- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.861
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar
gerçekten çok kötüyüz durduk yere burnum kanıyor sıkıntıdan..pamuk var burnumda..geceleri uyuyamıyorum kızımla yatıyorum onu kokluyorum sabaha kadar..
baryumlu kolon grafisi p.tesi çekilecek..teşhis konursa ameliyat olcak..zor zahmetli riskli bir ameliyat..
amcamın oğlu gatada sağlık subayı orayada götürcem ameliyat derlersede orda yaptırcam..
ben kabızlığın kitabını yazarım..zaten o hastalık hakkında bilgim vardı..profösör söylediğinde ama hocam dedim kızım 12. saatte mekonyumu yapmıştı simsiyah dedim...olsun belki hepsini bitirememiştir dedi...ama hocam kusmasıda yok dedim olabilir dedi..kilosunu sordu asistana persentilin neresinde olduğuu sordu oda baktım öyle bakıyo ben söyledim kilo olarakda persentilin en alt sınırında sayılır dedim..bu hastalık gelişme geriliği yapabilirmiş ilerde...profösör ne iş yapıyorsunuz diye sordu bana bende söyledim..çok güzel bilgi sahibisiniz dedi..profösöre bile tartışacak kadar kabızlığı biliyorum artık...eşim ordan gelince vaybe ben kimle evlenmişim diyo,çatır çatır profösörle tıp dilinde konuştu onuda anladı diyo..
böyle işte biliyorum ama bişey yapamıyorum nolcak bilmiyorum kendimizi onlara bırakcaz artık..
slm kızlar bebişler nasıl ela yı cumartesi uzmana götürdüm akut bronşit dedi ilaç kullanıyoruz mecburen 2 gündür uyuyamıyo kuzucum cuma tekrar kontrole götürecez dahada ilerlemez inşallah
çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda iyileşir kuzun.
merhaba arkadaşlar sizi haberdar edyim dedim
baryumlu kolon grafisi için 19 nisana randevu verdiler ancak röntgendekilerin bile içi sızladı 9 aylık olunca ama madem dr istemiş yapcak bişey yok dediler..
neler gördüm neler duydum..beterin beteri varmış..hiç kakasını yapmamış olanlar karnından delik açılıp kaka yaptırılanlar..neler neler..bizimki ondan iyi yine..kesin tanı için rektal biyopsi yapılacak 19 nisandan sonra..
gastroenterolojiye gittik...inek sütü alarjisi için kan aldılar başka hormon testleride yapılıyor,klor testi,sodyum,potasyum,troid vs. 5 tüp kan aldılar..gaita verdik.lavmanla kaka yaptırdım boş bi oda buldum lavman yaptım kaka verdik tahlile..çoook zordu dün ...siz hiç zıplayan kaka gördünüzmü?lavmanla ilk çıkan kaka hoop diye yatağın taa ucuna zıpladı kaskatı..böyle işte..
gastrolog inek sütü alarjisi kesin dedi..perişan olmuş çocuk çok zorlanmış ilk 2 ay gaz sandığımız o karın ağrıları,sonra yeşil yağlı kaka yapması,sonra egzemaları en sonda bu kabızlık..inek sütü alarjisi her şekle girmiş dedi..kusma yok kanlı ishal yok sadece..zaten ishal olmazsa kabızlık oluyormuş..
çok sıkı diyet vrdi dr..2 hafta boyunca..keçi sütü ve peyniraltısuyu olan hazır mamalar dahil herşey yasak..azıcıkda düzelme olsa tmm bu dicez..ben sütle birlikte yumurta ve cevizide kestim rahatlıcaaksa rahatlasın görelim dedim..şu kolon grafisini çektirmemek için daha önceden bişeyler yapalım dedim..inş gerek kalmıcak..
dr neocate diye mama yazdı..90 tl..raporlu alabiliyosun ama kan testinde çıkmasını bekliyoruz..
profösörle görüştüm hirscuping hastalığı şüphesi azaldı biraz bunları anlatınca...
beterin beteri dedim ya kistik fibröz diye bi hastalık var o en kötüsü onada bakılacak...tedavisi yok..ömür boyu yedikleriyle beraber bi enzim yutacak..
bu seferde keşke hirscuping olsada ameliyatla kurtulsa diye dua eder oldum...
