• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

:60::60::60::60::60::60:
kizlar ne kadar belli evliliginizin baslarinda oldugunuzzzz... bennnn hiccc alistirmammmmm valla oyle seylere...:63:
bunu da bir tanidiktan ogrendimmmm, 2 cocugu var hala esi ense tirasini yapmasini istiyordu, kadin da hayir diyemiyordu, cunku alismis, huzursuzluk oluyor diye, ama hemd e bunaliyordu, yemekle ugras, cocukla ugras, temizlikle ugras... bir de ense tirasi yapiyorummm diye...:1::1::1::1:

screamcımm ben 3ü doldurdumm 4 e girdimm evliliktee pek yenii sayıllmam aslında:60::60: bide aslında kocam ense traşını yapmammı istemezz bırak yapma derr ama benim hoşuma gidiyorr ben istediğim için yapıyorumm..Allaha şükür kocamın öyle alışkanlıkları yok yane :32::32::32: öyle alışıp da süreklli isticekk hiç bişi olmadı şimdiye kadarrrr:26::26: :26:ayyy kocacıgımmmmmmmmmmm benimmm :69::69::69:

screamcımm ben 3ü doldurdumm 4 e girdimm evliliktee pek yenii sayıllmam aslında:60::60: bide aslında kocam ense traşını yapmammı istemezz bırak yapma derr ama benim hoşuma gidiyorr ben istediğim için yapıyorumm..Allaha şükür kocamın öyle alışkanlıkları yok yane :32::32::32: öyle alışıp da süreklli isticekk hiç bişi olmadı şimdiye kadarrrr:26::26: :26:ayyy kocacıgımmmmmmmmmmm benimmm :69::69::69:

aman hulyacimmm, dikkatli olun yaniii, sonra alistirmayin diye dedim ben...:66::66: ben bi kez sacini kestim simdiye kadarrr... ay bir daha git berbere hic ugrasamammm oldum..:60::60::60:

ay kizlar... bu kocam beni deli ediyor :48::48::48::48::48: sakalina cizgi yaptim... sacini kestim... ense felan derken yoruldum... ay kuaför oldum ben...

:53::53: vıyy ilk duyuyorum bunuda. o benim saçımı boyuyormuki ben onun ensesini traşlimm :52:
sen niye yapıyrsunki tatlım gitsin kendi beceremiyorsa berbere yaptırsın..
hiç işim olmaz valla, oda istemez zaten. pimpiriklidir biraz...
bi masaj sevdası var benim kocişin onuda binbir zahmetle yapıyorum çünkü hergün istiyor ses çıkarmazsam...

:53::53: vıyy ilk duyuyorum bunuda. o benim saçımı boyuyormuki ben onun ensesini traşlimm :52:
bi masaj sevdası var benim kocişin onuda binbir zahmetle yapıyorum çünkü hergün istiyor ses çıkarmazsam...

:60::60::60: ben sac da boyattim kizlarrr.. masaj da yaptiririm arada...:60::60:

kendimi bencil hissettim simdi yaninizda...:60::60::60:

ayy canımm ya niye öylee diosunnnn deme öyle deme deme üzülür kocannn:60::60::60::60::60:
valla ben zevkle ve zorlaa yapıyorummm:52::52::52:

:60::60::60: ben sac da boyattim kizlarrr.. masaj da yaptiririm arada...:60::60:

kendimi bencil hissettim simdi yaninizda...:60::60::60:

saç boyatmaya bende yeltendim delimisin sen ben nası boyim dedi bana:1::1:
masajı bende yaptırıyorum ya yorgunsam falan ama benim kocişe kimse yetişemez eve masör tutacam en sonunda:37:

Son düzenleme:
ayy canımm ya niye öylee diosunnnn deme öyle deme deme üzülür kocannn:60::60::60::60::60:
valla ben zevkle ve zorlaa yapıyorummm:52::52::52:

aman boşver gülüm,hiç bişi olmaz. böyle herşeyi yaparsam tepeme çıkar valla. eli naçar değil kendi işini görsün. hasta olur bilmeme ne olur o zaman tamam ama gerisinde ben yokum malesef.. sizde o kadar şımartmayın bence

saç boyatmaya bende yeltendim delimisin sen ben nası boyim dedi bana:1::1:
masajı bende yaptırıyorum ya yorgunsan falan ama benim kocişe kimse yetişemez eve masör tutacam en sonunda:37:

