• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

günaydın canikolar ben geldim ,

anam ne çok konuşmuşsunuz valla okuyamadımm kusura bakmayın :D ben şimdi bi arkadaşımın doğumgünü ona spriz yapmaya gidiorumm öğleden sonra gelicem hepinizi öpüorummmmm:)

sılacım senin için gelince özel bi post yazıcam canım ama kısaca söliim iyiki doğmuşsun ve iyiki Rabbim senle burda tanışmayı nasip etmiş iyiki ucuzumsun canım.. Allah anne babana sağlık sıhhat versin iyiki seni doğurmuş anacığın :) ay çok seviorum seni iiki varsın kuzummmmmmmm :38::38::38::38:

2 gündür doğru düzgün giremedim misafirler vardı geçmişi pek okuyamadım atladığım bişi varsa kusura bakmayın güzel bir hafta olması dileği ile inşallahhh :)))

deryacım tebrik ederim canım Allah sağlıkla sonuna kadar gitmeyi ve sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallahhh :16:

azracımmm çok geçmiş olsun Rabbim bu uğraşlarınızın mükafatını versin tez zamanda inşallahhh :70:

Herkese iyi sabahlar:10:

Tugcecim bikeresevdim kizlar güzel temennileriniz icin cok tesekkur ediyorum. Tugcecim allah kolaylik versin canim benim tatli yorgunluklar bunlar cokda zorlama kendini ama. Neler yaptiriyorsunuz odasini aldinizmi ay cok merakliyim ben boyle bebek odalari, kiyafetleri bakayim cok iyi geliyo almasamda:16:

geçmişi okudum geldimmmmm, nabıyonuz bakemmmm:)

slm kızlar. ancak girebildim. sizinle paylaşmak istedim sevincimi. tekrar hamileyim. Rabbimin izniyle. ama çok hastayım aynı zamanda yatıyorum. Dualarınızı bekliyorum.:nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

deryacımmmm çok sevindim :46::46::46:
Allahım yarabbim sağsaglim sonuna kadar kucağında görmeyi nasip etsin inşallah. canım kendine çok iyi bak. bırak ne kaynanası adını anma boşver :)))

geldim tatlım merak etmişsin teşekkür ederim pek iyi sayılmam...

hayırlı olsun canım allahım salıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah..

bana gelirsek kızlar salı günü işten ayrıldım moralim çok bozuktu. yanımdaki adamla pek anlaşamıoduk şimdi evdeyim çıkmışken boştayken doktora gidim kontroller için dedim bende polikistik over sendromu var hormon testlerimi falan yaptırım bugün anca bitti. ve sonuç doktor kısa zaman içinde çocuk yapmaya çalış çünkü yumurta rezervlerini iyi bulmuyorum dedi zaten hamile kalsan bile tekrarlayan düşüklerin olabilir dedi. yaşın gençken şansın daha yüksek falan dedi bende seneye kadar beklesem dedim sen bilirsin ama geç kalma dedi. şimdi ben doktora ne diyim benim durumum bu annemle yaşıyoruz eşimle ailesi düşüğümde bunları etti bana yapmıyorum ondan çocuk mu diyim. yoksa herşeye rağmen vazgeçip çocuk mu yapim o kadar kötüyüm ki durup durup ağlıyorum eşime sölemek istemedim aslında ama mecbur saklayamazdım onada söledim doktorun dediklerini napıcamı bilmiyorum allahım beni böylemi sınıyo bilmiyorum ama çok kötüyüm:14::14::14:

canım sen başka bir doktora daha gitsene :26:

deryacim canim benim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhhhh cok sevindim tatlim:nazar:. Hastaymissin cok gecmis olsun bol bol vitamin al kuzucum:54:

imrealcim menbatanin yazdiklarina sonun kadar katiliyorum sakin sakin kayinvalidene kizipta gelecegiini erteleme tatlim. Allah yardimcin olsun zor bir surecten geciyorsun.

