- Konu Sahibi firstNimbus
-
cumartesi bebek mevlütümüz varrrrrrr ....
babam mevlüt için kızıma elbise almış . çok merak ediyorum .nasıl duracak kızımın üzerinde . inş . saç bandı falanda vardır .. malumm saçlarımız var .. önüne gelmesin dimi
çok heyecanlıyız ...
saolasın ..Alah kabul etsi cnm...
elbisesi ve bantı ile fotosunu bizde isteriz..
günaydın kızlar
kandiliniz mübarek olsun
maaşallah k ızına Allahım kabul etsin mevlütünü canım benim :))))cumartesi bebek mevlütümüz varrrrrrr ....
babam mevlüt için kızıma elbise almış . çok merak ediyorum .nasıl duracak kızımın üzerinde . inş . saç bandı falanda vardır .. malumm saçlarımız var .. önüne gelmesin dimi
çok heyecanlıyız ...
günaydın kızlar
kandiliniz mübarek olsun
çok geçmiş olsun canım.bizde olmadı ama hem damlanı damlatırsan hemde ılık çayla silersen çabucak geçer inşallahkızlar bana akıl verin kızımın gözü sarı sarı çapaklar var akıyo doktor dün damla verdi ama gözü açılmıyo yavrumun çok üzülüyom ılık sulu beji ısalatıp temizliyorum yarım saate kalmaz gene sarı sarı birikiyo sizden kimmsede oldumu((((
çok geçmiş olsun canım.bizde olmadı ama hem damlanı damlatırsan hemde ılık çayla silersen çabucak geçer inşallah
kızlar bana akıl verin kızımın gözü sarı sarı çapaklar var akıyo doktor dün damla verdi ama gözü açılmıyo yavrumun çok üzülüyom ılık sulu beji ısalatıp temizliyorum yarım saate kalmaz gene sarı sarı birikiyo sizden kimmsede oldumu((((
işe başlamışsın .. kimbilir ne kadar zor geliyordur bebeği bırakıp işe gitmek ... kim bakıyor :??
kızım bugün 22 günlük oldu teyzesi ... gaz problemimiz var her gece sıkıntımız oluyor o yüzden ...
emzik olarak kauçuk ve damaklı olanları bebekler daha çabuk kabul ediyormuş .. doktor demişti ... öyle bir dene istersen
bizim topikten 2 3 hafta belkide daha erken espoir nikli arkadaş geliyo yanınıza
çoğul gebelik hemde
sonrasında ise lila ile ben varız bakalım onunkide çoğul ama biz düşünüyoruz ki bizim bebişler 1 2 hafta arayla gelecek
hayırlısı neyse olsun
sağol canım evet genta bizede verdiler ama açıldıktan sonra 15 gün içinde tütekilmeli imiş birde 15 günlükken başlanacak bir vitamin d var sizede verdilermibenim kızdada oldu ..yazmıştım daha önce burada ... ılık su pamukla temizle .(zaten yapıyorum yazmışsın devam et rahatlatır)..
birde bize GENTA adında damla verdi .. sabah öğle akşam birer damla damlattım ..
şimdi daha iyi ... arada çapaklanıyor . 1 kere damla sıkıyorum ....
geçmişolsun ...
sağol canım gözü daha iyi ama benim dertler bitmiyorki şimdide sağlık ocağında alınan topuk kanı kötü çıktı bakalım bidaha yapılıcak hafta içi sonuç için arayacaklarkızın büyümüş maaşallahmevlüdünüzü de Allah kabul etsin..
benim için işe gitmek gerçekten de çok zor.. annem bakıyor, içim rahat o konuda ama zor hem iş hem bebiş
buarada ilk başlarda bizde de gaz problemi çok olmuştu, kullanan arkadaşların tavsiyesiyle aktardan acı elma yağı aldık, kekik gibi kokuyor, günde 1-2 kez-özellikle gece yatmadan-ayaklarının altına sürüp masaj yaptık,işe yaradı..hatta bazen karnına bile bu yağla masaj yaptık, istersen dene, ben faydasını gördüm, ara ara da hala kullanıyoruz, zararlı birşey değil..
emziği bir de öyle deneyelim bakalım.. belki alır.. bilmiyorum alması mı iyi almaması mı, deneyeceğiz..
Nurcan kızına geçmiş olsun çok, kıyamam.. umarım hemen geçer problemi..
doğum sırası kimde, topikteki en yeni anne kiim olacak?
yaa kızlar gözümden kaçmış sabriya arkadaşımızda var 32.haftada
espoirden sonra o geliyo
merhaba bişey sorucam tüp bebekde anne sütü gelmiyomuş diyolar acaba doğrumu çok merak ediyorum..
bekliyoruz kızlarrrrbizim topikten 2 3 hafta belkide daha erken espoir nikli arkadaş geliyo yanınıza
çoğul gebelik hemde
sonrasında ise lila ile ben varız bakalım onunkide çoğul ama biz düşünüyoruz ki bizim bebişler 1 2 hafta arayla gelecek
hayırlısı neyse olsun
sağol canım evet genta bizede verdiler ama açıldıktan sonra 15 gün içinde tütekilmeli imiş birde 15 günlükken başlanacak bir vitamin d var sizede verdilermi
))
bekliyoruz kızlarrrr
evet 15 gün sonra atıyorsun göz damlasını
evet verdi .. d vitamini ...hergün 4 damla veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?