- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.901
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
ben bittim eymenın gazı bitmedi
bu ne gazmış arkadaş yaaa
dün gece yıne geldi ne uyku bıraktı ne bişe
mafolduk yıne
birde eymende uyku problemi var okadar zor uykuya dalıyo ki 1 saatten fazla uğraşıyo uyumaya döne döne bi o tarafa atıyo kendini bı bu tarafa aynı tarafta 2 dakka durmuyo uykusuzluktan ölüyo ama bir türlü dalamıyo napcaz nası düzelcek bilmıyom resmen eziyet çekiyo çocuk yaa çok üzülüyorum
geçmiş olsun canım valla huysuzun dediği gibi nerdeymiş o sıcaklar. burda hava açık ama ısınmadık daha.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
ben bittim eymenın gazı bitmedi
bu ne gazmış arkadaş yaaa
dün gece yıne geldi ne uyku bıraktı ne bişe
mafolduk yıne
birde eymende uyku problemi var okadar zor uykuya dalıyo ki 1 saatten fazla uğraşıyo uyumaya döne döne bi o tarafa atıyo kendini bı bu tarafa aynı tarafta 2 dakka durmuyo uykusuzluktan ölüyo ama bir türlü dalamıyo napcaz nası düzelcek bilmıyom resmen eziyet çekiyo çocuk yaa çok üzülüyorum
ela nın da aynı bide bronşit üstüne eklenince helak olduk 2 gündür öksürük geçiyo dalıyo gaz sancısı başlıyo döne döne bende grip oldum bu gece yatakta bi oyana bi bu yana sabahı zor ettik sabahın 5 inde tamamen uyandık sonra uykuyu hakgetire
yinede ALLAH beterinden saklasın gün gelecek bebişlerimiz büyüyecek onlara antacaz siz böyle böyle bi bebektiniz diue beraber gülüşecez
benimkide aynı tatlım...günaydın herkese.... ay herkeseın bebişi emeklemeye başlamışta benım tembel oğlum hala miskin miskin oturmanın derdınde..kucağa alıştırdılar benım oğlumu... kanepelerden tutuyor şimdilik galiba emeklemeden yürücek.. evimizde dumbeks napıcaz bakalım.. ben hala yemek pişiriyorum ya acaba bende kendı yemeklerımızden vermeye başlasammı? ama bızım 9. ayımız ayın 6sında bıtecek 10. ayımıza gırıcez..dun kabak dolması yaptım onu çok sevdii.. bebe büskivisi vermıyorum 1 aydır.. sabah kahvaltılarımızda ekmek içi ceviz fındık ( çekilmiş) pekmez suyla karıştırıp veriyorum..yumurta ve peynirini ayrı ayrı ekmek içiyle veriyorum.. bir gün seviyo bir gun yemek istemıyor.sızde yaptığınız bebeğinizizn beğendığı mamaları yazında bırbırımızden kopya cekelım kızlar...
çok geçmiş olsun cnm bende seni merakla bekliyordum...beterin beteri var allah korusun cnm...alerji çıkarsa yaptırma bari cnm kıyamam ben ona çok küçük daha...inş alerjidirde kurtulur cnm...
annelik ne zormuş bende bugün bi kez daha anladım cnm..ikindi çayına misafirlerim vardı... mehmetin gene 3 gündür bademcikleri şiş sabahtan biraz iyiydi saat 2 buçuk gibi halsizleşmeye başladı 3 de şurubunu verdim ateşini ölçtüm normal 37.5 yarım saat sonra bi ölçtüm 39.1 bi 5 dk sonra falan 40.2 allahım çocuk titriyo benim elim ayağıma dolandı misafir gelcek kardeşim vardı evde sen gelene kapıyı aç ben gidiyorum dedim aldım hastaneye doğru..doktorumuz acil olarak aldı...muayne etti iğne verdi tekrar bi ateş düşürücü alıncak bu başka çaresi yok dedi bu yaz da geçsin böle devam edemez dedi...napıcam bilmiyorum...iğne olurken yıktı hastaneyi o ağlar ben ağlar..allahım beterinden korusun çok zor...
herkese merhaba...
nihayet evimi taşıdım
toplan, taşın, yerleş derken oldukça yorucu bir süreçten geçtik
kuzuların ikisi de hastaydı maalesef
küçüğümüz diş çıkardı iki tane
onun sancıları epey bir sürdü
abimizin de öksürüğü geçmedi bir türlü
hatta artarak ilerliyordu ki
zencefil-bal karışımını keşfettik
mucize gibi bişey resmen
iki gündür azaldı öksürüğümüz
aklınızda olsun kızlar çok işe yarıyor
geçmişe şöyle bi baktım
papatyam duru için çok üzüldüm
çookkk çokkk geçmş olsun
inşallah alerjik bir durumdu
en kolay şekilde atlatırsınız umaım bu süreci
dualaım sizinle
söylemesi kolay belki ama sen de kendini yıpratma
sen iyi ol ki yavrun da senden güç alsın, iyi olsun
internet bugün bağlandı daha
sizleri merak ettim bi bakayım dedim
fazla kalamayacağım...
herkese selamlar kızlar...epeydir giremiyordum..inşallah sizler ve bebişleriniz iyisinizdir...Sarıpapatyanın bebişi rahatsızmış galiba..geçmiş olsun canım...geçmişi fazla okuyamadım..
slm canım nbrsin işe başladınmı göremiyordum bayadır buralarda :44:
aynı sıkıntıyı ben 9 aydır yaşıyorum canım..bizdede uyku falan yok...kaç defa acillik olduğumu bir ben bir Allah bilir..yavrum kollarımda ağlaya ağlaya helak oluyordu..çok sıkıntılı günler yaşadık..Rabbim beterinden korusun...inşallah sağlıkla büyürler...metsil kullan yada bitkisel şurup var.nurse diye bir şurup geçen hafta doktor onu verdi bize..denemedik ilaç bırakmadık..ilaç profu olduk resmen ya...
günaydın hanımlar
biz yın ezor uyuduk dalamıyo bi türlü dönüp duruyo
bıde ağzındakileri çıkarmya başladı bu sıra diliyle atıyo sıpa
alışkanlık yapmasın dıye görmezden gelıyoruz 2 gundur bakalım nekadar yapcak
metsil içiyoruz canım o iyi ggeldi nurse harvey hiç işe yaramadı bizde
bu arada rezene kimyon anason da denedık onlarda yaramadı pöfffffff
allah yardımcımız olsun
Allahım bana sabır ver ya Rabbim...bu seferde emzik almıyor dünden beri... dolayısıyla uyumuyorda..
biberondan sonra emzikte istemiyor..
ne zor bi çocuk yahu..
valla huysuz duruda gece 5-6 sefer kalkıyor ağlıyor alıştım artık evdeyimya dinlenebiliyorum ben..
emzik alıyo canım benımki canı isterse ama :)
ağzından çıkarıyo demiştim ya
sabahta kahvaltı yapmamış atmış hep
bırde ishal olmuş su gibi resmen hemen duşun altına soktuk
kurularken pipisini fark etti oturduğu yerde
parmağının ucuyla dokundu çekti elini bu ne diye bı bakışı vardı annemle çok güldük
velasıl yıne yemedı emdi bakalım bu sefer gerçekten dişmi
5. aydan beri herşeyi dişe yorduk 9 ay oldu hala çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?