2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selamlar kızlar...epeydir giremiyordum..inşallah sizler ve bebişleriniz iyisinizdir...Sarıpapatyanın bebişi rahatsızmış galiba..geçmiş olsun canım...geçmişi fazla okuyamadım..

aynı sıkıntıyı ben 9 aydır yaşıyorum canım..bizdede uyku falan yok...kaç defa acillik olduğumu bir ben bir Allah bilir..yavrum kollarımda ağlaya ağlaya helak oluyordu..çok sıkıntılı günler yaşadık..Rabbim beterinden korusun...inşallah sağlıkla büyürler...metsil kullan yada bitkisel şurup var.nurse diye bir şurup geçen hafta doktor onu verdi bize..denemedik ilaç bırakmadık..ilaç profu olduk resmen ya...

ela nın da aynı bide bronşit üstüne eklenince helak olduk 2 gündür öksürük geçiyo dalıyo gaz sancısı başlıyo döne döne bende grip oldum bu gece yatakta bi oyana bi bu yana sabahı zor ettik sabahın 5 inde tamamen uyandık sonra uykuyu hakgetire

yinede ALLAH beterinden saklasın gün gelecek bebişlerimiz büyüyecek onlara antacaz siz böyle böyle bi bebektiniz diue beraber gülüşecez

geçmiş olsun canım...aminnnnnnnnnnn...

günaydın hanımlar benim kuzu 8de kalktı yine kahvaltı yapmadan uyudu hala uyuyor çocuk uyandırsam mı bilemedim.
gece zor uyumaya başladı muhallebisini zorla yedi gözlerini ovuşturmaktan ama sonrasında uyku falan kalmadı kıpır kıpır durmuyor da.
yastığını alıyor üstüne yatıyor kucaklıyor ama uyumuyor.

benimkide aynı tatlım...

geçmişler olsun şerifecim...Allahım kuzularımızı bize bağışlasın...

canım hayırlı olsun yeni evin güle güle sağlıkla oturun.
geçmiş olsun zencefil bal ikilisi iksir gibi öksürüğe çok iyi geliyor.
dişleriniz de hayırlı olsun taşınma sırasında epey zor olmuştur ikisinin de sıkıntılı olması.

herkese selamlar kızlar...epeydir giremiyordum..inşallah sizler ve bebişleriniz iyisinizdir...Sarıpapatyanın bebişi rahatsızmış galiba..geçmiş olsun canım...geçmişi fazla okuyamadım..

slm canım nbrsin işe başladınmı göremiyordum bayadır buralarda :44:

günaydın hanımlar
biz yın ezor uyuduk dalamıyo bi türlü dönüp duruyo
bıde ağzındakileri çıkarmya başladı bu sıra diliyle atıyo sıpa
alışkanlık yapmasın dıye görmezden gelıyoruz 2 gundur bakalım nekadar yapcak

metsil içiyoruz canım o iyi ggeldi nurse harvey hiç işe yaramadı bizde
bu arada rezene kimyon anason da denedık onlarda yaramadı pöfffffff
allah yardımcımız olsun

ya huysuzcum bu gazdan kaç defa acillik olduğumuzu bir Allah bir ben bilirim...gerçekten çok sıkıntılı bişey...aslında nurse harveyde iyi ama her bebekte işe yaramıyor galiba..metsilden ziyade nurse harveyi tercih et bence o bitkisel ilaç ya ...metsili verince ne var ne yok çıkıyor bebekte kaka bile yapıyor..ben şaşırdım ilk verdiğimde ama başka doktora götürdük takibe doktor metsil verme nurse harvey ver onu yazacam dedi...bunlarda geçecek inşallah..sen bebişe neler yediriyorsun huysuzcum?

nurse harvey büyük umutlarda aldık dr. sakinleştirir uyur bitkisel falan dedi
ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bi iişe yaramadı
metsili yemekten hemen sonra verırsem bıraz kusuyo ama beklersem vakit geçtikten sonra verince hiç öyle kaka kusma olayımız olmadı senin dediğin gibi gerçekten her çocuk ayrı
kimine yarayan kimisine yaramıyo

sabah kalkınca bi posta emiyo beni
10 buçuk gibi kahvaltı
yumurta sarısı, ceviz, peynir , tam buğday ekmeği ıhlamur peynir
12 de bn gidiyorum emiyo-du
artık istemiyo gündüz zorla biraz emiyo
2-3 gibi çorba ama koyu kıvamlı kıymalı, kuşbaşılı tavuklu o gun ne yicekse işte
akşam bn gidince meyve yediriyorum
emiyo uyuyo akşam yemeklerimize birlikte oturuyoruz
ama kendi menüsünü değil illa bizimkini istiyo
burda düzgün yemediyse yatarken kaşık maması yapıyorum
düzgün yediyse sadece süt içiyo

bu şekilde gidiyoruz azmı çok mu bilmıyorum daha fazla bişe yemiyo bizim sıpamız

Allahım bana sabır ver ya Rabbim...bu seferde emzik almıyor dünden beri... dolayısıyla uyumuyorda..
biberondan sonra emzikte istemiyor..
ne zor bi çocuk yahu..
valla huysuz duruda gece 5-6 sefer kalkıyor ağlıyor alıştım artık evdeyimya dinlenebiliyorum ben..

merhaba hanımlar sabah bir baktım ama yazmaya fırsat vermedi benim kuzu. geldi yine ne yapıyon kadın sen orda der gibi bitiveriyor dibimde. çok düşkün oldu bana bu ara uyanınca kucağına almamı istiyor babasında susmuyor sıpa. bugün kendince yeni bi kelime türetti -babımmm- çok hoşuma gitti. babımm diye geziyor ortalıkta.

huysuzcum ne olacak senin oğlanın bu halleri emzik alıyormuydu. emzik kurtarıcı gibi benimki uyumaz onsuz.

canım allah sabır versin ne diyeyim. diş mi çıkartıyor acaba ondan mı istemiyor emziği. belirti var mı bak bakalım damaklarına. ağrı yapıyor ya hiçbirşey istemiyorlar o zaman.

emzik alıyo canım benımki canı isterse ama :)
ağzından çıkarıyo demiştim ya
sabahta kahvaltı yapmamış atmış hep
bırde ishal olmuş su gibi resmen hemen duşun altına soktuk
kurularken pipisini fark etti oturduğu yerde
parmağının ucuyla dokundu çekti elini bu ne diye bı bakışı vardı annemle çok güldük

velasıl yıne yemedı emdi bakalım bu sefer gerçekten dişmi
5. aydan beri herşeyi dişe yorduk 9 ay oldu hala çıkmadı

inşallah diştir zaten ne olursa diş diyoruz.
bir alem bunlar ya pipisini fark etmeleri çok komik oluyor kim koydu bunu buraya der gibi.
sünneti ne yaptınız siz bu arada.

biz daha sünnet yapmadık canım babaanneyle sorunluyuz bulaşcak şimdi mevlutte bıle karışmadığı kalmadı
sünnet olayını düşünmek istemıyorum vallahı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…