2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hanımlar herkese mutlu huzurlu sağlıklı günler.
banyoyu çok seven oğlum üç seferdir ağlıyor hiç böyle yapmazdı ne değişti anlamadım.şampuan değiştirdik ondan desem değil suyu dökünce başlıyor mızlamaya. huy değiştirdi bakalım daha ne değişik huylarını göreceğiz.

günaydın şekerlerrrrrrr

sarıpapatya naptı acaba gittimi doktora

deniz büyüdükçe yeni huyları çıkıyo dimi sıpaların
bende tek başıma yıkayabılıyodum şimdi yıkayamıyorum çok zor oluyo durmuyo su dökerken
hadı onu atlattık bide giyinme seremonisi anammmmmmmmmmmm yıkıyo ortalığı çıplak durcak

aynen canım ya eşimle birlikte yıkıyoruz bana sarılmaya çalışıyor ıslak ıslak.
giyinmemiz bez değiştirmemiz savaş gibi çıplak dursunmuş. elimden kaçıyor bazen nasıl gidiyor ama çıplak emeklesinmiş.ay çok komik görünüyor ama az dursun desem işerse ortalığa bir de onu temizle.

bilmiyorum papatyayı ben de merak ediyorum allah yardımcısı olsun.

herkese merhabaaa,
nasılsınız güzel anneler ve bebişler
biz iyi sayılırız yine biraz burnumuz akıyor bugün otri bebe sipariş ettim eczaneden
arkadaşım kullanıyor çok memnuun inşallah işe yarar tıkanıklık geçer
bu arada benim prensesim kanepelerden tutup kalkıyor
oda yetmiyor tırmanmaya çalışıyor veeeee kanepeleri sıralıyorrrr
sonradaaa ellerini bırakıp day day duruyorr kendini kit die poposunun üstüne atıyor
çok dikkat etmek lazım en tehlikeli zamanları dün otobüse bindik allahımm
neler yaptıı herkese göz kırpıyoo gelip seviyolar bu seferde dilini çıkararak puuuuu yapıyoo
neyse ineceğimiz durağa geldik baaaa baaaaa dio bide el sallıyo sıpaa yaaaa herkes nasıl gülüyo
çok tatlı oluyolar çoooooooooook eeeeeee sizler anlatın haaa ben bu arada kızıma artık kendi yemeklerimizden veriyorum tuzunu sonradan atıyorum bize ama salçalı veriyorum haziran 23 de yaşına girecek yesin artık meleğiim yaptığım bebe büsküvileri bitti akşam tekrar yapacağım yoğurdunada ufalayıp koyuyorum kızım sade yoğurt yemiyor havalar ısınsın artık kızımla doyasıya gezmek istiyorum

banyodan konuşmuşsunuz
benim kızım banyo yapmayı çok seviyor amma velakiin banyo süngerini
kendi sürmek istiyo karnına arada alıyo kuvatteki suya şap die vuruyo o sırada tabiki ben suyun içinde kalıyorum
ama çok zevkli oluyor yıkamak giydirirkende yağıı alıyo eline vermiyo tek sıkıntımız o haaa birde bezlenmek istemiyor
ben bezliyorum bi bakıyorum açmış bantları bi savaş halinde oluyoruz bebekler banyo tavına uyurlar benim meleğim cin gibi oluyoo
o yüzden akşam geç saatte yıkamıyorum

efsuncum büyüdükçe daha bir tatlı oluyorlar.
benim kuzu biraz erken başladı kanepeye tutup sıralamaya tutunarak istediği yere gidiyor artık. bu ara mutfaktaki çekmecelere takmış durumda oklavayla birbirine tutturdum ağır olunca çekemiyor. nerde açık biryer var orda bitiyor daha kapakları açamıyor kendisi. bulaşık makinesi delisiyiz biz içine girsek de oynasak bizden mutlusu yok.
çamaşır sepetine bayılıyor babaannesi alıştırdı içinde uyumaya içine giriyor orda uyuyacakmiş. bir de sepete tutunup kalkıyor yürüteç olarak kullanıyor birlikte geziyorlar ama gözüm üzerinde düşüp duruyor totosunun üstüne gerçi bez olunca acımıyor tabi.
sabah çok güzel uyanıyoruz yatağında ayağa kalkıyor bizi seyrediyor sesleniyor uyanın der gibi. ben bakınca da gülmeye başlıyor dünya tatlısı.
dışarda yabancılara sadece gülüyordu şimdi laf atmaya başladı nasıl sevdiriyor kendini. biz baybay yapamıyoruz daha.