Seninle ayni duygulari paylasiyorum menbatacim cok etkiledim yazdiklarindan

Kuzucum dun telden girdim azcik okuyabildim sonra cvp yazamadim alisik değilim telden girmeye. Esimin ameliyati cok sukur iyi gecmis. Su an agrisi oluyo yurumekte zorlaniyo ama her gun acisinin azaldigini soyluyor. Bakalim bekliyoruz 3 ay sonra test vercek insallah değerlerde değisme olur...

canım arkadaşım çokkkkkk geşmiş olsun. tez zamanda iyileşir eşin inşallah. çok değil az kaldı sabret bi tanem. eminimki değerler süper çıkıcak.

naparsiniz be ya.... yagmurlu ve soguk bi sonbahar(girdikmi sonbahar trarihene??) gunundeyim bende artik mevsim dondu bi hos duygular icerisindeyim..zaman zamanne cabuk geciooo.....

dundende yorguunumbiraz.. is guc yapasimdda yo oturuyom ole... kardaizcim canim evide sormussun canim pzrtsi biyere daha bakcaz artik karar vercem.. aslinda kaldim bu evden yana hadi bakalim!!!

tugceciiimm. sagol findigim sinemin haberini yazmissin cidden ara ara aklima geliodu napti ne etti die....benhamis olsamda tabi terketmem siziiiiii.....burayii ..yuvamiz burabizimm..

amaan ole iste kizlar dungelen misafir "kilo almissin geliin , hamilesin yoksaaa""" .............. dedi naparsin,nerelere gidersiinnn..... sanki hamile olsam solemicem... nasi bi mantikkk... kayinvalidede var ,gozleri acildi faltasi gibi:53: sole oldu... amaannnn yaaa hamile olmak istiyorummmm:84::84::84::84::84: hayirlisi insallah...

ben,menbeta,bikeresevdim,hlya,wifeofdemon suan faal olan... masumiyetten haber yok epeydir hamile belki.... birde mpb dondu geri aramiza....wifeofdemondandahaber yok kaldik mi 4 kisiiiiiii....:52::52::52::52: yaziiik bize yaa:30::30::5::5::5::5::5::5:

zamani geldiginde baslayacak olan,regene,azraya,kardaize,breshkaya ,kuppeye, imreala, nihancaya, hlyayi burayada ekliim insaallahhhhh versin Rabbim bebislerini hayirla... artik :49::49::49::49::49::49:olsunnn insallah,biiznillah..

ay canımın içi güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Allah senden razı olsun.

doktorumla konuştum biraz önce yarın Allahın izniyle ilk iğneye başlıyorummmmmmmm :52::52::18::52::52: dualarınızı eksik etmeyin lütfen zaten bu ara hiçbir işim rast gitmiyor en azından bebeğim gelsin yanımda olsun artık :16:

doktorumla konuştum biraz önce yarın Allahın izniyle ilk iğneye başlıyorummmmmmmm :52::52::18::52::52: dualarınızı eksik etmeyin lütfen zaten bu ara hiçbir işim rast gitmiyor en azından bebeğim gelsin yanımda olsun artık :16:

Canim benimmmmmm hadi hayirlisi olsun insallahhh :13: dualarim seninle kuzucum. Umutla bekledigin son ay olur insallah canim artik rabbim mukafatindan sana ve bekleyen her kim varsa onlarada tattirsin insallahhhhhhh amin:16:

Kardaizcim cok tesekkur ederim canim arkadasim benim. Nasilsin gorusmeyeli bi yaramazlik yok dimi:54:

Canim benimmmmmm hadi hayirlisi olsun insallahhh :13: dualarim seninle kuzucum. Umutla bekledigin son ay olur insallah canim artik rabbim mukafatindan sana ve bekleyen her kim varsa onlarada tattirsin insallahhhhhhh amin:16:

Kardaizcim cok tesekkur ederim canim arkadasim benim. Nasilsin gorusmeyeli bi yaramazlik yok dimi:54:

Aminnn canım inşallah artık son olur canım Allah razı olsun . Daha önce de yazdım ama tekrar geçmiş olsun bitanem inşallah sizin içinde herşey çok güzel olur

ay canım benim hadi bakalım hayırlısı. Allahım sonuna kadar bütün işlerini kolaylaştırsın sorunsuz yarabbim inşallah. hiç birşeyi stres yapma hayatım herşey olacağına varır. sen mutlu olmaya çalış.

