• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

TATLIM...HERKEZ FİKRİNİ SÖYLÜYOR.BENİMDE SÖYLEMEK İSTEDİĞİM BU.''''KIRICI OLMAMAK LAZIM''' ALLAH AFFETSİN dedi.BİLİP BİLMEDEN KONUŞMAMAK LAZIM!!!Soru sordum cevap alamadım.Kulaktan dolma bilgilerle İNSAN YARGILANMAZ...ALLAH SENİ AFFETSİN DİYE..Tartışma gerekiyorsa tartışılır ve anlaşılır.''''''''SAYGI'''''çerçevesinde.Asıl tartışamamk zordur.Bir konuda herkez fikirlerini söyler ''mantıklı'' olarak..Ve ortada buluşulur..Bu apayrı bi konu.OK CANIM.

biraz bekl canim. dönecem ben sana. suan müsait degilim

canım benim çok sağol :70:valla bu mübarek günde içimi rahatlattın ya biraz o kadar dua aldın ki benden inşallah bende de işe yarar ama kafam karıştı şimdi arı sütü kullanırken keçiboynuzu vermeyim mi yani :77:
rica ederim canım benim hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.istiyorumki sizde bu mutluluğu yaşayın.buarada duaların için teşekkü ederim canım Allah razı olsun.bebeğim içinde dua edermisin canım tutunsun iyice annesine

Teşekkür ederim desteğin için.İnsanlar anlamamk istiyor sanırım bazen işlerine gelmeyen şeyleri.Bana allah seni affetsin diyen bayanı şuanda göremiyorum.CEVAPTA VEREMEDİ ZATEN.çok sinirlendim söylediği söze.ALLAH ASIL ONU AFFETSİN.İNSANLARI BİLMEDİĞ KONULARDA ''alllah afettsin'' DİYE YARGILADIGI İÇİN...TABNİYET BELLİ..RABBİMDEN HAYIRLI BİR EVLAT İSTİYORUZ..TEDAVİMİZİ GÖRDÜK..BUGÜNE DENK GELDİ NE YAPALIM...Tercih ettiğimiz bir durum değildi ama ne yapalım...AAAAAAAAA BU GECEMİİİİ VAHVAH...ALLAH SİZİ AFFETSİN GİBİ '''CAHİLCE'' YORUMLAR KIRICI OLUYOR..!!

bak cnım..yukarda screamaway cım çok güzel açıklama yapmış...bu şekilde büyük harflerle yazınca pek hoş olmuyor..sen sana Allah affetsin lafını söleyene (ki bunu kim demiş görmedim nyseee) kızıyorsun ayıp diye ama snde bu şekilde ayıp ediosun...bu şekilde tartışmalar bizim topiğimize yakışmıyor o yüzden biraz itinalı olalım lütfenn....

şimdi baktım canım fıstık gibisin maşallah :nazar: Allah eşine bağışlasın :16:

amin... tşk ederım canım..

meger arkadaslar fotograf gecesı yapmıslar canımm. benımde sonradan haberım oldu.. şimdi yapmıyorlarr..
şimdi boş gecırıyorlar aksamları....

scream duydun mu benı :1::1::1::1: ben senı goremedım halende....

breshka senide...

rica ederim canım benim hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.istiyorumki sizde bu mutluluğu yaşayın.buarada duaların için teşekkü ederim canım Allah razı olsun.bebeğim içinde dua edermisin canım tutunsun iyice annesine

Etmezmiyim canım Rabbim sorunsuz bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. Seni de bebişini de her türlü kazadan beladan kötülükten uzak tutsun inşallah

:46::nazar:
canım bende çok araştırmıştım ve çok şey okudum.kullandığım ayda hamile kaldım inşallah sende de işe yarar.

iki kür aynı anda olmaz diyolar ya onun için dedim canım

kesinlikle benim bebeiş arı sütü bal poleni bekliyormuş.2. kavanoza başlamıştık ki geldi bebiş
HADİ HAYIRLISI MKISSLARRR BENDE BAŞLIYORUMMM ÇALIŞMALARAAA:1::emir_bebek:

Tatlim... Simdi once sunu belirteyim.. internette genelde "buyuk harf" bagirma olarak kullanilir.. 1. onun icin dikkat et kullanirken, rahatsiz olan cikabilir...
2. burasi tartisma topigi degil, biz sadece bilgi paylasimi yapiyoruz, o yuzde 'tartisma gerekiyorsa tartisilir' gorusune katilmiyorum..
3. fikir soylenirken kibar bir sekilde soyleme taraftariyim... Lutfen buna dikkat edelim..