ben de bizim yemeklerden vermeye başladım tuzdan önce ayırıyorum. salçalı veriyorum istemiyor başka türlü haklı da allahım tatsız tuzsuz yenir mi onlar. tuz meselesini az daha idare edeceğiz mecburen. yaşını doldursa da ağız tadıyla yemek yese kuzular. akşam tavuk yapmıştım parçalayıp koydum önüne kendi yedi heryerini batırdı tabi sonuç banyo.

erendeniz maşallahhh kuzuyaaa
ne alemler değilmi benim kızımda yürütecini inmiş halini halıda sürüyo popo domalık bi şekilde totoda kocaman zaten çok komik oluyor havalar ısınsada keneler çıkmadan çimlerde oynatsak

bende makarna yapıyorum önünüe koyuyorum tek tek parmak ucuyla alıyor çok tatlı oluyor haaaam dio eğer istediğini vermezsen saçlarını çekiyo zaten iki tel saçı var

bnm tembel oğlum kanepeye tutunuyo hemen dönüyo elini bırakıyo düşüyo tabi
emeklemeden sıkıldı elini tut yürüsün yada yürüteçde ozaman çok iyi
bide bişe istediği zaman annnnee annnnne diyo bitiyorum ozaman
bizle yemek yemek en büyük zevki
ama çok sıkıldık hava bi soğuk bi iyi tam hastalık havası yanı
inş. yarın güzel olurda çıkarız

günaydın herkese.... ay herkeseın bebişi emeklemeye başlamışta benım tembel oğlum hala miskin miskin oturmanın derdınde..kucağa alıştırdılar benım oğlumu... kanepelerden tutuyor şimdilik galiba emeklemeden yürücek.. evimizde dumbeks napıcaz bakalım.. ben hala yemek pişiriyorum ya acaba bende kendı yemeklerımızden vermeye başlasammı? ama bızım 9. ayımız ayın 6sında bıtecek 10. ayımıza gırıcez..dun kabak dolması yaptım onu çok sevdii.. bebe büskivisi vermıyorum 1 aydır.. sabah kahvaltılarımızda ekmek içi ceviz fındık ( çekilmiş) pekmez suyla karıştırıp veriyorum..yumurta ve peynirini ayrı ayrı ekmek içiyle veriyorum.. bir gün seviyo bir gun yemek istemıyor.sızde yaptığınız bebeğinizizn beğendığı mamaları yazında bırbırımızden kopya cekelım kızlar...

canım bence kendi yemeklerinizden vermeye başla. benim oğlum da 6sında 9. ayını dolduracak ben veriyorum yediklerimizden alışsın zaten gözü bizim yemeklerde.

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar
gerçekten çok kötüyüz durduk yere burnum kanıyor sıkıntıdan..pamuk var burnumda..geceleri uyuyamıyorum kızımla yatıyorum onu kokluyorum sabaha kadar..

baryumlu kolon grafisi p.tesi çekilecek..teşhis konursa ameliyat olcak..zor zahmetli riskli bir ameliyat..

amcamın oğlu gatada sağlık subayı orayada götürcem ameliyat derlersede orda yaptırcam..

ben kabızlığın kitabını yazarım..zaten o hastalık hakkında bilgim vardı..profösör söylediğinde ama hocam dedim kızım 12. saatte mekonyumu yapmıştı simsiyah dedim...olsun belki hepsini bitirememiştir dedi...ama hocam kusmasıda yok dedim olabilir dedi..kilosunu sordu asistana persentilin neresinde olduğuu sordu oda baktım öyle bakıyo ben söyledim kilo olarakda persentilin en alt sınırında sayılır dedim..bu hastalık gelişme geriliği yapabilirmiş ilerde...profösör ne iş yapıyorsunuz diye sordu bana bende söyledim..çok güzel bilgi sahibisiniz dedi..profösöre bile tartışacak kadar kabızlığı biliyorum artık...eşim ordan gelince vaybe ben kimle evlenmişim diyo,çatır çatır profösörle tıp dilinde konuştu onuda anladı diyo..

böyle işte biliyorum ama bişey yapamıyorum nolcak bilmiyorum kendimizi onlara bırakcaz artık..

