2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
biz dün yavru kuşumla gezdik yüzüne rüzgarla güneş vurdukça öyle buruşturduki yüzünü ayyyyy çok tatlı oldu
çok da eğlendi kedileri kuşları öyle incelediki nası dikkatini çekiyo

offffffffffff hep pazar olsaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın herkese
dudağımda uçuk çıktı ne sinir şey tatlı tatlı kaşınıyor bir de. sabah bir kalktım uçuk var ereni öpemiyorum bulaşır diye korkumdan.
dün gezmeye gittik daha doğrusu alışverişe. kardeşim geliyor ingiltereden çok mutluyum perşembe burda olacaklar inşallah.
oğluşu var onun da dört ayının içinde ona birşeyler aldık. tabi ben dayanamayıp erene de birşeyler aldım çok güzel indirimler vardı iki tane pantolon aldım.
dalyanın pantolonu küçük almışım eve gelince fark ettim. maşallah kilosu baya iyi 8e yakın nerdeyse benim oğlum kadarinternetten görüştüğümüzde kaldırınca dalyanı anam dedim bu ne topaç gibi. pantolona baktım tekrar dalyanın toto buna sığmaz ki değiştirecez bugün.
sağlık ocağından aradılar kontrol için oraya gideceğiz bir de.
ay suyumuz da yok ne zor susuzluk insanın canı hiçbir şey yapmak istemiyor. buzluktaki acil durum yemeklerinden çıkardım eşime gelecek öğle yemeği için. ısıtıp koyacağım önüne. eskiden nasıl yapıyorlarmış işleri susuz yarabbim ne zor.

huysuzcum ben de hep cumartesi olsa diyorum. pazar olunca aman yarın okul var diyoruz bizim için en rahat gün cumartesi. aman burda sabah kar yağdı bir de bu ne dedim ya bitmeyecek mi kış. ısınsın artık kardeşimle rahat rahat gezelim.

slm kızlar bebişler nasıl ela yı cumartesi uzmana götürdüm akut bronşit dedi ilaç kullanıyoruz mecburen 2 gündür uyuyamıyo kuzucum cuma tekrar kontrole götürecez dahada ilerlemez inşallah

allahım dermansız dert vermesin canım ameliyetsız kurtulur inşallah sıkıntısından kuzucuk iyi haberlerinizi bekliyoruz

papatyaaa naptı acabaaa hayırlı haberlerini bekliyoruz inşllahhh

yasemindnde haber yokk umarım çınarda kendiside iyidir

günaydın hanımlar daha kimseler gelmemiş.
papatyadan haber yok hala inşallah ciddi bir durum yoktur.
biz daha kahvaltımızı yeni yaptık teyzeleri 8de kalktık kahvaltı yapmadan tekrar uyudu 11e geliyordu kalktığında. şimdi de arabasıyla oynuyor.
dün sağlık ocağına gittik tam yumura yedirebilirsin artık dediler beyazını ilk defa verdim bugün. tabi benim yumurta sevmeyen kuzum yemedi doğru düzgün.

merhaba arkadaşlar sizi haberdar edyim dedim
baryumlu kolon grafisi için 19 nisana randevu verdiler ancak röntgendekilerin bile içi sızladı 9 aylık olunca ama madem dr istemiş yapcak bişey yok dediler..
neler gördüm neler duydum..beterin beteri varmış..hiç kakasını yapmamış olanlar karnından delik açılıp kaka yaptırılanlar..neler neler..bizimki ondan iyi yine..kesin tanı için rektal biyopsi yapılacak 19 nisandan sonra..
gastroenterolojiye gittik...inek sütü alarjisi için kan aldılar başka hormon testleride yapılıyor,klor testi,sodyum,potasyum,troid vs. 5 tüp kan aldılar..gaita verdik.lavmanla kaka yaptırdım boş bi oda buldum lavman yaptım kaka verdik tahlile..çoook zordu dün ...siz hiç zıplayan kaka gördünüzmü?lavmanla ilk çıkan kaka hoop diye yatağın taa ucuna zıpladı kaskatı..böyle işte..
gastrolog inek sütü alarjisi kesin dedi..perişan olmuş çocuk çok zorlanmış ilk 2 ay gaz sandığımız o karın ağrıları,sonra yeşil yağlı kaka yapması,sonra egzemaları en sonda bu kabızlık..inek sütü alarjisi her şekle girmiş dedi..kusma yok kanlı ishal yok sadece..zaten ishal olmazsa kabızlık oluyormuş..
çok sıkı diyet vrdi dr..2 hafta boyunca..keçi sütü ve peyniraltısuyu olan hazır mamalar dahil herşey yasak..azıcıkda düzelme olsa tmm bu dicez..ben sütle birlikte yumurta ve cevizide kestim rahatlıcaaksa rahatlasın görelim dedim..şu kolon grafisini çektirmemek için daha önceden bişeyler yapalım dedim..inş gerek kalmıcak..
dr neocate diye mama yazdı..90 tl..raporlu alabiliyosun ama kan testinde çıkmasını bekliyoruz..
profösörle görüştüm hirscuping hastalığı şüphesi azaldı biraz bunları anlatınca...
beterin beteri dedim ya kistik fibröz diye bi hastalık var o en kötüsü onada bakılacak...tedavisi yok..ömür boyu yedikleriyle beraber bi enzim yutacak..
bu seferde keşke hirscuping olsada ameliyatla kurtulsa diye dua eder oldum...
çok uykusuzum çok yorgunum..canım hiçbirşey istemiyor..ev perişan yemek yapasım yok...hep ağlıyorum..

