hlyaaaaaaaaaaaaaaaaaa nediim sana bilmem kii yaaaaaaaaaaa... sen cok yasa emiii..... cifter cifter dolsun dobeklerin... ayy yaa ugrasa bakk Allah razi olsun kuzum... valla bu evde gidip oturmayi okadar cok isterimkiii..... inan tahmin edemezsin...
simdi 1.si burasi en ville ,centrum yaniii.. anlasildi degil mi.. tam brukselin gobegi... ha bize cok uzak deil ama centre iste..
2.si guzelim altta bak charge 250 yaziyo yani aydat olarak cevirebilirm ben bunu... yani bu daire toplam 1150euroyo gelio... arti daha elektirik su fala masrafi... yani benim en son gosterdigim evle asagi yukari ayni geliri...
amma ev fevkalede super.... ellerine,emegine saglik......
sana kiralayalim hayatim gelll... ne tatlisiniz yaaa.... en son gosterdigim evi aramis esim 950+150 aydat varmis yani benim aylik verecegim kira 1100+elektirik su dogalgaz....

ve kendinizi sIkI tutun benim esimin ayda aldigi 1250 ...... hayat iste...... tabi bide kendi isleri var ama her ay ayni kazanc olmuyor maalesef......
durum bundan ibaret kizlar... darlandim anlianiz....
aslinda baska cozumlerde var ama iste icimizden cikmiyor.... soyle anlatiyim benim kanun kadar param olacak ve ben oglumu kirada ya da zor sartlarda yasamasina musade edicem ve kilimi kipirdatmicam hemiii...... Allaha buyuk konusmayim ama neyim var neyim yook serer,dokerim... hadi bunu gec hic olmadi ucundan tutariim biseylerin... iste...
valla doluyum yaaaaaa.... kusura bakmayin icimdekiler kendiliginden cikiverdi..... ama napalim Allah muhtac etmesin...