2011 Temmuz Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebeklerimizin Fotoları:)

burda doğum hikayemi yazdığımı düşünemiyorum ama en çok da bu yazdığımı doğurduktan sonra okurken yüzümdeki ifadeyi düşünemiyorum:)) Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ve beişlerimizi sağlıkla evlerimize getirelim

aman canım tıka kulağını hiç düşünme kimin nasıl doğuracağını Allah bilir hem ne önemi var bebekler ve biz sağ sağlim kavuşalım da...

yeni topiğimiz hayırlı olsun,Allah kolay doğum yapmayı ve buraya yazıp okuyanlara cesaret vermeyi nasip etsin.

yeni toiğimiz hayırlı olsun. bundan sonraki hikayelerimiz miyadında doğum hikayeleri olsun inşallah.

Öyle görünüyorki Burda ilk miyadında doğum hikayelerinden biri de kızımın hikayesi olacak herhalde. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Yeni topigimiz hayirli olsuuuuun
Insallah saglikli bebeklerimizin haberleriyle doldururuz burayi. Haziran anneleri Mayista dogurdu hep. Bizimkiler Mayis'ta basladi. Ay cok heyecanli yaa

nazcım ellerine sağlık, yeni topiğimizi açmışssın ve çok duygusal başlamış yaaa, yasemin ve selimenin bebekleri inşallah çok çok sağlıklı olur bizim bebişlerimize abilik yaparlar

umarım bundan sonraki hikayeler hep güzel sonlanır, iyi haberlerimizi buraya yazarız. gitgide daha bir heyecan basıyor kızlar, zaman nasıl da geçiyor yaaa

baslıgı gorunce cok heyecanlandım ....zaman daralıyor hayırlısıyla hepımız yavrularımızı kucagımıza alrıız ıhlshhhh...dunyaya gelen temmuz bebıslerını RABBIM korusun ...aileleriyle uzun guzel bı omur gecırısnler ıhslhhhh

doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum :) Allah analı babalı büyütsün inş. darısı biz bekleyenlere sağlıkla sıhhatle olsun inş.

oncelikle yeni topigimiz hayirli olsun canlarim insllh saglikli sihhatli kolay dogumlar cumlemize
arkadaslar palette arkadasda dogum yapmisti onuda eklemek istedigim eminimki kendide gelip burda dogum hikayesini firsat bulunca yazar ama ben suanda onun yerine idarelikten yazayim kizi yani saadet hafsa cok iyi durumda yakinda annesiyle evine gidicek kilo almaya baslamis masallahi var cok direncli cikti allah dogan butun bebislerimize hayirli saglikli sihhatli uzun omurler versin tum sevdikleriyle

Tüm bebişlerimize kocaman maşallahhhh Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.

Darısı da bizlerin başına.

arkadasımıza öncelikle gecmiş olsun deyip
bebgine allahtan saglıklı gunler diliyoruz
allah kızını hayırlı evlat eylesin insallah

günaydın arkadaşlar
17 mayıs tarihinden deri Konya Meram Tıp Fakültesinde yatıyordum. Bebeğimin suyu azaldığı için tedavi görüyordum .29 mayıs tarihinde 32 hafta 3 günlükken ,acil bir kararla suyumun çok azalması sonucunda akşam 18:30 sıralarında ameliyata alındım.2000 gr ağırlığında bir kızım oldu çok küçük olduğu için şuan küvezde .herkesten çok çok dua bekliyorum.kızım için.ben dün taburcu oldum.şuan evdeyim fakat bebeğim yanımda değil ,zor bir durum .İnşallah bir an önce sağlığına kavuşurda bende kucağıma alıp sevebilirim .
bugün regaib kandili herkesten bol bol dua bekliyorum .İnşallah sizler vaktinde ve sağlıklı bir şekilde bebeklerinize kavuşursunuz .

rabbim meleğine güç kuvvet versin. onu anne babasına bağışlar inşallah. az sabır ve dua güzel kardeşim...

Allah meleğineve sana güç versin canım. Allah bağışlasın bebeğini. yakın zamanda kucağına alman da nasip olur inşşş...

nazcigim eline saglik topici görünce cok heyecanlandim yaaaa suanda temmuz bebegi olmasi gereken 4 bebisimiz acele edip eren geldiler.... Rabbim onlara hayirli bir ömür nasip etsin..... buradan t+üm annelerimizi kutluyorum.... insallah hep güzel haberlerle gelirler

Tahminacım allah sana ve bebeğine acil şifalar versin en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah dualarımız seninle...

bütünn bebişlerimiz analı babalı gülücükler içinde büyüsün inşallah,ben artık sabırsızlanıyorumm bakalımm nasıı olcak

topiğimiz hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar....
bende burda doğum hikayemi yazdığımı düşünemiyorum, çok heyecan verici...
bu arada birkaç arkadaşımız doğum yapmış, şimdi okuyunca farkettim,
ALLAH tüm bebeklerimize ve annelerine sağlık sıhhat versin...
diğer annelerimize de sağlıklı doğumlar nasip eder İNŞALLAH RABBİM.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…