- Konu Sahibi screamaway
- #11.121
evet kizlar ben döndüm suan tekrar burdayim. sanirim benim yazdigim birsey yüzünden bu konu uzuyor ve suan yanlis anlasilmis. ben önce sunu belirteyim kimsenin burda sinirlenmesine gerek yok. yanlis bir anlasilma varsa sakince halledebiliriz.
ben kimseylede dalga gececek birsekilde yorum yazmadim. ALLAH AFFETSIN demekle ben kimseye laf atmadim. bu bir duadir bunuda anlayana tabiki. bunu uzatmayacagim.
mübarek gece konusuylada bana sordugun gibi kendin cevabladin. hatta benim bilmedigimi ifade ederek. sorun degil ben bunu takmam. tel. görüsmesi yaptigim icinde cevab veremedim. sende bu durumu bilmedigin halde hakkimda yorum yazman hos degil.
BUNDAN AĞIR BİR CÜMLE DAHA VARMI LUGATINDA?Bu dua değil yargılamaktır.üstelik bilip bilmeden.Madem fikrin var desene arkadasım günah değil ama tercih edilmez.Bir arkadas demişti zevkten yapmıyorsunuz evlat için yapıyorsunuz diye.Sen neden bunu düşünemedin.?
tamam kızlar kimse kimseye kötü bişey demiyor stres yapmayalım birazdan çıkıcam herkesi mutlu bırakayım burda yaa![]()