• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

sen sadece benim sempatiğimsinnnnnnn !

kuzumm benimm hep öne atar... ben ımrealcığıma da dedeim de o ben senden önceyim dedi sat 7 eylülmüş benim daha gelmedi sana noluyoo dedii :1::1::1: dedim benim senden önce gelcek diye :1::1::1: ayyy yarın başlıyoruzzzzzzzzzzzzzz :64::64::64::64::64:

canım benım sempatişkommm.. senın sempatiğinim tabe :33: :21::54: benımde one atar canımm.. 3 unde olmam gerekırdı.. hatta screama ne zaman tarıh yazdırsam 1 gun oncesı gelırdı :D bu sefer nedense gelmedi.. hs ıcın randevu alıcamya, hafta sonuna denk gelmesin cektireceğim gunler dıye endıselendımm..

Sorma canım ya karmn çorman oldum hayırlısı artık... Niye öyle diyorsun şekerim belki hamilesindir dur bi bakalım gelemz inşallah kırmızılar sende hamilesindri :)))

normal yoldan hamıle kalamicamm gıbıme geliyor..(turkcenın ıcıne ettım) o yuzden hamıle dıye saymıyorum kendımi.. umutlanmakta ıstemıyorumm.. bılmıyorum bugun gelır herhalde..

kizlar hic gidesim yok ama hadi ben kactim.. is beni bekler.. gideyim de baskalarini bebelerine bakayim biraz :66::66::66::66: anca tatmin oluyorum napiimmm :61::61::61::61:

canım benım sempatişkommm.. senın sempatiğinim tabe :33: :21::54: benımde one atar canımm.. 3 unde olmam gerekırdı.. hatta screama ne zaman tarıh yazdırsam 1 gun oncesı gelırdı :D bu sefer nedense gelmedi.. hs ıcın randevu alıcamya, hafta sonuna denk gelmesin cektireceğim gunler dıye endıselendımm..

normal yoldan hamıle kalamicamm gıbıme geliyor..(turkcenın ıcıne ettım) o yuzden hamıle dıye saymıyorum kendımi.. umutlanmakta ıstemıyorumm.. bılmıyorum bugun gelır herhalde..

e belkide gelmicek senin kırmızılar sempatiğimm inşallahhhh bebiş gelcek onun yerine bi dur az sabret...olmazsa da üzülme hsg çektircen ya merak etme haftasonuna denk gelsede bişi olmaz ya öncesine ya sonrasına alırlar...hakkında hayırlısı olsun kuzum :)

özlenmek güzelmiş hoşuma gitti canım arkidişlerimmmmmm
geçmişe bakıp geliyorum tuğçeyi merak ettim :10::10::10:

sen özlenmeyecek insanmısın kankitommm... daha doğrusu sen insan mısınnnnnnnnnn :1::1: değilsin :1::1: meleksin melekkkkkkkkkkk :29::29::29:

evet kuzumm inşalalhhhhhhhhhhhhhhhh :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::29::29::29:

anlatabildim dimi :1::1:

TAbiki tatlım :16:

İnşallah gerek kalmaz canım....

öyle düşünme canım ya mucizeler ansızın gelir :)))

özlenmek güzelmiş hoşuma gitti canım arkidişlerimmmmmm
geçmişe bakıp geliyorum tuğçeyi merak ettim :10::10::10:

Hoşgeldin canım :16:

kizlar hic gidesim yok ama hadi ben kactim.. is beni bekler.. gideyim de baskalarini bebelerine bakayim biraz :66::66::66::66: anca tatmin oluyorum napiimmm :61::61::61::61:

Güle güle canım iyi çalışmalar sana :16:

