• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tatlicadicimmmmm, senin stabil atesine hayranim valla...:1::1:

azracimmmmm, eggwhite'i gormussun... bence 13-14 civarina cekecek cizgiyi...

regencimmmm, sen de benimle hemen hemen aynisin... sadece benden biraz daha ateslisin...:23::23:

ya bir gün sizin yüzünüzden gülmekten ölücem.... :60::60::60::60::60: su icerken bari yapmayin böyle seyler :66::66::66::66::66:

tatlicadicimmmmm, senin stabil atesine hayranim valla...:1::1:

azracimmmmm, eggwhite'i gormussun... bence 13-14 civarina cekecek cizgiyi...

regencimmmm, sen de benimle hemen hemen aynisin... sadece benden biraz daha ateslisin...:23::23:

evet tatlicadiya bende hayranim benimki kalp elektrosu deseni ciziyo resmen:9:
hem eggwhite i waterly i gordum hic sevmiyorum waterly olunca sizdede oluyomu bu yumurtlama zamani boyle su resmen akiyo yani:17:
regencigimin atesi hakkat ya ne kadar yuksek nerden olcuyosun tatlim sen kulaktanmi agizdanmi

editliyorum atlamisim 13-14 une cekerse screamawaycim o zaman yanilmis olcak iste ff cunku ogun testim pozitifte 15 indeki testim o kadar koyuyduki test cizgisi kontrolden daha koyuydu. test pozitif olduktan 24 saat sonra yumurtlama olcaksa 16. gun yani bugun yumurtlamis olmam gerekiyor oyle değilmi?

Son düzenleme:
oğlummmuuuuuuu ama ama ben allahim nasip ederse kizim olsun istiyordum:12:gerci olsunda cinsiyeti farketmez artik... onceden kiz kiz diye tutturuyordum simdi hic aklima gelmiyo bile yeterki ikinci cizgiyi gorebiliyim :9: eşimin 3 erkek kardesi var hic kiz yok onlarda:1:

yok simdi onu neden dedim biliyor musun:
- kiz olursa özellikle de mutvagi dagitip batirmaz... cünkü bilir ki gelecekte o rasi evin n önemli iki bölümünden bir tanesi ve uzunca bi zamanini orda harcayacak... 1- mutvak, 2- yatakodasi... mutvakta enerji depolar, yatakodasinda tekrar harcarsin :60::60::60::60::60:
- bir de nedense ben hep erkek bebek diyorum... oglum olsun istiyorum ya, herkese de erkek evlat diliyorum.. ama kuppenin kendi gibi bi kizi olursa, benim de oglum olursa alicam ogluma onu :1::1::1::1:

yok simdi onu neden dedim biliyor musun:
- kiz olursa özellikle de mutvagi dagitip batirmaz... cünkü bilir ki gelecekte o rasi evin n önemli iki bölümünden bir tanesi ve uzunca bi zamanini orda harcayacak... 1- mutvak, 2- yatakodasi... mutvakta enerji depolar, yatakodasinda tekrar harcarsin :60::60::60::60::60:
- bir de nedense ben hep erkek bebek diyorum... oglum olsun istiyorum ya, herkese de erkek evlat diliyorum.. ama kuppenin kendi gibi bi kizi olursa, benim de oglum olursa alicam ogluma onu :1::1::1::1:

regencimmm, bende oglum olsun istiyorummmm..... ayy buna gore dua edelimmm o zaman... Allah herkese istedigini versin insallahhhhhh....:16::16::16::16:

tugcecimmmmm, cokk sevindim canimmmm.. ama doktora gittt mutlakaaa.... :71::71::71:

yrn kan testı yaptırıp hemen yazıcam sıze tatlım :)

Tugcecim gercekten senin bu durumun bizim yaptgimiz butun hesap kitaplari hep altust etti bi mucize gercekten bu sokturucu ictin ole test bole negatif dedin cok sukurki hamileymissin cok ama cok sevindim tatlim allah tamamina erdirsin insalllahh:64::64::64::64::64::66::66::66::

ınsallah azracımm ben bıle hala ınanamıyorummm...
eeee kizlar yok mu artiran??? bakin scraemaway de fikir bekliyor bizden... ben vallahi azranin salonunu cok begendim.. bir dahaki esyalarimi türk mobilyasindan alicam cok begeniyorum vallahi... buranin esyalari itici geliyo onlari gördükce..... :72::72::72::72::72::72::72::72:
cnm bnm koltuklarım krem rengi , tv ünitesinin arkasında kahve rengı kendınden desenlı duvar kagıdım var ,yemek masam flnda krem kahve tüllerim fransz dantelımı ne dıyolar işte ondan ama fon perdem duvar kagıdının desenıne cok benzıyorr :) ,yatak odası takımımda krem kahve ama yatagımın başlık kısmındakı duvarda kiraz rengı gıbı kabartmalı duvar kagıdım var. Butun mobılyalarım lake parlak ... Mutfagım lılalı beyazlı fayans ve mutfak dolabım L şeklınde yıne lake... Banyom desen sıyah beyazz , dolap yıne beyaz lakee :) ben lake mobılyalara bayılırımda :)

