benim burda gun hala aydin:)) guzel bi haftasonu gecirdim,bitti sukur... insallah haftamda boyle guzel gider ve haftasonuna cok guzel haber alirim!!!
menbataciimm,kusum iyimisin... navar ne cok?? tatliim cumartesi gunu annemi aradim sordum hemen lahana tursunu..ama buraya girip yazmaya firsatim olmadi...
simcik sekerim, lahana,havuc,sarimsak,sirke,tuz ,limon tuzu ve su ihtiyacimiz olan... biliyosun lahanalari ayirip yikayip havuclarida aynen yikayip dograyip (ben kabuklarini soycam) kullanima hazir hale geriyoruz... sonra kullanacagin kaba lahana havuc koyup sarimsak ekliyosun(bi iki dis kadar,onuda 2ye 3 bol) onra yine lahana ve havuc ve sarimsak.. malzemen bitene kadar ayni islem... sonra suyunu hazirliyoruz... gerekli olan miktarsa su+sirke+tuz(cok kacmasin!) lahanalarin uzerine dokuyoruz sivi karisimi... en uste de limon tuzu biraz ve kapiyoruz kapagini... 4-5 dun sonra kullanima hazir....
tatlim valla lahanalar pahali deil burda cok.. marketlerde 1€ bile bulmuyoo.. keza havucta ole.. bende ilk firsatta alip yapcam hatta ben yesil kalem veya sivri biberde eklemeyi dusunuyorum... bakalim...
tugceecimm canimmm bukadar yuklenme kendine guzelimm... hersey hallolur valla hersey is guc gibi olsa.... pasamizi yormaaa
hlyaaaa,naber yavru,?? hersey yolundami bitanem... iki hafta kadar ise devam demistin.. alistin sanirim... haftasonun nasi gecti??? sen ugrardin buralara ugramamissin sanirim.. faaliyetteydin!!!!
kardaizz,eee senden naber canim...?? nasildi bakalim dugun,meraklandik kiss anlat azicik... oyle canini falanda sIkMa bebegim... hiic bisey degismiyo!!! bu arada super mutlu,iki cocuklu(3.yu yapmazsin die dusundum ama kismet tabi!!) evlilik diliyorum!!!
renawalllll hoobaa

ikinci pasamiz geliooo.... masallah keyfide yerindeymis pasamizin ama tatlim sen iyi gecirmemessin pek haftasonu.uzuldum inan... peki dr bu duruma bi yorum yapmadimi?? simdi yine istesin demi?? ah ah kendine dinlenme firsati vermedin.bi an evvel rahatlarsin insallah...
sanada. evliliginin kalan yillarinda mutluluklar diliyorum canim cocuklarinizla birlikte nice nice guzel yillara!!!