naparsiniz be ya.... yagmurlu ve soguk bi sonbahar(girdikmi sonbahar trarihene??) gunundeyim bende artik mevsim dondu bi hos duygular icerisindeyim..zaman zamanne cabuk geciooo.....
dundende yorguunumbiraz.. is guc yapasimdda yo oturuyom ole... kardaizcim canim evide sormussun canim pzrtsi biyere daha bakcaz artik karar vercem.. aslinda kaldim bu evden yana hadi bakalim!!!
tugceciiimm. sagol findigim sinemin haberini yazmissin cidden ara ara aklima geliodu napti ne etti die....benhamis olsamda tabi terketmem siziiiiii.....burayii ..yuvamiz burabizimm..
amaan ole iste kizlar dungelen misafir "kilo almissin geliin , hamilesin yoksaaa""" .............. dedi naparsin,nerelere gidersiinnn..... sanki hamile olsam solemicem... nasi bi mantikkk... kayinvalidede var ,gozleri acildi faltasi gibi

sole oldu... amaannnn yaaa hamile olmak istiyorummmm:84::84::84::84::84: hayirlisi insallah...
ben,menbeta,bikeresevdim,hlya,wifeofdemon suan faal olan... masumiyetten haber yok epeydir hamile belki.... birde mpb dondu geri aramiza....wifeofdemondandahaber yok kaldik mi 4 kisiiiiiii....

yaziiik bize yaa

zamani geldiginde baslayacak olan,regene,azraya,kardaize,breshkaya ,kuppeye, imreala, nihancaya, hlyayi burayada ekliim insaallahhhhh versin Rabbim bebislerini hayirla... artik

olsunnn insallah,biiznillah..