• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

çünkü hayat zor canım... ama önemli olan pozitif düşünmek.. olumlu düşünelim ki öyle olsun... her şeyin güzel olacağını düşün... ben iş dolayısıyla yıllardır gurbetteyim. bi üniversite için ayrıldım evden daha geri dönemedim. şimdi de evlilik için il değiştirecem ama neyse ki bu sefer aileme biraz daha yakına gidecem.. hem evliliğe, hem yeni iş ortamına, hem yeni bir şehire alışmak zor olacak tabii ama önemli olan sevdiğimiz insan ile birlikte hayallerimizin peşinden gitmek değil mi?

evet evet hayırlısı olsun mutlu olalımda bunların hepsi atlatılır inşallah..... Sevdiğimizle huzurumuz mutluluğumuz hepsinden önemli

canım biz ev işini hallettik aldık evi söylemiştim sanırım :61:
yarın boyacı girecek ama havalarda çok kötü herhalde sorun teşkil etmez :9:

hayırlı olsun canım ev aldınız demek çok sevindim valla
hayırlısıyla herşeyiniz tamamlanır zaten
çok rahat edersin sipidi çok sevindim arkadaşım :nazar: :16:

bende bugün kayınvalidemle konuştum,kızım ne güzel oturuyoruz sanki bizim düğün değil dimi diyor
doğru anne dedim nedir bu rahatlık dedim gülüştük telefonda
temmuzu sayma,bu ayı da sayma kalıyor 2 ay biz aydındayız onlar bodrumda benim ev muğlada olucak ev bakmadık eşya yok
ev yerleştrmek için kaç defa gidicez,muğlada kalabileceğimiz yer yok nişanlımın izni hiiçç yokk
ayyy yazarkene yoruldumm yavv
gidip ben yeşilçay içeyimm :1: sakinleşeyim biraz :1:

bende bugün kayınvalidemle konuştum,kızım ne güzel oturuyoruz sanki bizim düğün değil dimi diyor
temmuzu sayma,bu ayı da sayma kalıyor 2 ay biz aydındayız onlar bodrumda benim ev muğlada olucak ev bakmadık eşya yok
ev yerleştrmek için kaç defa gidicez,muğlada kalabileceğimiz yer yok nişanlımın izni hiiçç yokk

Evet canım teşekkür ederim halletik.
ama inan gözünde büyütme 2 günde tüm çeyizlerim hazırlandı düşün.
2 günde de yerleştiriirz herhalde siz de öyle yaparsınız her haftasonunu değerlendirirsiniz :34:
eşya falan bakın ama işte iki taraf içinde çok yakın değil ya sıkıntı o olur işte olmadı sizde evi
erken tutarsınız :24:

Evet canım teşekkür ederim halletik.
ama inan gözünde büyütme 2 günde tüm çeyizlerim hazırlandı düşün.
2 günde de yerleştiriirz herhalde siz de öyle yaparsınız her haftasonunu değerlendirirsiniz :34:
eşya falan bakın ama işte iki taraf içinde çok yakın değil ya sıkıntı o olur işte olmadı sizde evi
erken tutarsınız :24:

öyle düşünüyoruz canım en iyisi öyle olucak çünkü nişanlım geçen gün ev bakmış işte merkezde güzel diyor ama inşaattaymış 1 aya biticek demişler ya bakalım :82:

ben de okurkene yoruldum canım .. bi yandan stres oldum bi yandan rahatladım ne yalan söyleyim. bizden daha fazla eksikleri olanlar varmış diye :))) biz mobilya seçmek için aylarca bakındık.. internette gezindik.. ama şimdi yerleşme konusunda bende sıkıntılıyım. çünkü annem başka yerde, nişanlım ve yerleşeceğimiz yer başka, onun ailesi başka yerde, ben başka ildeyim.. bir araya gelmek çok zor.. benimde işten izin sıkıntım var. bir ara bi rapor filan almaya çalışcam artık.. zaten düğün öncesi de izin kullancam. çok şükür düğün sonrası iki ay tatilim var :)))

ben de okurkene yoruldum canım .. bi yandan stres oldum bi yandan rahatladım ne yalan söyleyim. bizden daha fazla eksikleri olanlar varmış diye :))) biz mobilya seçmek için aylarca bakındık.. internette gezindik.. ama şimdi yerleşme konusunda bende sıkıntılıyım. çünkü annem başka yerde, nişanlım ve yerleşeceğimiz yer başka, onun ailesi başka yerde, ben başka ildeyim.. bir araya gelmek çok zor.. benimde işten izin sıkıntım var. bir ara bi rapor filan almaya çalışcam artık.. zaten düğün öncesi de izin kullancam. çok şükür düğün sonrası iki ay tatilim var :)))