çok uykusuzum çok yorgunum..canım hiçbirşey istemiyor..ev perişan yemek yapasım yok...hep ağlıyorum..
canım biz de senden haber bekliyorduk.
rabbim en kısa zamanda şifasını versin kuzunun. beterin beteri var tabi şükretmek lazım rabbim sana da kuzuna da güç kuvvet versin. bir bakmışsın bunların hepsi gelip geçmiş.
evin işlerini takma kafana olduğu kadar boşver sen içini ferah tut. ağlama canım ya kızın da üzülüyordur anlıyordur senin üzüldüğünü.
anneni çağırsan ya da gelebilecek yakın birini en azından sana moral olur kafan dağılır. tek başına kurar durursun sen şimdi.
kızlar şu neocate mamayı bulamıyorum..yokmu bi çaresi?
fatmaaşkın mıydı eczanede çalışan..canım sizde o mamadan varmı yada numunesinden ???
Fatmaaşkın mıydı eczanede çalışan..canım sizde o mamadan varmı yada numunesinden ???
fatmaaşkın mıydı eczanede çalışan..canım sizde o mamadan varmı yada numunesinden ???
milupa | milupa neocate mama nek st alerjisi in | 90,45 tl
canım bu site de görülüyor bir bak istersen
çok geçmiş olsun cnm bende seni merakla bekliyordum...beterin beteri var allah korusun cnm...alerji çıkarsa yaptırma bari cnm kıyamam ben ona çok küçük daha...inş alerjidirde kurtulur cnm...merhaba arkadaşlar sizi haberdar edyim dedim
baryumlu kolon grafisi için 19 nisana randevu verdiler ancak röntgendekilerin bile içi sızladı 9 aylık olunca ama madem dr istemiş yapcak bişey yok dediler..
neler gördüm neler duydum..beterin beteri varmış..hiç kakasını yapmamış olanlar karnından delik açılıp kaka yaptırılanlar..neler neler..bizimki ondan iyi yine..kesin tanı için rektal biyopsi yapılacak 19 nisandan sonra..
gastroenterolojiye gittik...inek sütü alarjisi için kan aldılar başka hormon testleride yapılıyor,klor testi,sodyum,potasyum,troid vs. 5 tüp kan aldılar..gaita verdik.lavmanla kaka yaptırdım boş bi oda buldum lavman yaptım kaka verdik tahlile..çoook zordu dün ...siz hiç zıplayan kaka gördünüzmü?lavmanla ilk çıkan kaka hoop diye yatağın taa ucuna zıpladı kaskatı..böyle işte..
gastrolog inek sütü alarjisi kesin dedi..perişan olmuş çocuk çok zorlanmış ilk 2 ay gaz sandığımız o karın ağrıları,sonra yeşil yağlı kaka yapması,sonra egzemaları en sonda bu kabızlık..inek sütü alarjisi her şekle girmiş dedi..kusma yok kanlı ishal yok sadece..zaten ishal olmazsa kabızlık oluyormuş..
çok sıkı diyet vrdi dr..2 hafta boyunca..keçi sütü ve peyniraltısuyu olan hazır mamalar dahil herşey yasak..azıcıkda düzelme olsa tmm bu dicez..ben sütle birlikte yumurta ve cevizide kestim rahatlıcaaksa rahatlasın görelim dedim..şu kolon grafisini çektirmemek için daha önceden bişeyler yapalım dedim..inş gerek kalmıcak..
dr neocate diye mama yazdı..90 tl..raporlu alabiliyosun ama kan testinde çıkmasını bekliyoruz..
profösörle görüştüm hirscuping hastalığı şüphesi azaldı biraz bunları anlatınca...
beterin beteri dedim ya kistik fibröz diye bi hastalık var o en kötüsü onada bakılacak...tedavisi yok..ömür boyu yedikleriyle beraber bi enzim yutacak..
bu seferde keşke hirscuping olsada ameliyatla kurtulsa diye dua eder oldum...
çok uykusuzum çok yorgunum..canım hiçbirşey istemiyor..ev perişan yemek yapasım yok...hep ağlıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?