bildiğin gibi tatlım bi yaramazlık yok çok şükür. 26 eylülden sonra dün eşim geminin telinden aradı. dayanamadı büyük ihtimalle. çok özledim bakarsın ocakta atlar gelirim dedi. cumartesi de kızımı diş doktoruna götürdüm ortadonti tedavisi olması lazım 3.500 tl dedi ve başladık. bunu duyunca vazgeçedebilir. herşey üstüste geliyo toparlayamadık şu borçları ama az kaldı işte. öle yani.
sen nasılsın canım, ne kadar merak ettik seni. face varsa gruba gel sende yoksa ordamısın bilmiyorum. hülyayla biz görüştük resmimiz de var orda.
yemeğe gidiyom. gelirim hemen öptümmmm

Son düzenleme:

Canımmm Cok sevındım hayırlısıyla baska bır aksaklık cıkmadan transferi gerceklestirirsiniz inss.....

ben de gidiyorum bu hafta.. banada dua edin kotu bisey cıkmasın....

amin cnm inş. ben arama konusunda baya bir ilerledim 3 ay ilaç tedavisi ile olmadı rahim filminden sonra kolaylaşıyor dediler olmadı 2 gün önce aşılama yapıldı bunuda 3 kez denedikten sonra tüp bebekte sıra ama rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olacak işte aparsak yapalım.

canım ne zamandır yoktun hoşgeldin tekrar :) demek aşılama yaptırdın inşallah tutar canım benim :) hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

slm kızlar. ancak girebildim. sizinle paylaşmak istedim sevincimi. tekrar hamileyim. Rabbimin izniyle. ama çok hastayım aynı zamanda yatıyorum. Dualarınızı bekliyorum.:nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

deryacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederim canım kuzummm fıstığımmm Allah ım tamamına erdirsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn inşalalhhh :65::65::66::66::62::62::62::52::52::71::71::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::70::70::70:

tşk ederim cnm. ben adetim bittikten sonra gün aşırı ilişkiye giriyorum ve ovulasyona denk gelen günlerde ise sabah erken saatlerde olmasına dikkat ediyorum. ilişki sonrası belimi yükseltiyorum ve ayaklarımı kaldırıyorum. beslenmeme dikkat ediyorum ve ağır iş yapmıyorum. bir de kaynanamla görüşmüyorum.

ayy deryacımm valla koptumm gülmekten yarıldım hatta kaynanamla görüşmüyorumm süpermişşş :60::60::60:

geldim tatlım merak etmişsin teşekkür ederim pek iyi sayılmam...
hayırlı olsun canım allahım salıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah..

bana gelirsek kızlar salı günü işten ayrıldım moralim çok bozuktu. yanımdaki adamla pek anlaşamıoduk şimdi evdeyim çıkmışken boştayken doktora gidim kontroller için dedim bende polikistik over sendromu var hormon testlerimi falan yaptırım bugün anca bitti. ve sonuç doktor kısa zaman içinde çocuk yapmaya çalış çünkü yumurta rezervlerini iyi bulmuyorum dedi zaten hamile kalsan bile tekrarlayan düşüklerin olabilir dedi. yaşın gençken şansın daha yüksek falan dedi bende seneye kadar beklesem dedim sen bilirsin ama geç kalma dedi. şimdi ben doktora ne diyim benim durumum bu annemle yaşıyoruz eşimle ailesi düşüğümde bunları etti bana yapmıyorum ondan çocuk mu diyim. yoksa herşeye rağmen vazgeçip çocuk mu yapim o kadar kötüyüm ki durup durup ağlıyorum eşime sölemek istemedim aslında ama mecbur saklayamazdım onada söledim doktorun dediklerini napıcamı bilmiyorum allahım beni böylemi sınıyo bilmiyorum ama çok kötüyüm:14::14::14:

