- Konu Sahibi screamaway
- #11.701
2 olmak üzere azcık kaldı. ama 5 yıldır burnumun dibinde kocam o yüzden daha eski gibi bizim evlilik![]()
canımm ben 3ü doldurdumm 4ten gitmeye başladımmm:26::26::26: toplamda da kocacığımlaa 6 yıl bitiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 olmak üzere azcık kaldı. ama 5 yıldır burnumun dibinde kocam o yüzden daha eski gibi bizim evlilik![]()
sağol gülüm ya allah razı olsun bende bekliyorumm zaten daha gelen giden yok belki dediğin gibi canım geç döllenle olmuştur ondan daha belli değildir :44::44::44::44::44:
tak umudum adetimin gelmemiş olması bi hayalle bekliyorum işte![]()
canımm ben 3ü doldurdumm 4ten gitmeye başladımmm:26::26::26: toplamda da kocacığımlaa 6 yıl bitiii![]()
vıyy ilk duyuyorum bunuda. o benim saçımı boyuyormuki ben onun ensesini traşlimm
sen niye yapıyrsunki tatlım gitsin kendi beceremiyorsa berbere yaptırsın..
hiç işim olmaz valla, oda istemez zaten. pimpiriklidir biraz...
bi masaj sevdası var benim kocişin onuda binbir zahmetle yapıyorum çünkü hergün istiyor ses çıkarmazsam...
canımm ben 3ü doldurdumm 4ten gitmeye başladımmm:26::26::26: toplamda da kocacığımlaa 6 yıl bitiii![]()
azracimmmm, hosgeldinnn, girebildin demek topige sonundaa...:81::81::81::81:
benim 6 sene oldu kizlar evlilikkk zaten hepiniz biliyorsunuz.... ondan once de 2 sene filan taniyordum...
bu arada bu pazarrr evlilik yildonumumuzzzz...![]()
benim 6 sene oldu kizlar evlilikkk zaten hepiniz biliyorsunuz.... ondan once de 2 sene filan taniyordum...
evet tatlim ya hic sorma noluyo benim safariye hic anlamiyorum sunucu yanit vermiyor diyor bi tek kk ya girmiyo diger butun sitelere giriyo. Evdende işyerindende...
Ama bugun işler yuzunden giremedim nete yanlislarim baya cogaldi dikkatimi hic toplayamiyorum aklim hep burda buraya biseyler yazmaktan elimden iş cikmiyordu resmen...Biraz toparlamam lazimdi islerimi sabah girebildim sadece. Ama bu foruma girememe yani netten kaynakli girememe sorunuma canim cok sikiliyo niye yapiyo bunu ara ara acaba canım fikrin varmi?:26:
evettt canimmm, hadi yapalimmmmm..ama sen basla once anlatmayaaaa... seninkini cokk merak ettimmm...
![]()
ben sac da boyattim kizlarrr.. masaj da yaptiririm arada...
kendimi bencil hissettim simdi yaninizda...![]()
nihancacimmmm, bugun senin icin dusunuyordum da, eger hamileysen, gec dollenme filan olmussa, ve degerlerin az oldugundan testte cikmamissa, sen bugun bebegini cokkkkkkk uzdunnnn....
sen bir sure testte negatif cikti diye hiccc dusunme tatlim... bekle bakalim gelecek mi kirmizilar, yoksa gelmeyecek mi?
en guzel ornek tugce iste... iki ay sonra testte belirginlesmeye basladi... yani ne olacagi belli olmuyor tatlim...
hep safari kullandim boyle yapmamisti su an duzgun bakalim yine yaparsa belki firefox yuklerim onuda cok kullandim ama en rahat bana safari gelio bilmiorum nedensafariden giriyorum demissin ya canim, belki safari uyumlu degildir site... ben firefox kullaniyorum...
bu arada temp dosyalari ve cookieleri filan silip dene istersen....
benim sanal hayal gucum hic iyi değildir he okuyorum ya gozumde hic canlanmiyo meselasimdi canim kuzum, benim salonum siyah beyaz ve lila... morun tonlarini dekorasyon amacli, yani hali perde gibi, kullandim koltugum koyu gri ama cok tatli bi kumasi var öyle mat degil... tv ünitesi beyaz camlari ve cekmeceleri siyah.. sonracima takimi dolap var iste sideboard, türkcesi neydi sen bilirsin... ayna, orta sehpasi ve tabiki dügün resmim...duvarlar kagit vitrinin arkasi desenli.. ama onlari degistircem.. bi duvari koyu renge boyayim vitrinin yerini degistircem..desenli duvar kagidini da yenilicem...ay o zaman daha güzel olucak...
hep safari kullandim boyle yapmamisti su an duzgun bakalim yine yaparsa belki firefox yuklerim onuda cok kullandim ama en rahat bana safari gelio bilmiorum nedenevlilik yildonumunuz kutlu olsun tatlim simdiden daha nice 6 seneler devirin insallah bebislerinizle birlikte
benim sanal hayal gucum hic iyi değildir he okuyorum ya gozumde hic canlanmiyo meselaresim yuklesen keske daha güzel olurdu gozumuz gonlumuz acilirdi tatlim
![]()
simdi canim kuzum, benim salonum siyah beyaz ve lila... morun tonlarini dekorasyon amacli, yani hali perde gibi, kullandim koltugum koyu gri ama cok tatli bi kumasi var öyle mat degil... tv ünitesi beyaz camlari ve cekmeceleri siyah.. sonracima takimi dolap var iste sideboard, türkcesi neydi sen bilirsin... ayna, orta sehpasi ve tabiki dügün resmim...duvarlar kagit vitrinin arkasi desenli.. ama onlari degistircem.. bi duvari koyu renge boyayim vitrinin yerini degistircem..desenli duvar kagidini da yenilicem...ay o zaman daha güzel olucak...
regencimm tatlımm konumuzz evimizinn dekorumu ??
Aman canım ne güzel. varmı bi plan program..
şimdiden kutlim ben.. Allah mutluluğunuzu bozmasın,nice güzel senelere![]()
sizede maşallahh canımmmAllah daim etsin mutluluğunuzu katlayarak arttırsınn inşallahhh :))