Bu yazdıklarım birilerini mutlu ettiyse sevindim canım :)
şaka bi yana şükür halimize ya
Allah yardımcımız olsun
fundacım senin eşyalar tamam sanırım dimiii

Bu yazdıklarım birilerini mutlu ettiyse sevindim canım :)
şaka bi yana şükür halimize ya
Allah yardımcımız olsun
fundacım senin eşyalar tamam sanırım dimiii

:))) bizim eşyalar taamam canım.. sadece mutfak masası alacaz.. halı, perde işleri duruyo.. bi de aksesuar işleri işte.. onları düğün sonrasına da atabiliriz.. bi şey sorcam cnm yaa fotoğraf ve kuaför için ayarlama yaptınız mı?

fotoğraf için yapılmadı daha fundacım ama mayıs sonu gibi ben gidicem burda kına saçı için anlaşıcam
kayınvalidemlerde orda bi kuaförle konuşmuşlar mayıs sonunda gelin isim yazalım demişler

gç mi kalırız ki sen yaptın mı ayarlama?

fotoğraf için yapılmadı daha fundacım ama mayıs sonu gibi ben gidicem burda kına saçı için anlaşıcam
kayınvalidemlerde orda bi kuaförle konuşmuşlar mayıs sonunda gelin isim yazalım demişler

gç mi kalırız ki sen yaptın mı ayarlama?

ben de yapmadım da canım.. yapan var mı diye merak ettim. yani ne zaman yapılmalı diye.. mayıs sonu gibi ben de görüşeyim en iyisi.. ya tanıdık bi kuaföre gitmeyi çok isterdim aslında ama benim kuaförüm burda.. tanımadık birine denk gelcez. araştırmak gerek kim olsun diye.. fotoğraf için de çok pahalı olmazsa ben dış çekim düşünüyorum..

ben de yapmadım da canım.. yapan var mı diye merak ettim. yani ne zaman yapılmalı diye.. mayıs sonu gibi ben de görüşeyim en iyisi.. ya tanıdık bi kuaföre gitmeyi çok isterdim aslında ama benim kuaförüm burda.. tanımadık birine denk gelcez. araştırmak gerek kim olsun diye.. fotoğraf için de çok pahalı olmazsa ben dış çekim düşünüyorum..

aynen benimde öyle olucak ne kadar araştırsanda şansımıza bakalım :)
fotoğrafıda nişanlımın ailesi araştırıcak artık benim burda yetişmem mümkün değil malesef kiii

bende öle düşünüyorum arkadaşım fiyatlardan bilgin varmı acaba

tam olarak bilgim yok ama fiyatlar istege gore degisiyor, istanbulda cok profesyonel fotocular var gercekten fotograf icin en uygun mekanlari seciyolar.. benim fotograflarim kapadokyada olucak :) insallah onlarda guzel olur.. fiyatlar album cd vs 500 tlden basliyor sanirim.. tum gun cekimler icin yani kuaforden dugune kadar istenilirse 750 den 1 milyari bulabiliyor canim

tam olarak bilgim yok ama fiyatlar istege gore degisiyor, istanbulda cok profesyonel fotocular var gercekten fotograf icin en uygun mekanlari seciyolar.. benim fotograflarim kapadokyada olucak :) insallah onlarda guzel olur.. fiyatlar album cd vs 500 tlden basliyor sanirim.. tum gun cekimler icin yani kuaforden dugune kadar istenilirse 750 den 1 milyari bulabiliyor canim

hmm teşekkür ederim benimki ist olcak bakalım :44::44:

kızlar google en mutlu günüm düğünüm yazın ayrıca tuğçe adaş,serhan serter uygun olanlar...ist de hepsii

bnde meraklılıktan bakıyom hep:1::1:

selamlaar :)
aylardır inceliyorum bu forumu, üye olmak aklıma gelmemişti :) nihayet aklım başıma geldi :) bir temmuz gelini olarak ilk mesajımı da buraya yazayım dedim :) nedense bende çok garip bir rahatlık var, sanki evlenecek olan ben değilim de, komşu kızının düğününe gideceğim :)

Günaydınnn güzel gelin adayları

selamlaar :)
aylardır inceliyorum bu forumu, üye olmak aklıma gelmemişti :) nihayet aklım başıma geldi :) bir temmuz gelini olarak ilk mesajımı da buraya yazayım dedim :) nedense bende çok garip bir rahatlık var, sanki evlenecek olan ben değilim de, komşu kızının düğününe gideceğim :)

Hoşgeldin aramızaa
temmuz'un kaçında düğün

öyle düşünüyoruz canım en iyisi öyle olucak çünkü nişanlım geçen gün ev bakmış işte merkezde güzel diyor ama inşaattaymış 1 aya biticek demişler ya bakalım :82:

çokta riske atmayın genelde 1 ayda biter diyorlar ama uzuyor aksilikler falan olabiliyor :34:

Back
X