Kızlar bende kaçıyorum çok iş var bugün arada girerim hepinizi öpüyorum :54:

e hadi git artıkın.. kolay gelsın sana...
e belkide gelmicek senin kırmızılar sempatiğimm inşallahhhh bebiş gelcek onun yerine bi dur az sabret...olmazsa da üzülme hsg çektircen ya merak etme haftasonuna denk gelsede bişi olmaz ya öncesine ya sonrasına alırlar...hakkında hayırlısı olsun kuzum :)

sen özlenmeyecek insanmısın kankitommm... daha doğrusu sen insan mısınnnnnnnnnn :1::1: değilsin :1::1: meleksin melekkkkkkkkkkk :29::29::29:
gelirler yaa.. 3 senedır bekletmedıler hıc sagolsunlar, simdimi gelmeyecek hain kırmızılar.. ben değilde adam cok heveslenıyor yaa.. bı hsg yı cektrebılsem.. ıcım rahatlayacak.. o yuzden gelmıyor bılıyorum ben.. amin canım saoll.....

bugün kargoya gittim sabah sabah pejo servisten evrak gelmiş onu aldım, işe geldim 2 tehlike yaşadım yolda canım sıkıldı ama geçti. sonra işe koyuldum biraz toparladım öle yemeği girdi araya onu da hallettim ve sizdeyim artıkın. ve ve ve bugün başım ağrıyo yaaa baya baya.

Eki Görüntüle 267974

Kızlarr doktor dürttükce yuzunu kapadı valla pes dedım artık yaa

şunu güzelliğine bakın yaa o küçük ellerini yerim canım benim. gözün aydın olsun arkadaşım.

günaydin kizlarrr... ay acayip yorgun uyandim bu sabah.. sizler nasilsiniz bakalim???

aynen canım bende baya yorgun ve birden gözlerim açtım öle uyandım korktum valla kendimden irkilme gibi bişey oldu hayırlısı...

ewt bide nihanca vr dimi ... inş güzel olur siz kapanışı onlar açılışı yaparsa... ondan sorada bebişler hakkında konuşmaya başlarız artık :)

valla canım benim hamile arkadaşların çoğu doğurur ben hala hamile kalmakla uğraşırım herhalde. Allahım inş. çok bekletmez...

cenazemiz vardı eniştemi kaybettik 2 gündür ordaydım gelemedim ....

canım benim çok üzüldüm başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin.

:nazar::nazar::nazar:

sabah nutellalari yedim gittim, kontrol cok zor oldu... :1::1: hic durmadi cunku... surekli onu yakalamaya calistik... ultrason fotograflari tamamen bulanik cikti.. surekli hareket ediyor diye.. bisiye benzemedi...:60::60::60::60:

bu arada erkekmis bizimki... ben pek bisi goremedim ama doktor eminim dedi...

ay maşallah screamcimmmmm. yani çocuğu hakkat coşşurmuşsun :)))))... Allah tamamına erdirsin canım Bize de nasip etsin çok bekletmeden.. aminnn...

kurban olurum ben seni verene canım benimmm sende çok harika birisinnnnn :54::54:

ee nerdeymiş sabahtan beri

sabah sabah dolandım durdum canım bide işleri toparladım rahat rahat takılıyım diye. aslında pek keyfimde yok ama buranın havasını kaçırmak istemiyorummm.

hosgeldın.. nirelerdeydın bakimmm?????:9:

ay canım benim benim işgüç, kızı da okula bıraktım bu sabah bi güzellik yaptım.
menbeta hayatım rüyamda hastalanmışım ve şu an başım ağrıyo belim ve yumurtalık kısmı da ağrıyo kesin olucam :52::52:

menbeta hayatım rüyamda hastalanmışım ve şu an başım ağrıyo belim ve yumurtalık kısmı da ağrıyo kesin olucam :52::52:

2 tehlıke nedir canım Allah korusun. basında agrıyomus.. hasta mı olacan sen şimdi ruya gormussun baksana.. cıkar o sımdı..

kardaızcıgım snden bır rıcam var :D bu gece yatarken benı dusun bakalım hakkımda ne ruya gorcen :16::16:

huuuuuuuuuuuuuu niye sustu herkeşlerrrrr :26::26::26: ben yarın sabah 9da doktora gidiorummmmmm :10::10:

hayırlısı canımmmm..o kadar sevındımki senın adına. dusunsene tahminen 2 ay sonra Allah ın ıznıyle keseyıde gormus ve kap atıslarını duymus olacaksınız ıns..

renewal kız sende face de kim kimle arkidis olmus onu mu gozetlıyon :33::26::62:

