- Konu Sahibi screamaway
- #11.221
ben nihancacimmmla konustummm... o da hulya ile konusurrr artik... hulyacimmm da baska birinle konussunnn...![]()
tamam gülüm ben hülyaya dururmu bildirdim aşayiş bekemal yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben nihancacimmmla konustummm... o da hulya ile konusurrr artik... hulyacimmm da baska birinle konussunnn...![]()
caniiimmm.. okul nezaman tatilegiriyo bi rahat nefes al soyleeeee...............
e biara azra gelmisti nolduuuu..............
hulyacimmmm, kalbimin hamile kalmisti ya, gecen bir topikte gordum, belki bize de soylemistir, ben kacirdim bilemiyorum... o jeli kullanmis da kalmisss... ben cok pisman oldum bu ay alamadigima....
tamam gülüm ben hülyaya dururmu bildirdim aşayiş bekemal yani![]()
bence azracimmm yine giremiyor buraya... dun oyle bir sorunu vardi dimiii....![]()
gerçektenmi...??ben kalbiminden duymadım bunu ama öncedende yazmış olabilir.. işe yarıyormu görecez. azra ve hly kullanın sizde işe yarasa olmasa artık bi sonraki ay bizde denerizzz.. inşallah gerek kalmaz o ayrı tabi
insallah gerek kalmaz... ben de burda duymamistim... baska bir topikteki yazisini gordum....
kirmizilari gordugum gibi jeli arastircam artik...![]()
bana daaaaaa yaaa
bitanem özel msj hakkım dolmuş yazamıyorum
eğer yazan biri varsa tatlıaşık iletsin kızlarr
bitanem özel msj hakkım dolmuş yazamıyorum
eğer yazan biri varsa tatlıaşık iletsin kızlarr
kizlar sukunete davet ediyorummmm...lutfennn...
neguzel neguzel die die nazarettik topicimizee...
insanlar boledir zaten kendi dogrulariin disina cikildimi asiri tepki verirler... herkes seceneginde ozgur. ama biz bilgialisverisi yapiyoruz.. ben ve benim gibi bicok arkadasim bilmiyordu bu gunde iliski olmaz die... bende arastirdim ve yaptigim arastirmayi nazikce burda paylastim.... aksini savunan arkadaslarimda dusuncelerini nazikce paylastilar.... neguzelll... simdi herkes istedigini yapar..
yani nartanesi arkadasimizin artniyetli soyledigini gercekten dusunmuyorum... atismiyoruz biz burda yahu... veya savasmiyoruz bazen algida ve anlatimda problem olabiliyor sonucta yaziyoruz.. bu denli uzayip meydan tartismasina donusmesini istemiyoruzzz!!!!
kuppenin izni ne zaman bitiyordu haberi olan varmı oda ortada yok bugünn.. dün bana iznim bitiyor demişti ama ne zaman diye sormadım
kizlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr uyari mi yedik??? :26::26::26::26::26::26::26:
aldım canım hly gönderdi sağolun
kızlarr yetişemiyorum szeeeeeeeeeeee...ama görev tamamtatlıaşık canım sana yolladımm :)))
bu arada cocam la babma geldi yemek vakti tüm yorumlarınıza döncem kaçıom ama burdayım öptümmmmmmmmmmm