- Konu Sahibi screamaway
- #26.241
Çok teşekkür ederim canım, herşey nasip kısmet. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. AMİNay canım çok sevindim. hayırlısı olsun. biz senle battaştık demek bende hamile kalsaydım bu aralar cinsiyet öğrencektik. kısmet demek ki. ama benim paşam olsun istiyorum yaaa inşallah Allahın izniyle.
doktor senin durumuna göre ilaç verebilirdi hayatım aslında.
ben iyiyim canım. evet gök gürledi baya ama ben korkmam aksine çok severim.
bu arada fıstık gibisin yine maşallah...
hülyacım çok teşekkür ederim. 2 kız kardeş.. güzel olur Allah'ın izniyle..hayırlısı olsun polyannacımm.. kız olsun çamurdan olsun diye boşa dememişlerr![]()
ayy canim,polyannacimm...ozledik seni kisss... olsun be kuzum ne guzel olmus.... ama anlamadigim dr daha emin deillll... bence bidahaki randevuna kadar fazla duyurmamani tavsiye ederim... cunku ben cok duydum drlarin kiz diyipte erkek oldugunu ya da erkek diyipte kiz oldugunu.. herhalukarda hayirlisi olsun canim benim...eguzel iki baci... yas farkida az..arkadas gibi buyuyup gidecekler iste... senin en ii arkadaslarin olacaklar... ucunuyede inspasain gelir kuzuu.... bu gidisle sen bizle 3.kalican zaten bizde tik yok daha....
çook teşekkürler Sılacım.. aynen düşündüğün gibi bende duyurmayacağım henüz. 3-4 hafta daha geçsin bakalım. İnşallah iyi anlaşan 2 kardeş olurlar. ama 3yü şuan bu şartlarda hiiiç düşünemiyorum. Rabbim büyük. ilerde eşim daha rahat, daha iyi bi işe girerse ve o isterse olabilir.
Allah'ım en hayırlı zamanda sizlere de nasip etsin. AMİN
Ayrıca tanışma fırsatımız olmadı ama SRDRHLY nickli arkadaş senide tebrik ederim. Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin.