- 3 Aralık 2010
- 1.333
- 168
- 373
- Konu Sahibi screamaway
- #27.841
canım sen benı yanlıs anlamıssın.. ben Allah tan her zaman hayırlı zamanda hayırlı elı ayagı duzgun saglıklı evlatlar nasip etmesını isterim.. tum isteyenelere içindede bana derimmm... benım burda anlatmak ıstedıgım dusunce bu degıl.. ben Allah ım nolur bana bır evlat verde hamıleleık gecırtte dusureyım olsun varsın demıyorumm... ben sadece hamıle kalabılıyorsunuz dusukte olsa dıyorumm buna sukredilmeli cunku hamıle kalabılıyorsunuz dedim.. verende allah alanda buna tovbe bısey dıyemem.. tabi ki de zordur, ne hevesle hamılesin ne hayaller kuruyorsun bebegın uzerınde kız olursa boyle erkek olursa soyle falan fılan, sonra kalbı duruyor vs alınıyor.. tabikide zordur.. Allah kimsenin basına vermesin boyle bırsey...
umarım anlatabılmısımdır derdımı...
canım ben şu cümlene karşılık onu yazdım
inanın var ya, dusuk yapanlarınız bıle Allah a sukredınkı hamıle kalabılıyorsunuz.. bu cok buyuk bır sans.. inanın yerınızde olmayı ısterdım.. en azından bıtıremesemde bır gebelık gecırmeyı ısterdım..
yazdığını okuyunca neden öyle bir açıklama yaptığımı anlarsın. gece rüyamda rya değil kabus herhalde annem birkaç gün ömrü kaldığını söylüyordu. allah korusun rüyamın tersi çıksın allahım onları bizim başımızdan eksik etmesin bide senin yazıyı okuyunca giden hamileliğimi hatırladım allah nasip etseydi doğmuş 8 aylık büyümüş olacaktı düşüğün olunca aklında hep bugünlerde olsaydı bu kadar olurdu diye bir şeyler geçiyor. anlıycan güne kötü başladım bugün. yani sadece tek cümlene onu anlattım ben seni tabiki anlıyorum allahım hepimize hayırlısını versin...