• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ii olmaya çalışıorum canım nolsunn... bnde 23 yaşındayım 3 yıllık evliyim 1 yıldır ççalışıoz bu ay ilk klomeni kullandım bakalım hayırlısıı yarın doktorda belli olcak canım....inşallah tez zamanda hamişş olurruzzz:70::70::70:

kız kandil kandil ettiğin duaya dikkat et :D:D o kadar da kocaman olması yumurtaların kiste dönüşmesi demektir..yani o da kötüü normal boyutta olması gerekiyor sağlıklı olması içinn:26::26::26::26:

kizlar nette arastiriyorum arastiriyorum bi sankinca oldugunu idda eden hibir bilgiye ulasamadim... olabbilir deniliyor... birde fransizcadan bakicam..

screamaway sende bi ingilizceden bakabilirsennnn..................

inş canım.. ama kotu felan dedın moralım bozuldu.. :59::59::58::58::58:

ben catlatma ıgnesı olmadım vermedı doktor bana..

Tatlım fikrimi söyledim.Psikolojik olarak kötü.Sonucta hiçbir rahatsızlığın yok ama gebe kalamıyorsun..bilinmezlikkk çok kötüdür diye düşünüyorum.Sorununu bildiğinde birşekilde üztesistesinden gelmeye çalışıyorsun.

NARTANESİ SENDEN CEVAP BEKLEDİM ''ALAMADIM'' Ozaman ben snei aydınlatıyım.
Oku.....

Cima (cinsel ilişki) vakitleri hakkında bilgi verir misiniz? Haram günler var mıdır?

Bazı âdâb kitaplarında, cima vakitleriyle ilgili zamanlardan ve bu vakitlerin doğacak çocuklar üzerindeki tesirlerinden bahsedilmiştir Bunlar dini bakımdan uyulması gereken bağlayıcı hükümlerden değildir Fakat bahsedilen vakitlerin gözetilmesi zararlı olmaz, faydalı olur

Cima için tavsiye edilen vakitler:

Pazartesi, Salı, Perşembe, Cuma geceleri ve gündüz öğleden önce

Tavsiye edilmeyen vakitler:

1- Hafta içinde Pazar gecesi ve Çarşamba gecesidir
2- Kameri aylarının birinci, onbeşinci ve sonuncu geceleri
3- Ramazan bayramı ve Kurban bayramı geceleri,
4- Berât gecesi;
5- Yola çıkılacak gece;
6- Gündüz öğleden sonra

Bunlar da bir tavsiyedir Şehvetlenip haram işlemek mesela yabancı kadında şehvetle bakma tehlikesi varsa mekruh olmaz Bilakis beraber olmak lazım olur Güne, zamana bakılmaz

Burada çok sorulan bir konuya açıklık getirelim:

Bir günün gecesi, gündüzden önceki gecedir Örneğin Cuma Gecesi, Perşembeyi Cumaya bağlayan gecedir
---------------------

Hayır hiçbir sakıncası yok kardeşim

Cima (eş ile ilişki) adabında, beraat gecesinde ilişki yapılmasın denmesi sadece birilerinin tavsiyesidir Dini bir kural olarak almayın

------------------

BİLİP bilmeden Böylesi allah affetsin gibi yorumlar yapmayın.ASIL ozaman günaha giriyorsunuz

Son düzenleme:
kız kandil kandil ettiğin duaya dikkat et :D:D o kadar da kocaman olması yumurtaların kiste dönüşmesi demektir..yani o da kötüü normal boyutta olması gerekiyor sağlıklı olması içinn:26::26::26::26:

biliyorum canımmm... bende duamı ederken yumurtanın 18mm ulaşması ıcın ettım zaten.. yanı yeterlı olgunluga ulasması ıcın.. bu arada benım bılkdıgım boyut bu.. aklımdan yanlıs kotu bısey gecmez benımm..
ilk ayından hamile kalırsın inş..

hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

biliyorum canımmm... bende duamı ederken yumurtanın 18mm ulaşması ıcın ettım zaten.. yanı yeterlı olgunluga ulasması ıcın.. bu arada benım bılkdıgım boyut bu.. aklımdan yanlıs kotu bısey gecmez benımm..
ilk ayından hamile kalırsın inş..

hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

ayy saol canımm benimm :)) şaka yaptım takılma sakın..burda hiçbirimizn içinde kötü bi düşünce yok bunu biliyoruz canımm :)) inşallah canımm hepimizz tez zamanda hayırlısıylaa hamiş haberlerimizi alalımm inşallahhh:70::70::70::70::70:

HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR!! MÜBAREK GECELERDE YAPILMADIĞINA DAİR KESİN BİR BİLGİM YOKTU.KURANDAMI GEÇİYOR..AYDINLAT BENİ?Sadece yapılmaması gerektiğini düşündüğümden bugüne kadar yaşamadık birliktelik mübarek gecelerde.??????????

