• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

günaydın kızlaaaaar :D geçmişi okiiim dedim biras ama maşallah baya olmuş ,20 sayfa fln okuyup geldim :) kandilde neler olmuş ne kadar gerilmiş ortam yaa :95: nese naptınız dün dua ettinizmi bakalım .. Ben dün baya geç geldim eve biras bişiler yapıp 11.5ta yattım yatarken dua ettim ,ederkende uyumuşum :26: o yüzden hepinizin nickini kullanamadım ama bi 15 tane fln aklıma geldi :D inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder

Günaydın canım Allah kabul etsin dualarımızı :16:

kızlarr ben çıkıyorummm biraz ortalığı toplicam sonra cıbıcıbı yapcam ordan annişkoyaaa ordan da doktoraa gidicemm inşallahh hayırlı haberlerle gelirimm canlarımm dualarınızı eksik eteyinnn çok öptümmm sizii hoşçakalın esen kalın mutlu kalınn benleeeeeeeeeeeeeeee kalınnnnnnnnnnnnnn:62::62::62::62::66::66::66::66::66::52::52::52::52::52:

kızlarr ben çıkıyorummm biraz ortalığı toplicam sonra cıbıcıbı yapcam ordan annişkoyaaa ordan da doktoraa gidicemm inşallahh hayırlı haberlerle gelirimm canlarımm dualarınızı eksik eteyinnn çok öptümmm sizii hoşçakalın esen kalın mutlu kalınn benleeeeeeeeeeeeeeee kalınnnnnnnnnnnnnn:62::62::62::62::66::66::66::66::66::52::52::52::52::52:

Güle güle canım hayırlı haberlerle dön inşallah :70::71:

hadi canim git hayirli haberle gel.... :16::16::16::16:

dualarımız seninle canımm inşallah iyi haberlerle dönersin :16:

dimi ama???? bir de su sivilceler gitse... bi ara ne iyiydi hic yoktu... yine basladi ama :43::43::43::43: var mi ya bildiginiz iyi bir sey kizlar???

bi jel almış eşim geçen gün bende de regli zamanımda bir iki tane çıkar hemen geçti onu kullandım aknılox jel akne ve sivilce tedavisinde kullanılıyor :34:

bu arada şu arı sütü meselesini okudum dün... ben kocişe keçiboynuzu pekmezini yediremedim bu arı sütü bal mı oluo ne oluo ? eğer balsa onu yedirebilirim heralde :D baya kişi hamile kalmış onunla ümitlendim valla :52:

bi jel almış eşim geçen gün bende de regli zamanımda bir iki tane çıkar hemen geçti onu kullandım aknılox jel akne ve sivilce tedavisinde kullanılıyor :34:

sagol canim, baktim hemen ama dr veriyo sanirim :44::44::44::44: recete zorunlulugu yoksa kocis alsin bana...

bende o merhemi kullanmıştım banada doktor vermişti sivilceler için

sagol canim... ben de bir tane biliyorum cok iyiymis ama hamilelik düsünürken ne kadar dogru olur bilmiyorum, hap sonucta :44::44::44::44: aman yaa........ bir de hamile olsam icim yanmayacak...ha oldu ha olacak derken kac ay gecti simdiye alirdim ilaci kullanirdim :95::95::95::95::95: ay hamis olsam sivilcelerimi bile sevicem o derece yani.... gerci benim arkadasimin da vardi sivilceleri ama hamilelikte gecti.. arada bi tane felan cikiyo...

sagol canim... ben de bir tane biliyorum cok iyiymis ama hamilelik düsünürken ne kadar dogru olur bilmiyorum, hap sonucta :44::44::44::44: aman yaa........ bir de hamile olsam icim yanmayacak...ha oldu ha olacak derken kac ay gecti simdiye alirdim ilaci kullanirdim :95::95::95::95::95: ay hamis olsam sivilcelerimi bile sevicem o derece yani.... gerci benim arkadasimin da vardi sivilceleri ama hamilelikte gecti.. arada bi tane felan cikiyo...

ewt yaa hamile kalcas die hiçbişi yapamıyoruz valla bende bi fırsat sitesinden kavitasyon almıştım basenler için ocakta,ama hamileliğe kötü etkisi var die kullanmadım boşa gitti.. kullansam şimdiye 5 ay oldu hala bişi yok ,en azından incelmiştim biraz :66: ama bu merhemler antibiyotk tarzı olabilir canım yani hamilelikte kötü etkisi olabilir.ben cilt için baya ilaç kullandım çoğu kana işliyodu direk

ewt yaa hamile kalcas die hiçbişi yapamıyoruz valla bende bi fırsat sitesinden kavitasyon almıştım basenler için ocakta,ama hamileliğe kötü etkisi var die kullanmadım boşa gitti.. kullansam şimdiye 5 ay oldu hala bişi yok ,en azından incelmiştim biraz :66: ama bu merhemler antibiyotk tarzı olabilir canım yani hamilelikte kötü etkisi olabilir.ben cilt için baya ilaç kullandım çoğu kana işliyodu direk

ah iste... benim de korkum bu... merhem nolcak sanki disardan sürüyoruz dersin ama aslinda etkisi cok farkli cikar.. bir de ben anlamam ilcatn pek... ben de hap kullandim gecti cok sükür yüzümü alinca tekrar cikti :84::84::84::84::84::84: simdi iyi sayilir ama sükür...

Ben reçeteyle almadım ama doktor vermişti yani kendine gelen numunelerden vermiş eşime bi doktora danışmakta fayda var tabi :77: Bakarsın hamile :49: kalırsın kullanmazsın :16:

ay insallah öyle olsun da diyorum ya sivilcelerimi bile sevicem bagrima basicam :7::7::7::7::7::7:

slm kızlar çok fazla katılamıyorum aranıza son zamanlarda. yüksek lisasn yapıyorum yarın finallerim var. inşalla iyi geçer de 3. sınıfa geçerim:84:

kizlar yaa napiyorsunuz... durgunlastik birden.. birazdan herkes toplanir sanirim.. kahvalti yapicam herif kalkmiyo.. ya deli ediyo beni.. sen git yap ben yatcam diyo.. sonra kalkcak bana bir daha sofra kurduracak :57::57::57::57::57:

Back
X