Bu arada buna da cevap vereyim, hic bir postu okumadan cevap vermiyorum. Lutfen suclayici konusmayalim.
Ben illa boyledir demedim zaten, keske soyle yapsaydin dedim.. Lutfen yorumlarimi tekrar oku!
Kaynaktan kaynaga fark var.. Sen onu gonderdin diye, tamam o zaman boyledir diyip susmak zorunda diilim.. Bu konuda ben de arastirma yapacagim, merak etme.

BEN 22 YAŞINDAYIM..VE 10YILDIR BİLGİSAYAR KULLANIYORUM.BLOG YAZIYORUM.+İNTERNETTE ÇALIŞTIM UZUN BİR SÜRE.. ''BÜYÜK HARF'' BAGIRMAK İÇİN DEĞİL CÜMLEYİ YİNELEMEK İÇİN KULLANILIR

Güzelim okumadan cevap yazmamış olsaydın okudugunu iddia ettiğin yazımdan sonra araştırıcam demezdin..Kendimmi uydurdum okadar cümleyi?? BEN MERAK ETMEM TATLIM SABAHA KADAR ARAŞTIR BULDUKLARININ ÜZERİNE KONUŞALIM

Son düzenleme:

meger arkadaslar fotograf gecesı yapmıslar canımm. benımde sonradan haberım oldu.. şimdi yapmıyorlarr..

breshka senide...

bu pc.de çok resim yok canım yarın eklemeye çalışırım :34:

kızlar bittı gectı.. uzatmayalım artık.. stres yapıp sinirlerinizi harap etmeyınn.. sonucta hepimizin amacı aynı.. birbirimize laf atıp kırmaya gerek yok..

konuda anlaşıldı. netten doğrulandı neyın ne oldugunu... uzatmayalımm..

muhabet edıp bilgi alısverişi yapalım. eğlenelim. gulelimm... gerek yok bunlara..

Teşekkür ederim desteğin için.İnsanlar anlamamk istiyor sanırım bazen işlerine gelmeyen şeyleri.Bana allah seni affetsin diyen bayanı şuanda göremiyorum.CEVAPTA VEREMEDİ ZATEN.çok sinirlendim söylediği söze.ALLAH ASIL ONU AFFETSİN.İNSANLARI BİLMEDİĞ KONULARDA ''alllah afettsin'' DİYE YARGILADIGI İÇİN...TABNİYET BELLİ..RABBİMDEN HAYIRLI BİR EVLAT İSTİYORUZ..TEDAVİMİZİ GÖRDÜK..BUGÜNE DENK GELDİ NE YAPALIM...Tercih ettiğimiz bir durum değildi ama ne yapalım...AAAAAAAAA BU GECEMİİİİ VAHVAH...ALLAH SİZİ AFFETSİN GİBİ '''CAHİLCE'' YORUMLAR KIRICI OLUYOR..!!

canım biraz sakin olsan. burdaki kimsenin niyetinde seni suçlamak aşağlamak olduğunu sanmıyorum. sanırım senin sinirlerin bozuk herhealde. buraya düşüncelerimizi yazarken biraz daha dikkatli olalım ..

evet kizlar ben döndüm suan tekrar burdayim. sanirim benim yazdigim birsey yüzünden bu konu uzuyor ve suan yanlis anlasilmis. ben önce sunu belirteyim kimsenin burda sinirlenmesine gerek yok. yanlis bir anlasilma varsa sakince halledebiliriz.
ben kimseylede dalga gececek birsekilde yorum yazmadim. ALLAH AFFETSIN demekle ben kimseye laf atmadim. bu bir duadir bunuda anlayana tabiki. bunu uzatmayacagim.
mübarek gece konusuylada bana sordugun gibi kendin cevabladin. hatta benim bilmedigimi ifade ederek. sorun degil ben bunu takmam. tel. görüsmesi yaptigim icinde cevab veremedim. sende bu durumu bilmedigin halde hakkimda yorum yazman hos degil.

BEN 22 YAŞINDAYIM..VE 10YILDIR BİLGİSAYAR KULLANIYORUM.BLOG YAZIYORUM.+İNTERNETTE ÇALIŞTIM UZUN BİR SÜRE.. ''BÜYÜK HARF'' BAGIRMAK İÇİN DEĞİL CÜMLEYİ YİNELEMEK İÇİN KULLANILIR

