzuların ikisi de hastaydı maalesef
küçüğümüz diş çıkardı iki tane
onun sancıları epey bir sürdü
abimizin de öksürüğü geçmedi bir türlü
hatta artarak ilerliyordu ki
zencefil-bal karışımını keşfettik
mucize gibi bişey resmen
iki gündür azaldı öksürüğümüz
aklınızda olsun kızlar çok işe yarıyor

geçmişe şöyle bi baktım
papatyam duru için çok üzüldüm
çookkk çokkk geçmş olsun
inşallah alerjik bir durumdu
en kolay şekilde atlatırsınız umaım bu süreci
dualaım sizinle
söylemesi kolay belki ama sen de kendini yıpratma
sen iyi ol ki yavrun da senden güç alsın, iyi olsun

internet bugün bağlandı daha
sizleri merak ettim bi bakayım dedim
fazla kalamayacağım...

kızlar elimde bir tane aptamil conformil var isteyen olursa göndermek isterim ücretsiz..bize yaramıyor nasılsa atılmasın..yeni açmıştım ama olsun çok kullanmadım..

canım süper inş her sey yolunda gider çok sevindim inek sutu galiba baksana inş kolay atlatırsınız Rabbim yaredımıcıınız olsun

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

ben bittim eymenın gazı bitmedi
bu ne gazmış arkadaş yaaa
dün gece yıne geldi ne uyku bıraktı ne bişe
mafolduk yıne

birde eymende uyku problemi var okadar zor uykuya dalıyo ki 1 saatten fazla uğraşıyo uyumaya döne döne bi o tarafa atıyo kendini bı bu tarafa aynı tarafta 2 dakka durmuyo uykusuzluktan ölüyo ama bir türlü dalamıyo napcaz nası düzelcek bilmıyom resmen eziyet çekiyo çocuk yaa çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…