NARTANESİ SENDEN CEVAP BEKLEDİM ''ALAMADIM'' Ozaman ben snei aydınlatıyım.
Oku.....

------------------

BİLİP bilmeden Böylesi allah affetsin gibi yorumlar yapmayın.ASIL ozaman günaha giriyorsunuz

Evitaxcimmm, lutfen tartisma seklinde postlar yazma... Herkes kendi fikrini soyluyor.. Ayni seyi dusunmek zorunda diiliz... Yazma tarzimiza dikkat edelim kizlar...

ii olmaya çalışıorum canım nolsunn... bnde 23 yaşındayım 3 yıllık evliyim 1 yıldır ççalışıoz bu ay ilk klomeni kullandım bakalım hayırlısıı yarın doktorda belli olcak canım....inşallah tez zamanda hamişş olurruzzz:70::70::70:

İYİ OL..İnşallah iyi sonuclar alırsın.Bende yarın gidicem doktora yumurtalar çatlamışmı çatlamamışmı bakılıcak.Senin problemin ne bende pko var...İnşallah diğer ay hafta hafta bebek gelişimini okuyor pantik çorap önlük alıyor oluruz

kizlar nette arastiriyorum arastiriyorum bi sankinca oldugunu idda eden hibir bilgiye ulasamadim... olabbilir deniliyor... birde fransizcadan bakicam..

screamaway sende bi ingilizceden bakabilirsennnn..................

silacimmmmmm, tatlim sen istersin de bakmazmiyimmm.. dur hemen arastirayim senin icin... sana yollarim...:71::71::71:

Evitaxcimmm, lutfen tartisma seklinde postlar yazma... Herkes kendi fikrini soyluyor.. Ayni seyi dusunmek zorunda diiliz... Yazma tarzimiza dikkat edelim kizlar...

TATLIM...HERKEZ FİKRİNİ SÖYLÜYOR.BENİMDE SÖYLEMEK İSTEDİĞİM BU.''''KIRICI OLMAMAK LAZIM''' ALLAH AFFETSİN dedi.BİLİP BİLMEDEN KONUŞMAMAK LAZIM!!!Soru sordum cevap alamadım.Kulaktan dolma bilgilerle İNSAN YARGILANMAZ...ALLAH SENİ AFFETSİN DİYE..Tartışma gerekiyorsa tartışılır ve anlaşılır.''''''''SAYGI'''''çerçevesinde.Asıl tartışamamk zordur.Bir konuda herkez fikirlerini söyler ''mantıklı'' olarak..Ve ortada buluşulur..Bu apayrı bi konu.OK CANIM.

siz öyle konuşunca bende bi araştırayım dedim ben günah değil diye biliyordum öyleymiş de araştırma sonuçları bunu gösteriyor . ki siz zevk için değil hayırlısıyla bir evlat sahibi olmak için ilişki yaşıyorsunuz Rabbim kullarının niyetlerini bilir bu mübarek günün hürmetine hepimize hayırlı evlatlar verir inşallah

İYİ OL..İnşallah iyi sonuclar alırsın.Bende yarın gidicem doktora yumurtalar çatlamışmı çatlamamışmı bakılıcak.Senin problemin ne bende pko var...İnşallah diğer ay hafta hafta bebek gelişimini okuyor pantik çorap önlük alıyor oluruz

bnde de pko var canım..bnde yarın yumurta oluşup oluşmadımı diye gidicem hakkımızda hayırlısı olsun...

bu arada kandil gecesinde ilişkiye girip girmemekle alakalı yazında haklı olabilirsin ancak herkesin düşüncesi ve inancı farklıdır..belki öyle bir yuasaklık günah yoktur ama ben kendi adıma konuşayım ben kendimii rahatsız hissediyorum o yüzden yapmam yanni..

silacimmmmmm, tatlim sen istersin de bakmazmiyimmm.. Dur hemen arastirayim senin icin... Sana yollarim...:71::71::71:

tartışma yarattığımı düşündüğün mesajda ben zaten araştırıp yazmıştım.okumamışsın dememkki okumadanmı karar veriyorsun tartışma yarattığıma.??

