- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
- #27.341
bitanem sat 2 eyluldu.. bence sen karistirdin..ben gecenleri kirmizilardan bahsetmistim ya ozaman gelmediysi sinyal yollamisti iste,bir hafta sonrada yani bugunde burdalar kendileriiii..
ayy kizlar bu muhabbet acilmisken simdibende oglusa bebek odassi almistim ama buyumuyor benimki.. zaten odasida kucuk die cokta abartiya kacmamistim ikeadan almistim..
simdi yeniliecez artik odasini tasindigimizda ..bende diorumki araba hastasiya deli odalar varya araba yatakli falan fiyatta cuzii.. daha yasida kucuk.. 8-9 yasina kadar da arabasini kullanir sonra de genc odasi aliriz...
ne dersiniz arabali oda fikrine.?? yani aslinda gereksiz gibi ama yasihenuz kucukkk.. nekadar eglenceli olur onun icin kimbilir.?? mesela simdiki yatagi falan buyuyor olsaydi almazdim arabali falan idare ederdi bende renewal gibi dusundugum icin bebek odasini abartmadim simdiki odasinida abartmicam ama genc odasi dedigimiz zamana geldiginde en iisine bakarimm....
hımm olabilir canımm.. senın ne guzel aydan aya gelıyor.. benımde hep one atar.
bence olabilir canım.. arabalı yataklardan alabılırsın.. gercekten coook eglencelı olur ne sevınır.. kacmayın hıcbıseyden elınızden geldıgınce yapın cocuklarınıza.. ıclerınde heves ıstek kalmasın.. gercı sneınkı daha mınık sayılır ama hakedıyordur canım.. yenı evıne tansıırken pasan ıcınde arabalı yatak alsan ne sevınır dımı.. koymadı fotografını gıttı yaaa.. aklıma geldı gene.. cok karısık yazdım galıba.. anlarsın ıns