sanirim daha yeni basladi okula. normal canim ama iste anayüregi buna zor dayaniyor. tabi bizde cok karsilastik bu tür olaylarla. zaten onun bi süreci var ögretmen söylemistir. ilk zamanlari kisa bi dönem götürüyorsun ve daha sonra daha uzun kaliyor cocuk. merak etme orda yani sen gittikten sonra cok güzel oynuyordur. ama arada bir seni hatirliyor ve ben anneme gitmek istiyorum da diyebilir gayet normal alisacaktir ama. biz zorlugu eger annelerde ayrilamiyorsa oradan cocuklarindan ozaman yasiyorduk. anne bitürlü gidemiyordu ve bizde kapiyi kapatip cocugu kucaga alip ilgileniyorduk
oglununda 1tane bagli oldugu ögretmen vardir kesin ve o devamli cocugun yaninda olmali taki alisana kadar.
sabir gerektiren bi durum. bi türk kizimiz vardi 3 yasinda devamli bana gelp ben annemi özledim diyordu ve inan bana hep disimizi fircalamaya giderken. niye biliyormusun cünkü biliyor annesinin gelme zamani geldigini gercektende 10dk annesi gelirdi. ögretmenler verdigi saate uyunki cocukda güvensin.
bazende söyle söyleye biliyorsunuz öz seni bugün biraz daha erken alacam ama sen aglamicaksan hadi simdi giyinip okula gidelim bana söz ver. tabi ögretmeniyle danis bunu suan hangi asamada oldugunuz bilmiyorum.
ben memnuniyetle bu konuda ardim ederim canim. benim staj gördügüm yerde cok süper egitim verdiler ve harfiye tanindik pädagok ve piskologlara uyulurdu. hemde seminerlere katilirdik yinede gelissinler ögretmenler diye.
ay cok uzun oldu canim ya
bende seni böyle SIkarim