Son düzenleme:
bende araştırdım azcık canım hakikaten çok faydalıymış ay niye ben böyle şeyleri bu kadar geç öğrendim yaa tühh valla balı da yesin keçiboynuzunu da içsin ben aylardır neler çekiyorum azcık da o sıkıntı çeksin hem faydalı bişey ne varki eziyet olacak :23::60::60::60:
canım bende çok araştırmıştım ve çok şey okudum.kullandığım ayda hamile kaldım inşallah sende de işe yarar.
ben sadece kaynattım ama onu da ilk iki gün içti sonra unutuyorum yaa demeye başladı nazlanıp duruyo valla alıcam şu arı sütünü içiricem keçiboynuzunu da artık adam ne hale gelir bilemem :69: biraz çaba harcasın herşey devletten beklenmez ki dimi ama :60::60::60:
iki kür aynı anda olmaz diyolar ya onun için dedim canım
POLEN YANİ ARI SÜTÜ ERKEKLERDE SPERM SAYISINI ARTTIRMAYA BAYANLARDA DA KOLAY YUMURTLAMAYA YARDIMCIM OLUYORMUŞ.SABAH AÇ KARNA BİDE GECE YATMADAN Bİ KAŞIK(METAL OLMAYAN)İÇİYOSUN VEEEE BEBİŞ GELİYOR:emir_bebek::nazar:

kesinlikle benim bebeiş arı sütü bal poleni bekliyormuş.2. kavanoza başlamıştık ki geldi bebiş

bnde de pko var canım..bnde yarın yumurta oluşup oluşmadımı diye gidicem hakkımızda hayırlısı olsun...

bu arada kandil gecesinde ilişkiye girip girmemekle alakalı yazında haklı olabilirsin ancak herkesin düşüncesi ve inancı farklıdır..belki öyle bir yuasaklık günah yoktur ama ben kendi adıma konuşayım ben kendimii rahatsız hissediyorum o yüzden yapmam yanni..

İnşalllah canım..Ben bu konudaki fikrimi söyledim.Bizde uygun görmediğimizden yapmıyorduk.AMA ŞUAN tedavideyim.BAYAN BANA ''ALLAH SENİ AFFETSİN'' diyince bende soru sordum ona ayetmidir bu kurandamı geçiyor?kim söylemiş diye CEVAP VERMEDİ HALA??Bende araştırdım kopyaladım onlarıda..BİLMEDEN ATIP TUTMAMAK LAZIM.Eğer ciddi birşey olsaydı bu konuda''YASAK_GÜNAH'' internet gibi birçok bilginin ça bulunabildiği biryerde MUHAKKAK ÜST SIRALARDA YER ALIRDI...senin aracılıgında fikirlerimi yinelemiş oldum.

canım bende çok araştırmıştım ve çok şey okudum.kullandığım ayda hamile kaldım inşallah sende de işe yarar.

iki kür aynı anda olmaz diyolar ya onun için dedim canım

kesinlikle benim bebeiş arı sütü bal poleni bekliyormuş.2. kavanoza başlamıştık ki geldi bebiş

canım benim çok sağol :70:valla bu mübarek günde içimi rahatlattın ya biraz o kadar dua aldın ki benden inşallah bende de işe yarar ama kafam karıştı şimdi arı sütü kullanırken keçiboynuzu vermeyim mi yani :77:

TATLIM...HERKEZ FİKRİNİ SÖYLÜYOR.BENİMDE SÖYLEMEK İSTEDİĞİM BU.''''KIRICI OLMAMAK LAZIM''' ALLAH AFFETSİN dedi.BİLİP BİLMEDEN KONUŞMAMAK LAZIM!!!Soru sordum cevap alamadım.Kulaktan dolma bilgilerle İNSAN YARGILANMAZ...ALLAH SENİ AFFETSİN DİYE..Tartışma gerekiyorsa tartışılır ve anlaşılır.''''''''SAYGI'''''çerçevesinde.Asıl tartışamamk zordur.Bir konuda herkez fikirlerini söyler ''mantıklı'' olarak..Ve ortada buluşulur..Bu apayrı bi konu.OK CANIM.