şş en son arkadaş olduunuz kim odamı bizden :36:

ivet ivett canımm İMREAL o :1::1::1:

bugün kargoya gittim sabah sabah pejo servisten evrak gelmiş onu aldım, işe geldim 2 tehlike yaşadım yolda canım sıkıldı ama geçti. sonra işe koyuldum biraz toparladım öle yemeği girdi araya onu da hallettim ve sizdeyim artıkın. ve ve ve bugün başım ağrıyo yaaa baya baya.
şunu güzelliğine bakın yaa o küçük ellerini yerim canım benim. gözün aydın olsun arkadaşım.
aynen canım bende baya yorgun ve birden gözlerim açtım öle uyandım korktum valla kendimden irkilme gibi bişey oldu hayırlısı...
valla canım benim hamile arkadaşların çoğu doğurur ben hala hamile kalmakla uğraşırım herhalde. Allahım inş. çok bekletmez...
canım benim çok üzüldüm başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin.
ay maşallah screamcimmmmm. yani çocuğu hakkat coşşurmuşsun :)))))... Allah tamamına erdirsin canım Bize de nasip etsin çok bekletmeden.. aminnn...
kurban olurum ben seni verene canım benimmm sende çok harika birisinnnnn :54::54:
sabah sabah dolandım durdum canım bide işleri toparladım rahat rahat takılıyım diye. aslında pek keyfimde yok ama buranın havasını kaçırmak istemiyorummm.

ay canım senin kırmızılarda gelmiş hadi bakalım az kaldıııııııııııııııııııııııııı :46::46::46::46:
hayırlı haberlerle gel bitanem :70::70:

bnde seni seviyorumm cnaımsınnnnnnnnn :29::29::29: evet yarın doktordayımmm ama kocam gelemicekk toplantısı varmış iptal edemem dedi :50::50::50: ben yanlız gidecemmm ve eğer yarın müsaitsennnnnnnnn öğlen yemek nyiyelimmmmmmmmmmm :52::52::52::56::56::56:

2 tehlıke nedir canım Allah korusun. basında agrıyomus.. hasta mı olacan sen şimdi ruya gormussun baksana.. cıkar o sımdı..

kardaızcıgım snden bır rıcam var :D bu gece yatarken benı dusun bakalım hakkımda ne ruya gorcen :16::16:

hayırlısı canımmmm..o kadar sevındımki senın adına. dusunsene tahminen 2 ay sonra Allah ın ıznıyle keseyıde gormus ve kap atıslarını duymus olacaksınız ıns..

renewal kız sende face de kim kimle arkidis olmus onu mu gozetlıyon :33::26::62:

aahha yok bee :D hepiniz arkadaş olunca şüphelendim hani burdansa bende oliim die dedim yaa alla alla ne gözetlicem :63::63: işim gücüm var bnm

trafikte tatlım yayalar çok dikkatsiz oluyorlar. kadın bide hem suçlu hem güçlü herkes kadına diyo körmüsün ne atlıyon yola sana kırmızı yanıyo o hala çan çan çan sıkcaktım gırtlağını o olacaktı ...
tamam hayatım bu gece hem dua okur hemde senin için rüya görmeği dilerim Allahtan.

ivet ivett canımm İMREAL o :1::1::1:

bnde seni seviyorumm cnaımsınnnnnnnnn :29::29::29: evet yarın doktordayımmm ama kocam gelemicekk toplantısı varmış iptal edemem dedi :50::50::50: ben yanlız gidecemmm ve eğer yarın müsaitsennnnnnnnn öğlen yemek nyiyelimmmmmmmmmmm :52::52::52::56::56::56:

heyyyyyyyyy evettttt bu harika olur. müsait olurum senin içinnnnnnn. yiyelim tatlımmmm

valla bnde çok heycanlı umutlu ve mutluyum canım inşallahhh Allah ın izniyle kavuşurumm bebeğimee ay dularınızı eksik etmeyinnn valla Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın nasip etsin bebeklerimizi bize :nazar:

ayyyyyy siz beraber yemek mi yiceniz..... ne güzel...........

ayy inşallah kankitom müsaitse hastaneden yanına giderim yeriz ne güzel :56::56:

Back
X