Güzelim okumadan cevap yazmamış olsaydın okudugunu iddia ettiğin yazımdan sonra araştırıcam demezdin..Kendimmi uydurdum okadar cümleyi?? BEN MERAK ETMEM TATLIM SABAHA KADAR ARAŞTIR BULDUKLARININ ÜZERİNE KONUŞALIM

tamam kızlar kimse kimseye kötü bişey demiyor stres yapmayalım birazdan çıkıcam herkesi mutlu bırakayım burda yaa :34:

zaten yazıyo tatlım bunlar sadece tavsiye edilmeyen günler yasak bir zaman dilimi yoktur diye. herkes kendi istediği gibi davranır ama Allah affetsin lafı gerçekten ağır oldu

TARTIŞMA YARATTIĞIMI DÜŞÜNEN ARKDAŞLARA HİTAP EDİYORUM BU SON CÜMLENİ..MERAK etmiyorda değilim..aynı cümle ''onlara kurulsaydı''tepkileri ne olurdu sağol canım aminmi???ÜSTELİK KARŞINIZDAKİ KİŞİ ''BAHSİ GECEN KONUDA'' BİLGİSİZ CEVAP VEREMİYOR SİZİ YARGILIYOR...EMPATİ PLS???

nysee canım uzatmaya gerek yok ...

Kendimi savunmak zorunda kaldığım için mecburen devam ediyorum kişisel tercihim değil

biraz bekl canim. dönecem ben sana. suan müsait degilim

SEN BANA HİÇ DÖNME...SEN KENDİNE DÖN..ORTAYA LAF ATIP KAÇMAKTIN.VERİCEK CEVABIN YOK..BENİ DEĞİL KENDİNİ YARGILA BENCE BİRAZ.FAYDASI OLUR

bak cnım..yukarda screamaway cım çok güzel açıklama yapmış...bu şekilde büyük harflerle yazınca pek hoş olmuyor..sen sana Allah affetsin lafını söleyene (ki bunu kim demiş görmedim nyseee) kızıyorsun ayıp diye ama snde bu şekilde ayıp ediosun...bu şekilde tartışmalar bizim topiğimize yakışmıyor o yüzden biraz itinalı olalım lütfenn....

CANIMBÜYÜK HARF KONUSUNU AÇIKLAMIŞTIM.YİNE SÖYLİYİM..BÜYÜK HARF BAĞIRMAK DEMEK DEĞİLDİR HERŞEYİ GENELLEMEYİN..ALGIYLA ALAKALI BU..BEN YİNELEMEK İSTEĞİM CÜMLELERİ BÜYÜK HARFLE YAZARIM..NARTANESİ SÖYLEDİ O CÜMLEYİ.BENCE BANA BİLDİĞİNİ ANLATMASINI SÖYLEDİM.ANLATMADI ARAŞTIRDIM BEN ONA ANLATTIM.BENDE ARAŞTIRDIM

kızlar bittı gectı.. uzatmayalım artık.. stres yapıp sinirlerinizi harap etmeyınn.. sonucta hepimizin amacı aynı.. birbirimize laf atıp kırmaya gerek yok..

konuda anlaşıldı. netten doğrulandı neyın ne oldugunu... uzatmayalımm..

muhabet edıp bilgi alısverişi yapalım. eğlenelim. gulelimm... gerek yok bunlara..

Doğrulandı ama hala iddia edenler var menbeta.Ve bende uzatmak istmeiyorum.mecbur kalıyorum.

,güzellikler hepinize merhaba :71::71::71::71::71::71::71:
feryal_efe,
TATLIASIK1828+,
breshka+,
cicek2154,
sila38+,
Belgisel,
nartanesiii+,
mpb+,
menbeta+,
screamaway+,
Evitax,
kardaiz81+,
hly7+,
ketenhelva

ben bildigimide baskalariyla paylasirim. yanlisda biliyor olabilirim ama internetten alintilarada inanmam. herkez kendi arastirsin bu konuyu ve aydinlansin. herkez inandigi sekilde yapmakta özgürdür. screamcigim sagol beni anladigin icin. hatrim icin uzatmayalim. ben buzamana kadar burda kimseylede tartismadim beni kimse yanlis anlamadi. bundan sonrada herzaman dikkat ederim söyledigime

breshka senide...

menbetacimmm, yazdigini gordum canim, sinirlerim zipladi... sonra cevap vercem..

tatlim.. ben de 28 yasindayim.. ve 10 senedir programciyim... cocuklugumdan girmeye gerek yok herhalde... burda birsey mi yaristiriyoruz?:1:
diger arkadaslarin da senin buyuk harf kullanip, cok fevri yazilarindan rahatsiz oldugunu gormedin mi? tamam diyip, neden duzeltmiyorsun yazma tarzini?

he buyuk harf meselesine gelince....
İnternette büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir!!!

Büyük Harfle Yazı Yazma Neden Ban Sebebi?

Forumlarda buyuk harf kullanmak bagirmak anlamina gelir....

Back
X