- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
- #28.061
herkess kuzey guneye kıtlendı herhalde.... ay burda herseyı kaldırmıslarr.. yazık ama ben kalın yazı yapmak istiyommm
ins canım cok saol... ins bır aksılık cıkmadan ısımızı halledebılırız...
onaylattım canım cuma gunu gıdıyorum kısmetse.. ama ordakı kadın dogumcununda benı muayene etmesı gerekıyormus.. o onay verırse hsg cekılecekmıs.. kendı ıstegıme gore olmuyormus...
benım buradakı doktorumun ıstedıgını soyledım.. bızımkınınde bakması lazım dedı.. bu yuzden endıse uyandı bende.. butun tahlıllerımızle beraber gıdıcez bıde o baksın benım mınık kusa.. o gun hsg cektırmemmm sartt... ıns bır tedavı uygulayım felan demez dıyorummm...
burdayım canım ama sen gitmişsin.. annenlerde kalacakmıssın.. kendine iyi bak güzelim..
hlycım saol canımm bızde senı sevıyoruzzzz...
canim benim birsey cikmiycak insallahhhhhh hsg cektirmekle cok iyi yapiyorsun. birsey varsada cozulmus oluyor. Hem kontrol hem tedavi yaniHem hsg sonrasi hamilelik sansi dahada artarmis oyle diyorlardi. Hic endise etme kuzucum insallah az kaldi amacina ulasmaya
ins canım cok saol... ins bır aksılık cıkmadan ısımızı halledebılırız...
Oyyy kıyamam .... inşallah o güzel haberleri de vereceksin en kısa zamanda hepberaber çıldırırız burda fena mı :)
Kuzucummmm valla baktım online değilsin diye yazmadım ne yaptın onaylattın mı randevunu ... İnşallah güzel sonuçlar verirsin tatlım :) ne zaman yaptırıyorsun şimdi hsgyi ?
onaylattım canım cuma gunu gıdıyorum kısmetse.. ama ordakı kadın dogumcununda benı muayene etmesı gerekıyormus.. o onay verırse hsg cekılecekmıs.. kendı ıstegıme gore olmuyormus...
benım buradakı doktorumun ıstedıgını soyledım.. bızımkınınde bakması lazım dedı.. bu yuzden endıse uyandı bende.. butun tahlıllerımızle beraber gıdıcez bıde o baksın benım mınık kusa.. o gun hsg cektırmemmm sartt... ıns bır tedavı uygulayım felan demez dıyorummm...
ohohohoh masaaallllaaaahhh bugün burasi kayniyor.
hosgeldiniz hosgeldiniz sefalar getirdiniz.
hylcigim bizde seni cok seviyoruz.
gogooooommm hanimis benim gogom ;;))
regen wie gehts süße???
burdayım canım ama sen gitmişsin.. annenlerde kalacakmıssın.. kendine iyi bak güzelim..
hlycım saol canımm bızde senı sevıyoruzzzz...