- Konu Sahibi screamaway
- #28.361
hulyacim
bende var bisey
Hlyya katiliyorum orasi birde ebrunun internet sitesi harika oraya kesin bakmalisin. Ben 3ay once kendime hamile bodysi almistim indirime girmistidogmamis bebege don bicmem meshurdur benim
noldu yine azracımmmmmmmmm

ayy bilionmu o bnde de var ama almıyorum sadece bakıyorum

aaa aslında gıttıgım avm de e bebek ın magazasıda vardı ama hıc bakmadımm... Gebe magazsında bi tunık begenmiştim ama onunda hep buyuk bedenlerı kalmıştı çuval gıbı durdu üstümde... Dur bı e bebekın sıtesıne bakıyımm :) Buarada e bebekte bi emzık zıncırıni cok begenmiştim onuda almam lazım :)
Elti adayım şöyle oluyo cnmm 2 senedır cıkıyolar kaynım askerde, geldıkten snra iş bulcak para bırıktırıcekte sonra yuzuk takıcaklar kısmetse... Şuan resmi bişey yok yanııı :)
Buarada tel olayında cook haklısın cnmm.. Bnm eşimle telefonum aynıydı snra onun telının ekranı çatladı ve dokunmatıgı bozuldu yaptıramadı halaaa bu yuzdende sureklı bnm telımle oynuyoooo valla ben gıdıp onun telını yaptırıcıcam sonunda kurtulmak ıcın :)
bak cicim bak bnde girip bakıyorum oraya çok güzel şeler var ya insanın içi gidiyoooooo... du ben sana bulayım senin tarzına uygun güzel bişiler

anamm o eltide dıdısının dıdısıymış yani

ahh ahhh keşke ben kocamın eskisine kalsam