• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

seni ben tanımam etmem.bana söylüyosunda kendin carcar konuşmayı çok iyi biliyosun.terbiyesizlik yapma.senin hoşuna gitmiyorsa neden cevap veriyosun?? Sanane oluyo olay bitmiş arkasından yarım saat sonra terbiyesizlik yapıyosun??ben varken yazmadın arkamdan gayet rahat konuşuyosun ama tebrik ederim hayran kaldım kişiliğine.

burda herkez beni tanıyor bugünden beri yazdıklarınla senide tanıdılar. terbiyesizin kim olduğu çok açık...!!!
daha fazla rahatsız etme bu topici..

kodummmmmmuu oturturum dersem cok kaba olur muu????

hiiicc onemli degil guzelimm Allah icin bazi seyleri gorup solemek lazimm... diger kizlarimiz sanki biraz cekingen gibi mudahil olmadilar... ben sessiz kalamiyorum hak olan yerdeeeeeee.....gitmisti sonra yazmadim bisiiii.....

silacimmmm, farkettim zaten... ben de sessiz kalamam.. her ortamda kendi dusuncemi paylasirim...

burda herkez beni tanıyor bugünden beri yazdıklarınla senide tanıdılar. Terbiyesizin kim olduğu çok açık...!!!
Daha fazla rahatsız etme bu topici..

arkamdan konuştuğunz sürece burdayım.burda yokken atıp tutmak kolay ne güzel.gerçekten hayran kaldımkişiliğine.dedikodu yapıyosun birinin arkasından konuşuyosun terbiyesiz.!! Sonrada bana terbiyeden bahsediyosun.ayrıca sıla seni sikayet ettim mahalle ağzıyla konuşuyosun kaliten ortada..realde olsak bi dene derdim ama burda sadece ''şikayet ettim'' kapanana kadar hesabın şkayet etmeye devam edicem.sayın sayfa yetkilisi arkadasının ettiği küfür forumda legalmi??? Konusuyordun büyük harf yasak diye.şimdide konus:34:

silacimmmm, farkettim zaten... ben de sessiz kalamam.. her ortamda kendi dusuncemi paylasirim...

:66::66::66::66: Ben tartışma yarattım.siz masumsunuz arkadas oldugunuz için birbirinizi savunuyosun.acıyorumsize gercekten acıyorum.Şimdi arkadasın bana ''KÜFÜR''ediyor müdale etmiyorsun.diğeri arkamdan konusuyor uzatıyor müdale etmiyorsun..KİŞİLİĞİN AÇIK.

arkamdan konuştuğunz sürece burdayım.burda yokken atıp tutmak kolay ne güzel.gerçekten hayran kaldımkişiliğine.dedikodu yapıyosun birinin arkasından konuşuyosun terbiyesiz.!! Sonrada bana terbiyeden bahsediyosun.ayrıca sıla seni sikayet ettim mahalle ağzıyla konuşuyosun kaliten ortada..realde olsak bi dene derdim ama burda sadece ''şikayet ettim'' kapanana kadar hesabın şkayet etmeye devam edicem.sayın sayfa yetkilisi arkadasının ettiği küfür forumda legalmi??? Konusuyordun büyük harf yasak diye.şimdide konus:34:

et guzelim en fazla kk dan giderimmm hakkimda hayirlisi neyse olurr... ayrica anlamayacaksin ama sana kasitli soylenmis laf deilll genel olaraakkk....

inanmiyorum yaa resmen hepimizle kavga ediyorsun farkindamisinnn............. amac nedirr

Allah sahittir vallah billahi arkandan da dua etmistimmmmmmmmm "insallah cocugu onunda olur tez zamanda" diyee... ben nediyeyimmm simdiiiii...

azracımmm hoşgeldin canım nbr??

benim jel geldii az önce benimkininde s.k.t temmuz canımm napalımm:31::31::31:

ben haftasonu kullanmaya başlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52:

bu arada canlarımm gıdgıd gıdakk yazıma yorum yapan canlarımm sizde çok tatlısınız...biraz topiğin havası değişsin dedim ama nafileeeeeeeeeee:36::36::36::36::36:

et guzelim en fazla kk dan giderimmm hakkimda hayirlisi neyse olurr... ayrica anlamayacaksin ama sana kasitli soylenmis laf deilll genel olaraakkk....

inanmiyorum yaa resmen hepimizle kavga ediyorsun farkindamisinnn............. amac nedirr

Allah sahittir vallah billahi arkandan da dua etmistimmmmmmmmm "insallah cocugu onunda olur tez zamanda" diyee... ben nediyeyimmm simdiiiii...

BEN SANA KÜFÜR ETTİMMİ? ARGO KONUŞTUMMU? hayır.sen neden konuşuyosun?Hangi hakla hangi hadle?HERKEZ BİRŞEYLER SÖYLÜYOR TAHRİK ETMEK İÇİN.SADECE ŞİKAYET EDİYORUM.ARKADASIN ARKAMDAN KONUŞMAYA BAŞLIYOR BEN BURDA YOKKEN SENDE KONU SAHİBİDE DEDKODUMU YAPIYOSUNUZ..NEREDE KALDI O BAHSETTİĞİNİZ KURALLAR,ANLAYIŞLAR,DÜRÜSTLÜKLER??KENDİNİZİ KANDIRMAYIN.OLAYIN BÜYÜMESİNİN SEBEBİ SİZSİNİZ.BEN BURDA TEK BASIMA YAZIYORUM SİZ ARKADASINIZYA 10 KİŞİ BİRDEN KONUŞUYOSUNUZ..BU SİZİ HAKLIMI CIKARIYOR?? ÇOK KOMİK...ÇOK.NEYSE KONUŞMAYA DEVAM ETTİĞİNİZ SÜRECE BURDAYIM ŞİKAYET ETMEK İÇİN.HERGÜN BAKICAM ÇÜNKÜ ''ARKADAN KONUŞMAYI SEVEN BİR TOPİK BURASI''' KİMSE ÇIKIP DEMİYORKİ BURDA YOK ARKASINDAN KONUSMAYIN KAPATIN DIYODUNUZ NEDEN UZATIYOSUNUZ DİYE..İNSANLIĞIN GELDİĞİ DURUMA BAK.AYIP.

aayyy inanin yemek yapmayi unuttumm.... cocuk aciktiiii............

ustelik ovulasyan testiyapmistim beklemedeydi ozaman kadar baska seyler yapiyodum. aaa oglum aldi getirdi testi cikarmisss basmis pembe yere..... cizgi cok bariz koyudigitalin ne okudugunu gormedim amasurat guldumu gulmedimi bilmiyorum .. yedekte de bitane kaldiii

Back
X