regencim sustuuu, biz kendimiz konuya devam ediyoruz...:1::1::1::1:

ben boyattim tatlicadicimmm da noldu, erkekler boyle seyleri pek beceremiyorlar.. alnima filan bulastirdi kizil boyayi...:60::60::60::60:

aman boşver gülüm,hiç bişi olmaz. böyle herşeyi yaparsam tepeme çıkar valla. eli naçar değil kendi işini görsün. hasta olur bilmeme ne olur o zaman tamam ama gerisinde ben yokum malesef.. sizde o kadar şımartmayın bence

tatlicadicimmmm, sen de bendensin galiba...:1::1::1: sen ne kadarlik evliydin kiiii, unuttum...:26:

regencim sustuuu, biz kendimiz konuya devam ediyoruz...:1::1::1::1:

ben boyattim tatlicadicimmm da noldu, erkekler boyle seyleri pek beceremiyorlar.. alnima filan bulastirdi kizil boyayi...:60::60::60::60:

:9::9::9::9::9:
olacağı o zaten.. benim kardeşimin kocası bi saç boyuyor ağzınız açık kalır valla. alır kardeşimi önüne saçıyla oynar şekil verir,biraz yüz alsa keser bile... :97: çok anaç çok, geçen annemle konuşuyorum kız kardeşim ordaymış kocasıda ev temizliyormuş.. :82: kıskanmadım değil yanii

screamaway tatlimmm belli olmazzz kirmizilar gelmedennn... dur bakalim [B .!.:
nihancacimmm[/B], bekle daha insallah gelmez kirmizilarrr.. hem belki senin gec dollenme filan olur, ondan cikmyiordur testlerde...:16::16::16:

sağol gülüm ya allah razı olsun bende bekliyorumm zaten daha gelen giden yok belki dediğin gibi canım geç döllenle olmuştur ondan daha belli değildir :44::44::44::44::44:

tak umudum adetimin gelmemiş olması bi hayalle bekliyorum işte :25::25::25::25::25::25:

valla canikomm ben yapıyorumm öyle başıma falan çıkmadı şimdiyee kadarr şükürr..ama şımartma konusunda sana katılamıyorumm şu açıdan canım...ben mesela cocamdan güzel bişi görünce şımarınca cocam bana şımarma şımarma tepeme çıkarsın sonra demiyorsa bende cocamaa demem valla..şımarsın nolcakk kocam o kadar çalışıyoo didiniyoo hem bana destek oluyoo bi dediğimi iki etmiyoo şımarsınn canımmmm nolcakk hakkı o onu hakkettii:60::60::60::69::69::69::69::73::73::73:

tatlimm cok sukur simdi daha iyiyimm 2. testtede pozitifi hemen gordumm. sen nasilsin ?
Tugcecim gercekten senin bu durumun bizim yaptgimiz butun hesap kitaplari hep altust etti bi mucize gercekten bu sokturucu ictin ole test bole negatif dedin cok sukurki hamileymissin cok ama cok sevindim tatlim allah tamamina erdirsin insalllahh:64::64::64::64::64::66::66::66:
sormayın kızlar yaa hamıleysem bıde söktürücü içtiğim için kahrolurummm... Ama sızde bılıosunuz kan testı yaptırmıştım negatıf cıkınca söktürücüyü içtim... Söktürücüm bıttı regl gormedım halaaa göğüs uclarım cok acıyor ve iştahsızım ondan şüphelendım ama yok cnm dedım kızlar zorlamasaydı yapıcagım yoktu yıne... Bgn bı kaç sonra tekrar test yapıcam eger yıne pozıtıfı görürsem yrn dra gıdıcem

ınsallah tatlım yaaa o kdr bekledımkı artık emın olamıyormm

Neselikizcim tebrik ederim tatlim s,enin haberinede cok ama cok mutlu oldum:nazar::nazar::nazar::nazar: masallah ne kadar kolay hamile kalabiliyosun sen banada bulastirsana birazcik yahu:66::66::66::66:

Hulyacim sakin umitsizlige kapilmak yok klomene devam daha 1hafta oldu dimi baslayali bitiminde insallah buyumus olcaklar arkadasim uzuntu hormonlara hic iyi gelmiyo moralide yuksek tutucaz allahin izniyle zaferlerimize az kaldi:34:
Nihancim kirmizilar gelmeden pes etmek yok tatlim insallah bizde gorcez 2.silik cizgileri tatlim:29:

Son düzenleme:
Back
X