canım biz de senden haber bekliyorduk.
rabbim en kısa zamanda şifasını versin kuzunun. beterin beteri var tabi şükretmek lazım rabbim sana da kuzuna da güç kuvvet versin. bir bakmışsın bunların hepsi gelip geçmiş.
evin işlerini takma kafana olduğu kadar boşver sen içini ferah tut. ağlama canım ya kızın da üzülüyordur anlıyordur senin üzüldüğünü.
anneni çağırsan ya da gelebilecek yakın birini en azından sana moral olur kafan dağılır. tek başına kurar durursun sen şimdi.

tşkler canım sağolasın...
şimdi dışarı çıkcaz kızımla dolaşalım biraz..
annem yeni gitti..c.tesi gitti..birazdaha kal dedik ama kalmadı..kimsem yok başka gelebilecek..

kızlar şu neocate mamayı bulamıyorum..yokmu bi çaresi?
fatmaaşkın mıydı eczanede çalışan..canım sizde o mamadan varmı yada numunesinden ???

kızlar şu neocate mamayı bulamıyorum..yokmu bi çaresi?
fatmaaşkın mıydı eczanede çalışan..canım sizde o mamadan varmı yada numunesinden ???

canım çok geçmiş olsun. Güzel günler seninle ve kızınla olsun inşallah. bi tane nette site var açlılırsa ordan alınıyor sepete ekle bölümüde var 400 grlık mama. Bebek Mamas ve dediğin gibi 90 tl. acil şifalar canım

KIZLAR YA HEPİNİZ NE KADAR TATLISINIZ NE ZAMAN BAŞIM SIKIŞSA BURDAKİLER BANA KENDİ AKRABALARIMDAN çok yardımcı oluyor..çoook sağolun..
o mamanın tadı çok iğrençmiş içmezmiş genelde bebekler o yüzden 90 tl boşuna verme önce bi numunesini dene dediler..burda bulamadım numunesinide bulamadım tam netten alacaktım ki kadınlar kulubünden yine bir arkadaş msj atmış elimde var sana yollayayım diye uçtum havalara resmen..Allah razı olsun iyi yürekli insanlar..
yarın kargoya verecek sağolsun..
hepinizi kocamaaann öptük kızımla
inş şu diyet işe yararsa o kolon grafisini çektirmicem kızlar..yazık ya..ama hiçbir değişiklik olmazsa bilemiyorum bakıcaz..
hem dr dediki kolon grafisiyle kesin tanı konmazmış o zaman niye çekiyorsun boşuna..direk biyopsi al mademki?değilmi ama??

çok geçmiş olsun cnm bende seni merakla bekliyordum...beterin beteri var allah korusun cnm...alerji çıkarsa yaptırma bari cnm kıyamam ben ona çok küçük daha...inş alerjidirde kurtulur cnm...

annelik ne zormuş bende bugün bi kez daha anladım cnm..ikindi çayına misafirlerim vardı... mehmetin gene 3 gündür bademcikleri şiş sabahtan biraz iyiydi saat 2 buçuk gibi halsizleşmeye başladı 3 de şurubunu verdim ateşini ölçtüm normal 37.5 yarım saat sonra bi ölçtüm 39.1 bi 5 dk sonra falan 40.2 allahım çocuk titriyo benim elim ayağıma dolandı misafir gelcek kardeşim vardı evde sen gelene kapıyı aç ben gidiyorum dedim aldım hastaneye doğru..doktorumuz acil olarak aldı...muayne etti iğne verdi tekrar bi ateş düşürücü alıncak bu başka çaresi yok dedi bu yaz da geçsin böle devam edemez dedi...napıcam bilmiyorum...iğne olurken yıktı hastaneyi o ağlar ben ağlar..allahım beterinden korusun çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…