canım kendini sıkma allahın izniyle herşey yoluna girer inşallah
daha kötüsünü düşün ne hastalıklı çocuklar var etrafımızda
çok şükür de buna da tevekkülü bırakma
allahın yardımıyla üstesinden geliceksiniz sorunsuz bi şekilde
yanındayız biz dualarımız prensesine

canım nolur üzülme en azından bebişin rahatlayacak biliyorum şuan uzaktan konuşması kolay amaa inan kendimi senin yerine koyuyorum evet meşakatli bi süre olacak ama inşallah değecek allah korktuğun yere uğratmasın ama bence amaliyat felan olmayacak olumlu düşünki olumlu olsun

canım benim kızım doğduğu gunden beri kucakta geziyo resmen inmeyede pek niyeti yok yurutece koyuyorum ama yapcak başka sansım yok yoksa durmuyo yerde emeklemiyorda çalışıyor ama hala bri gelişm yok ağlayıp geri geliyo bana

benım bu hamılelığımdekı cızelgeyı nasıl değiştiricem kızlar

aynı siteye girip yeni bir ticker yapcaksın ve bunu profilindedi ayarlara yeniden yukeleyeceksin canım

canım çok gecmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun evlat başka imiş gercekten birde cok kucukler şifanız tez elden gelsin inş.

herkese iyi haftasonları. biz gezdik bugün dişarda teyzeleri yemek yapmak canım istemedi gezmeden gelince. pide söyledik bekliyoruz gelmesini.
oğluşum gezmenin çoğunda uyudu yine açık havada uykusu geliyor benim kuzunun.

papatyacım dualarımız seninle güçlü ol inşallah ameliyata gerek kalmayacak. olsa da kısa zamanda iyileşecektir. çok küçükler nasıl dayanırlar diyoruz ama bebekler daha güçlü oluyorlar daha çabuk iyileşiyorlar. senin gücün onu daha da güçlü yapacaktır.

slm kızlar ne zamandır uğrayamamıştım

sizinkiler abla abi olmuş maşallah yaa..zülal geriye geriye sürünüyor daha öne doğru gitmek yok...ama oturmayı hiç istemiyor sürekli dikilecek yürüyecek ama bi yere tutunup kalkamıyor daha..şarkı söyleyince alkış yapıyorr kucağımıza gelmek için ge ge diyor kendini sevdirmek için türlü şebeklikler yapıyor.bizde yiyoruz bol bol iştahı çok kapandı bu ara dün kontrole gittik 3 ayda 800 gr almış sadece ama dr gelişinin güzel olduğunu söyledi..bende kendi yemeklerimizden veriyorum ama tuz şeker süt patlıcan bal ve yumurta beyazı yok..bizim hala dişimizde yok oğlumda 11 aylık çıkarmıştı buda öle olcak heralde..

dün eltimdeydim onunda 1 aylık bebeği var bebeği kucağıma aldım bizim ki nasıl kıskançlık krizine girdi anlatamam..bebeğin çıkardığı sesleri çıkarmaya çalışıyor gülücükler atıyor yüzünü kapatıp de de diyor en sonunda baktı almıyor bastı çığlığı sonra aldım bu sefer kimseye gitmiyor zaten bu ara iyice bana düştü tuvalete bile gidemiyorum o kadar fena durum hep yanında oluyim istiyor..bizden böle

PAPAtYAM çok geçmiş olsun cnm umarım ameliyata gerek kalmaz gerek olursa yapacak bişey yok cnm inş çar çabuk atlatır sağlığına kavuşur minik kuzu

slm haımlar asılsınız bebişlerde iyidir inş cuma günü halamın kızının kınası vardı egeme kınada durcakmı diye düşünüyodum çok şükür durdu ananesi baktı salonda evde yarım saatten fazla uyumayan çocuk kınanın yarısını uyuyarak geçirdi burumuz yine tıkandı viks ve burun spreyiyle atlattık düde öksürmeye başladı sesi kısılır g,b, oldu sabah sağlık ocağına götürdüm boğazıda bişey yok dedi dişten yapmış pedifen yazdı diş jeli yazdı şimdi uyuyo benim tembel oğlum iyice hareketlendi oturmak istemiyo kedii atıyo yüz üstü dönmeye çalışıyo döüyo ama koluu arkasında bırakıyo kolunu ağrıtıcak diye korkuyorum

papatya çok geçmiş olsun kuzuna iş ameliyatsız geçirir rahatsızlığını ameliyat olsa bile çabucak iyileşir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…