- Konu Sahibi screamaway
- #26.861
gördüm hayatım aldıkların çok güzel gerçekten hele üsttekine bayıldım :) oğluş biras üzüo işte mide bulantısı ve sol tarafta krampla ama annemin dedii gibi anne olmak kolay diil napalım :) inş ilerde deerimizi bilirler de çektiklerimize deer :) ama çok kilo aldım da şimdiden 3.5 kilo aldım ona çok moralim bozuluo gerçi görünüşte bişi yok sadece karnım çıktı ama karnım sanki 3.5 diilde 4 - 5 aylık gibi sanki![]()
canım yaaa beğenmene çok sevindim hülya ve breshka önerdiler saolsunlar bizde gittim bulduk Allahtan :)))
Canım benim kilo moralini bozmasın oğluşun bi sağlıkla doğsun verirsin yavaş yavaş hem emziren kadınlar çabuk kilo veriyor canım benim ablam çok kilo almıştı 10 ay oldu doğum yapalı bayağı zayıfladı oğlan okadar yoruyor onu bide emziriyor bi yeğenimiz gelsin dünyaya sağlıcakla :)))
Anne olmak kolay değilmiş ben daha olamadım ama şuan anne olabilmek için sarfettiğim çaba,döktüğüm gözyaşları o daha rahmime düşmeden başladı:))) Rabbim nasip etsinde inşallah ben razıyım kilosuna,bulantısına canım dış gebelik kabusunu bi atlatayım inşallah :))))