Tatlim... Simdi once sunu belirteyim.. internette genelde "buyuk harf" bagirma olarak kullanilir.. 1. onun icin dikkat et kullanirken, rahatsiz olan cikabilir...
2. burasi tartisma topigi degil, biz sadece bilgi paylasimi yapiyoruz, o yuzde 'tartisma gerekiyorsa tartisilir' gorusune katilmiyorum..
3. fikir soylenirken kibar bir sekilde soyleme taraftariyim... Lutfen buna dikkat edelim..

tartışma yarattığımı düşündüğün mesajda ben zaten araştırıp yazmıştım.okumamışsın dememkki okumadanmı karar veriyorsun tartışma yarattığıma.??

Bu arada buna da cevap vereyim, hic bir postu okumadan cevap vermiyorum. Lutfen suclayici konusmayalim.
Ben illa boyledir demedim zaten, keske soyle yapsaydin dedim.. Lutfen yorumlarimi tekrar oku!
Kaynaktan kaynaga fark var.. Sen onu gonderdin diye, tamam o zaman boyledir diyip susmak zorunda diilim.. Bu konuda ben de arastirma yapacagim, merak etme.

İnşalllah canım..Ben bu konudaki fikrimi söyledim.Bizde uygun görmediğimizden yapmıyorduk.AMA ŞUAN tedavideyim.BAYAN BANA ''ALLAH SENİ AFFETSİN'' diyince bende soru sordum ona ayetmidir bu kurandamı geçiyor?kim söylemiş diye CEVAP VERMEDİ HALA??Bende araştırdım kopyaladım onlarıda..BİLMEDEN ATIP TUTMAMAK LAZIM.Eğer ciddi birşey olsaydı bu konuda''YASAK_GÜNAH'' internet gibi birçok bilginin ça bulunabildiği biryerde MUHAKKAK ÜST SIRALARDA YER ALIRDI...senin aracılıgında fikirlerimi yinelemiş oldum.

zaten yazıyo tatlım bunlar sadece tavsiye edilmeyen günler yasak bir zaman dilimi yoktur diye. herkes kendi istediği gibi davranır ama Allah affetsin lafı gerçekten ağır oldu

canım benim çok sağol :70:valla bu mübarek günde içimi rahatlattın ya biraz o kadar dua aldın ki benden inşallah bende de işe yarar ama kafam karıştı şimdi arı sütü kullanırken keçiboynuzu vermeyim mi yani :77:

breshka gordunmu benı kızzz

nysee canım uzatmaya gerek yok ...

siz öyle konuşunca bende bi araştırayım dedim ben günah değil diye biliyordum öyleymiş de araştırma sonuçları bunu gösteriyor . ki siz zevk için değil hayırlısıyla bir evlat sahibi olmak için ilişki yaşıyorsunuz Rabbim kullarının niyetlerini bilir bu mübarek günün hürmetine hepimize hayırlı evlatlar verir inşallah

Teşekkür ederim desteğin için.İnsanlar anlamamk istiyor sanırım bazen işlerine gelmeyen şeyleri.Bana allah seni affetsin diyen bayanı şuanda göremiyorum.CEVAPTA VEREMEDİ ZATEN.çok sinirlendim söylediği söze.ALLAH ASIL ONU AFFETSİN.İNSANLARI BİLMEDİĞ KONULARDA ''alllah afettsin'' DİYE YARGILADIGI İÇİN...TABNİYET BELLİ..RABBİMDEN HAYIRLI BİR EVLAT İSTİYORUZ..TEDAVİMİZİ GÖRDÜK..BUGÜNE DENK GELDİ NE YAPALIM...Tercih ettiğimiz bir durum değildi ama ne yapalım...AAAAAAAAA BU GECEMİİİİ VAHVAH...ALLAH SİZİ AFFETSİN GİBİ '''CAHİLCE'' YORUMLAR KIRICI OLUYOR..!!

Back
X