ımreal canım benim yaşadıkların sıkıntılı süreçler gerçekten... ama sempatiğim menbetaya tamammenn katılıyorumm.. yani siz kendiniz için yapın boşver kaynanayı falan filan.. ama kocanla otur ciddi ciddi konuş öyle yarı yolda dönmek tekirdağa falan olmaz aaa ... kocana cilme milve olmadı ciddi ciddi artık nasıl olur bilemem ama konuş.. inşallah herşey gönlünce olur kısa zamanda düzenini kurar hemencecik hamiş olursun canım :)

doktora gitim konustuk ay benim bide bir gün önceden pembe akinti geliyordu ve o sabahda geldi. doktor alttan muayne etti ve kokunun geldigini fark etti ama benim bata var dedim oda bu iltihap dedi. yani bence kokudan dolayi öyle dedi ve salladi. iltihap olsa kasinti olmazmiki?? sonra bana fitil verdi ama ben fitil kullanamiyorum ya inan ben kürtaj olmadan 4 saat önceden oraya minnacik 2tane hap atamadim. o hap yumusatiyormus orayi ki kolay kürtaj olunsun diye. hic dogum yapmayanlarin sertmisd. simdi b iltihabi dogal yollardan nasil tedavi edebilirim gogom ya sogan kürü iyimi gelir?

kıs nartanesi sakın ama sakınnnnn öyle süte buhara vs. falan oturayım demeeeeeee ! benim kaynanamı zamanında oturtmuşlar senin çocuğun olmuyo falan filan diye kadının yumurtalıkları büzüşüp yapışmış ! yaaaaa sonra 4 sene olmamış çocukları aman Allah korusun o yüzdenn böle kocakarı işlerine girme... al şu fitili 3 tane kullan geçiyor zaten.. gece yatarken kullan kaymıyorsa ucunu birazcık ıslak elle ıslat yolla gitsin :D

deryacim canim benim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhhhh cok sevindim tatlim:nazar:. Hastaymissin cok gecmis olsun bol bol vitamin al kuzucum:54:
imrealcim menbatanin yazdiklarina sonun kadar katiliyorum sakin sakin kayinvalidene kizipta gelecegiini erteleme tatlim. Allah yardimcin olsun zor bir surecten geciyorsun.
Seninle ayni duygulari paylasiyorum menbatacim cok etkiledim yazdiklarindan
Kuzucum dun telden girdim azcik okuyabildim sonra cvp yazamadim alisik değilim telden girmeye. Esimin ameliyati cok sukur iyi gecmis. Su an agrisi oluyo yurumekte zorlaniyo ama her gun acisinin azaldigini soyluyor. Bakalim bekliyoruz 3 ay sonra test vercek insallah değerlerde değisme olur...

azracımm canım benimmm ameliyatınız iyi geçmiş çok şükür...inşallah eşin de çarçabuk düzelir toparlar kendini canım benim ve sağlıkla kısa sürede alırsınız bebeğinizi kucağınıza :)

naparsiniz be ya.... yagmurlu ve soguk bi sonbahar(girdikmi sonbahar trarihene??) gunundeyim bende artik mevsim dondu bi hos duygular icerisindeyim..zaman zamanne cabuk geciooo.....

dundende yorguunumbiraz.. is guc yapasimdda yo oturuyom ole... kardaizcim canim evide sormussun canim pzrtsi biyere daha bakcaz artik karar vercem.. aslinda kaldim bu evden yana hadi bakalim!!!

tugceciiimm. sagol findigim sinemin haberini yazmissin cidden ara ara aklima geliodu napti ne etti die....benhamis olsamda tabi terketmem siziiiiii.....burayii ..yuvamiz burabizimm..

amaan ole iste kizlar dungelen misafir "kilo almissin geliin , hamilesin yoksaaa""" .............. dedi naparsin,nerelere gidersiinnn..... sanki hamile olsam solemicem... nasi bi mantikkk... kayinvalidede var ,gozleri acildi faltasi gibi:53: sole oldu... amaannnn yaaa hamile olmak istiyorummmm:84::84::84::84::84: hayirlisi insallah...

ben,menbeta,bikeresevdim,hlya,wifeofdemon suan faal olan... masumiyetten haber yok epeydir hamile belki.... birde mpb dondu geri aramiza....wifeofdemondandahaber yok kaldik mi 4 kisiiiiiii....:52::52::52::52: yaziiik bize yaa:30::30::5::5::5::5::5::5:

zamani geldiginde baslayacak olan,regene,azraya,kardaize,breshkaya ,kuppeye, imreala, nihancaya, hlyayi burayada ekliim insaallahhhhh versin Rabbim bebislerini hayirla... artik :49::49::49::49::49::49:olsunnn insallah,biiznillah..