Tugcecimmm, senin durum karisik, benim de aklim karisti sana ne yazacagim konusunda...:44::44::44::44::44::9::9::9::9::9:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ISIM|YAS|BAT|SONUC cicek2154 TEBRIKLER!! | ?? | 26 Nisan| :49: :nazar:
fmk TEBRIKLER!! | 30 | 1 Mayis| :49: :nazar:
sentez TEBRIKLER!! | 27 | 1 Mayis| :49: :nazar:
ekim.29 TEBRIKLER!! | 22 | 2 Mayis | :49: :nazar:
xtuqcex | 24 | 4 Mayis| ne yazim bilemedim:26: reyyan_TEBRIKLER!! | 28 | 6 Mayis|:49: :nazar:
happylife TEBRIKLER!! | 27 | 7 Mayis| :49: :nazar:
karyaa48 TEBRIKLER!! | 27 | 16 Mayis | :49: :nazar:
62sinem TEBRIKLER!! | 23 | 18 Mayis| :49: :nazar:
feryal_efe TEBRIKLER!! | 26 | 23 Mayis| :49: :nazar:
Sevgi Kelebegi TEBRIKLER!! | 25 | 27 Mayis| :49: :nazar:
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Haziran| bekliyoruz ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran| :49: :nazar:
nihanca| 25 | 3 Haziran| bekliyoruz neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran| :49: :nazar:
pollyannaa | 27 | 4 Haziran| Temmuza insallah.
umayyy | 27 | 6 Haziran| bekliyoruz
damlalar | 28 | 8 Haziran
trancer | 31 | 8 Haziran
tmyomr | 21 | 9 Haziran
KuPPe | 27 | 9 Haziran
menbeta | 23 | 10 Haziran
tug_ce_ | 23 | 11 Haziran
screamaway| 28 | 13 Haziran
regen| 23 | 15 Haziran
hakem | 28 | 15 Haziran
leplepi | 21 | 17 Haziran
azra3434| 30 | 18 Haziran
wifeofdemon | 29 | 20 Haziran
breshka | 27 | 21 Haziran
SiTeL | 27 | 22 Haziran
mpb | 27 | 23 haziran
sila38 | 23 | 24 Haziran
nartanesiii | ?? | 24 Haziran
_arzum_| 26 | 24 Haziran
renewal| 28 | 24 Haziran
hly7 | 23 | 26 Haziran
edanurlu | 27 | 28 Haziran
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
derya78_40 | 29 | ??
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tugcecimmmmm, cokk sevindim canimmmm.. ama doktora gittt mutlakaaa.... :71::71::71:

ınsallah azracımm ben bıle hala ınanamıyorummm...

cnm bnm koltuklarım krem rengi , tv ünitesinin arkasında kahve rengı kendınden desenlı duvar kagıdım var ,yemek masam flnda krem kahve tüllerim fransz dantelımı ne dıyolar işte ondan ama fon perdem duvar kagıdının desenıne cok benzıyorr :) ,yatak odası takımımda krem kahve ama yatagımın başlık kısmındakı duvarda kiraz rengı gıbı kabartmalı duvar kagıdım var. Butun mobılyalarım lake parlak ... Mutfagım lılalı beyazlı fayans ve mutfak dolabım L şeklınde yıne lake... Banyom desen sıyah beyazz , dolap yıne beyaz lakee :) ben lake mobılyalara bayılırımda :)

bende lakeciyim butun mobilyalarimda lake detayi mevcut:29:

yok tugcecimmm, ben kan testi yaptir dememistim.. hem yaptirsan pozitif de, negatif de ciksa bisi anlamican... emin olamicaksin...

canim bence git doktora, idrar testini goster.. o da ultrasonla filan baksin... bi danis yani bence... ve bize guzel haberlerle don...:66::66::66:

yok tugcecimmm, ben kan testi yaptir dememistim.. hem yaptirsan pozitif de, negatif de ciksa bisi anlamican... emin olamicaksin...

canim bence git doktora, idrar testini goster.. o da ultrasonla filan baksin... bi danis yani bence... ve bize guzel haberlerle don...:66::66::66:

evet tugcecim katiliyorum ben de...

silacim nerelerde yahu??? :44::44::44::44::44: ya da wifeofdemon ??? onu bugün bi ara gördüm gerci... esas soru hamisler nerde???????????????? :59::59::59::59::59::59::59::59::59::59:

editliyorum atlamisim 13-14 une cekerse screamawaycim o zaman yanilmis olcak iste ff cunku ogun testim pozitifte 15 indeki testim o kadar koyuyduki test cizgisi kontrolden daha koyuydu. test pozitif olduktan 24 saat sonra yumurtlama olcaksa 16. gun yani bugun yumurtlamis olmam gerekiyor oyle değilmi?

inanmiyorummmmmm, ben bunu gormemistim azracimmm, sen editledikten sonraaa... biri pozitifi gormusss... ve bize haber vermemisss...:19::19::19: veya belkide yazdin buara ben gormedim..:26:
bir de luteal faz defektim varsa diyordun azracimmmmmm...:19::19::19: bakkk cabuk sonuclara varmicakmisizzz...:21::21::21::21:
cokk sevindim... neyse, soruna gelince, evet testlerde genelde 2 gun boyunca pozitif gorulur... pozitif gordukten 12-36 saat sonra catlama oluyor... dun ve bugun olmali ovulasyonun o zaman... insallah cokkk calismissindir canimmm..:16::16::16: senin ates yarin baya bir artar bence...:16::16::16::16::16:

önce bebegin olur insallah yaa... bu kiz da kediye heves sardi kizlar... yakinda petshop listesi yapar hamis listesini birakip.. :64::64::64::64::64:

regencimmm, evet yani bebek filan olmazsa, ben kedi isine giriscemmm...:60::60::60::60:

Son düzenleme:
Back
X