• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cnm benim akıntıyla karışık kahverengi akıntılar var yine onun dışında da bir şey yok. ikinci hamileliğimde de pembe akıntılarım vardı bata bir kaç gün kala. sende var mı belirti

yok canim hic agrim falan yok sadece dedigim gibi bi akinti var ama bilmiyorum ne anlama geliyor. benim bat 26-29 arasi olur. bugünde 26. ve ben ilk hamililigimde yasamadim herhangi bi akinti. belki 2. degisikmidir acaba?
ve karnimda bir sislik hissediyorum ve aradabir basim agriyor ve cok hafif midem bulaniyor ama bu belirtiyi adetlenirkende yasiyorum.

ay kafam karisti ya. düsünmek istemiyorum ama yinede düsünüyorum ya.
hayirlisi olsun yarin doktordan ögrenirim neyin ne oldugunu

tuğçecim RAbbim kucağına almayıda nasip etsin. ne kadar tatlı bişeymiş. maşşallah subhanallahh... ehh darısı bize inşallahhhh. RABBİM isteyen herkese versin inş. tez zamanda.... :nazar::nazar::nazar::nazar:

tuğçecim RAbbim kucağına almayıda nasip etsin. ne kadar tatlı bişeymiş. maşşallah subhanallahh... ehh darısı bize inşallahhhh. RABBİM isteyen herkese versin inş. tez zamanda.... :nazar::nazar::nazar::nazar:

Çook teşekkür ederiz :) Aminnn inşallah rabbim isteyen herkeze nasıp etsın bu duyguları tatmayııııı

Deryacımmm ve nartanesii inşallah belirtileriniz hamılelık belırtısıdırrr cok az kalmış batlaraa ınsallah kırmızılar gelmez kızlarrrr

etmezmıyımmm her zaman cnm bnm...Allah hıcbırımızın kucaklarını boş bırakmasın

Amiin. vallaha canim cok samimi söylüyorum okadar ictenlikle konusuyorsun ve cana yakinsinki Rabbim herseyi senin kalbine göre veriyor. Bak en güzel örnek erkek sanipta kalbinde kiz olmasi. Rabbim Ettigin tüm Güzel Dualarinin iki katini versin sana Insaallah.

Son düzenleme:
Amiin. vallaha canim cok samimi söylüyorum okadar ictenlikle konusuyorsun ve cana yakinsinki Rabbim herseyi senin kalbine göre veriyor. Bak en güzel örnek erkek sanipta kalbinde kiz olmasi. Rabbim Ettigin tüm Güzel Dualarinin iki katini versin sana Insaallah.

:48::48::48: ayy cnm cok saol valla sana sarılasım geldiiii Allah razı olsun mucize kızım benı şaşkına çevirdi :)

:48::48::48: ayy cnm cok saol valla sana sarılasım geldiiii Allah razı olsun mucize kızım benı şaşkına çevirdi :)

ay canim benim sarilabilirsin. ah bende zaten bu aralar duygusal takiliyorum inan cok basit bir dizi veya sarkida aglayasim geliyor.
sen öyle dedinya sarilasim geldi falan benimde aglayasim geldi.:43::43:
neyse canim ben bi tur atim pardon tur derken kk da sayfalri dolasim yani öptüm seni ve cimcimeni.

günaydın canikolarr nasılsınız bakem?

tuğçecim yani sabah sabah o kadar garip oldum ki videoları resimleri görünce....boğazım düğümlendi..Allah ım herşeyi senin o güzel kalbine göre nasip etsin canımmmm...

sılacannn vallahi senide çok merak ettim bişi olduysa diye..nyse bişi olmamış...ama sen bi msn bi face falan ver birimize sana ulaşalım ters bi durumda ben ucuzumsuz naparımmmmmmmm:16::16::16:

sempatiğimm sen hiç çamura falan yatmaaa seni fena yapıcam... kıss bişi sölüosun sonra kaçıosun çevir kazı yanmasın diosun... ayol içime dert ediosun neyseee söyleee vallaha ısırırım seni :1::1::1:

renewal canım sana özelden msj atmıştım görmemişsin herhalde...bi daha yollicam bakıver :1::1:

kadriyecim senide ekledim canım... ee hülya hnm napıosun şmdi ne zaman başlıosun bebş için adeti mi bekliosun

Back
X