ucuzummmmmmmmmm aminnnn canım benimmm aminnn inşallahhhhh en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıylaaa :49::49::49: dileğiylee :29::29:

bende gittim dr a ve bana transfer yapamıcağını 2 ay daha beklemem gerektiğini söyledi.doğumdan sonra boşalan vitamin depolarını doldurman gerekio dedi.vitamin verdi.ben yaparım transferi ,tutar ama bebek beslenemezse tekrar bi kayıp yaşarsın daha kötü olursun dedi.2011 de hamiş kalamıcam galiba :((( aslında çokta problem değil üzüldüm ama kucağıma alacaksam eğer ben 2 ayı seve seve beklerim

canımm merhaba kusura bakma ben sana yazamadım bi türlü.. sen tüp bebek mi yaptırıyordun ?

canımm benim hadi gözünaydınnn :64::64: inşallah tedavilerimiz hayırlı olur ve sağlıkla bebeğimizin gelmesine vesile olurrr :29::29:

Canımmm Cok sevındım hayırlısıyla baska bır aksaklık cıkmadan transferi gerceklestirirsiniz inss.....

ben de gidiyorum bu hafta.. banada dua edin kotu bisey cıkmasın....

sempatiğimm hadi gözünaydınn sonunda yaptırıyorsun :) hiç korkma anestezili falan da yaptırma derin nefes al sakin ol 10 dk da bitecek bitanemmmm tamam mııı :29::29:

sempatiğimm hadi gözünaydınn sonunda yaptırıyorsun :) hiç korkma anestezili falan da yaptırma derin nefes al sakin ol 10 dk da bitecek bitanemmmm tamam mııı :29::29:

yok güzelim.. en son sistem varmıs ellerinde.. anestezili yaptırmıcam.. acısa acısa ne kadar acır dimi.... ins hic bir sorun cıkmaz.. sımdıde tek derdım bu.. cooook tesekkur ederım canımmm....

şu anki duygularım o kadar yoğun ki...sabahtan beri atamadım üstümden.. bu sabaha karşı çok güzel bir rüya gördüm.. Rabbim gerçeğinin olmasını nasip etsin...
ben hamileymişim 5.5 aylık.. ve biz ailecek bi düğüne gidiyoruz yolda benim sancım oluyor suyum patlıyor hastaneye dönüyoruz hep beraber.. ben doğum yapıyorum ama çok üzgünüm daha çok küçük nasıl yaşayacak sağlıkla olcakmı falan diye.. ama 3,200 doğuyor meleğim bide kız... o kadar ttalı o kadar güzeldi ki..sağlıklı bembeyaz tenli simsiyah saçlı...bağrıma basıyorum onu seviyorum kokluyorum ağlıyorum ve bi yandan emziriyorumm.. o kadar sütüm varki böyle veriyorum oda emiyo... sonra gözlerini bi açıyor o kadar güzel o kadar harika bir mavi ki laciverte dönük... ayyy diyorumm Allah ım nasıl güzel nasip etmişş gözlerini bağrıma basıyorum basıyorumm... seviyorum şükrediyorum kokluyorum ama sonraa malesef ki uyanıyorum.... ellerim bomboş... o kadar istedimki gerçek olmasını bidaha yattım uyudum belki tekrar görürüm diye gördüm de..bidaha sarıldım sanki gerçekten sarılıyormuş gibi...çok güzeldi rüya bile olsa...

hülyacım. rüyan çok güzelmiş. kız bebek görmek müjdeli bir haberdir. inşallah hayatında güzel şeyler olacak ve huzura kavuşacaksın.

cnm benim çok tşk ederim. İnşallah darısı senin başına olur.

saolasın canım benimm inşallahh Allah ım bana da o günleri tez vakitte hayırlısıyla gösterir...

hülyacım. rüyan çok güzelmiş. kız bebek görmek müjdeli bir haberdir. inşallah hayatında güzel şeyler olacak ve huzura kavuşacaksın.

inşallah güzel şeylere hayırlara vesile olur deryacım... o kadar etkisindeyimki ağlıyorum hala... yalvarıyorum Allah ıma nolursunn nasip eyle sağlıkla hayırlısıyla diye...

Back
X