- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.921
merhaba arkadaşlar,
aranıza bugün katıldım, sanırım yeni yeni kendime geliyorum :).
Oğlum 19 Temmuz doğumlu, şuan 8,5 aylık büyük bir emekle büyütüyoruz işte.
hepize sağlıklı günler dilerim.
merhaba arkadaşlar,
teşekkür ederim.
çok merak ediyorum bebeğiniz emekliyormu? benim oğlan hiç istemiyor ama ayakta durmaktan çok zevk alıyor.
canım allah sabır versin ne diyeyim. diş mi çıkartıyor acaba ondan mı istemiyor emziği. belirti var mı bak bakalım damaklarına. ağrı yapıyor ya hiçbirşey istemiyorlar o zaman.
merhaba arkadaşlar,
merhaba kizlar benim oglusumda 25temmuzlu biraydir emekliyoruz ayaga kalkiyoruz iki parmagimi tutarak kosar adim yuruyor ve top oynuyoruz ozetle hic yerimizde durmuyruz :) uc ay once iki dis cikarttik baska gelen yok :)
merhaba kizlar benim oglusumda 25temmuzlu biraydir emekliyoruz ayaga kalkiyoruz iki parmagimi tutarak kosar adim yuruyor ve top oynuyoruz ozetle hic yerimizde durmuyruz :) uc ay once iki dis cikarttik baska gelen yok :)
tazesogani denemedim hic onun disinda pirasa havuc elma armut hepsini verdim ama uc aydir tik yok bizim surekli burun tikanikligimiz enson doktor alerjik dedi ve bizi surekli ilac mahkum etti Boyle bir sorun varmi aranizda???
ya huysuzcum bu gazdan kaç defa acillik olduğumuzu bir Allah bir ben bilirim...gerçekten çok sıkıntılı bişey...aslında nurse harveyde iyi ama her bebekte işe yaramıyor galiba..metsilden ziyade nurse harveyi tercih et bence o bitkisel ilaç ya ...metsili verince ne var ne yok çıkıyor bebekte kaka bile yapıyor..ben şaşırdım ilk verdiğimde ama başka doktora götürdük takibe doktor metsil verme nurse harvey ver onu yazacam dedi...bunlarda geçecek inşallah..sen bebişe neler yediriyorsun huysuzcum?
merhaba birşey sorabilirmiyim?
mesajaların altında görünen lillpie nasıl ekliyorsunuz. Dünden beri deniyorum bir türlü beceremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?