• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Arkadaşlar çok canım sıkkın benim ya keşke bazı şeyleri parayla satın alabilseydim ben bu kadar zor olcağını hiç düşünmemiştim ne ailem, ne eşim nede onun ailesi kimse benim duygularımı anlamıyor benim abarttığımı düşünüyorlar içimde fırtınalar kopuyor ve artık dayanamıyorum ben içimdeki özlem bitsin istiyorum :43::43::43::43:

silacim nerelerde yahu??? :44::44::44::44::44: ya da wifeofdemon ??? onu bugün bi ara gördüm gerci... esas soru hamisler nerde???????????????? :59::59::59::59::59::59::59::59::59::59:

silacimmm, bu ara baya bir calisiyor sanirim... ondan gelmemistir... :17::17::17:

wifeofdemonnncummm da gelse, ben ondan diet onerileri alcaktimmm.. bu ara abarttim yemek meselesinii... her daim karnim acikiyor... kilo alcam bu gidisle...:50::50::50:

İnşallah en kısa zamanda dolar odan canım bebeğinin sesiyle,gülüşüyle dolsun inşallah :16:

Bende çocuk odama bişi koymuyorum :43:

kizlar üzülmeyin yaaaa.... bakin benim cocuk odam bile yooookkkkkkkk.... evim cok büyük ama oda sayisi az iste... benim cocok olsa ayni oda da kalicaz.. yer var Allahtan :66::66::66::66::66:

Arkadaşlar çok canım sıkkın benim ya keşke bazı şeyleri parayla satın alabilseydim ben bu kadar zor olcağını hiç düşünmemiştim ne ailem, ne eşim nede onun ailesi kimse benim duygularımı anlamıyor benim abarttığımı düşünüyorlar içimde fırtınalar kopuyor ve artık dayanamıyorum ben içimdeki özlem bitsin istiyorum :43::43::43::43:

noldu ki tatlimmm?:26:

kizlar üzülmeyin yaaaa.... bakin benim cocuk odam bile yooookkkkkkkk.... evim cok büyük ama oda sayisi az iste... benim cocok olsa ayni oda da kalicaz.. yer var Allahtan :66::66::66::66::66:

herkes basta oyle yapiyor zaten regencimmmm, atarsiniz minik bir bebek besigi yataginizin kenarina, uyandigin gibi gozunun onunde, aglasa birsey olsa yaninda... ohhh ne guzel iste...:16::16::16: zaten sen cok ayri duramazsin bence..:1::1::1:

aaaa.. canimmmm zamani gelince olucak insallahhh.. biz canimizi sIkmamaliyiz, kendimizi bunlari dusunup uzmemeliyiz... eminim sen de hamile haberinle geleceksin en kisa surede...:16::16:

Kuppe, menbeta takildilar gecmiseee....:21::21::21::21:

Ben geveze oldum ciktimmm, siz sessiz kaldiniz kizlarr...:26::26::26:

Neyse gidimmm benimkini uyandirrayim bariii, gelip beni bilgisayar basinda gorunce, yatti uyudu...:60::60:

herkes basta oyle yapiyor zaten regencimmmm, atarsiniz minik bir bebek besigi yataginizin kenarina, uyandigin gibi gozunun onunde, aglasa birsey olsa yaninda... ohhh ne guzel iste...:16::16::16: zaten sen cok ayri duramazsin bence..:1::1::1:

ben oyuncak gibi oynarim kiz onunla... zaten bebeklerde en cok o hosuma gidiyor... hep iyi yönlerini düsünüyorum.. kaka ya da dis kismini hic düsünmüyorum... :1::1::1::1::1:

Canım olsunda bebeğim ben yerlerde yatarım hiç sorun değil keşke tek sorun bunlar olsa çok zor bişeymiş :43:

dogru diyorsun canim benim... valla besigin yerini bile actim... yatakodasinin yarisi bos duruyor... aman yaa... insallah olur da biz de kurtuluruz bebisler de :1::1::1::1::1:

noldu ki tatlimmm?:26:

Canım biz 1 sene çocuk istemedik korunmayı bıraktığım ay hamileydim çok sevindim 3 hafta uçtum adeta sonra dış gebelikti sezeryan ameliyatı ile kurtuldum herkes aman o bebek bile değildi rahme düşememişti niye üzlüyosun hep bastırdılar içimde birikenleri oysa patoloji raporunda gördüm oluşmaya başlamış ama tüplerde kalmış :43: sonrası 4 aydır uğraşıyorum hergece rüyamda aynı şeyler sağlıklı bir hamilelik yaşamadan kurtulamıycam bu psikolojinden bunu çevremdekiler anlamıyor abartıyosun diyorlar keşke bunlar parayla satın alınabilse sanki olmayacakmış gibi geliyor hamile insanları gördükçe içim gidiyor doktorun bana dış gebelik bu dediğindeki o içime oturan acı hala taze duruyor :43::43::43:

cokkkkk uykummm var kızlarr... :75::75::75::75::75:

benım kırmızılardan eser yokkk.. acaba test yapsam mı???? cok korkuyorum tek cızgı gormekten..... :59::59::59::59::59:

evler tanıtılmıs.. bebekler yapılmıs. odalar dusunuluyormus.. benımde bebek odam var.. beklıyoruz bır hayırlısıyla gelse...

Allah hepimize ve tum ısteyenlere versınn...

ben oyuncak gibi oynarim kiz onunla... zaten bebeklerde en cok o hosuma gidiyor... hep iyi yönlerini düsünüyorum.. kaka ya da dis kismini hic düsünmüyorum... :1::1::1::1::1:

dogru diyorsun canim benim... valla besigin yerini bile actim... yatakodasinin yarisi bos duruyor... aman yaa... insallah olur da biz de kurtuluruz bebisler de :1::1::1::1::1:

İnşallah canım benim inşallah :16:

cokkkkk uykummm var kızlarr... :75::75::75::75::75:

benım kırmızılardan eser yokkk.. acaba test yapsam mı???? cok korkuyorum tek cızgı gormekten..... :59::59::59::59::59:

evler tanıtılmıs.. bebekler yapılmıs. odalar dusunuluyormus.. benımde bebek odam var.. beklıyoruz bır hayırlısıyla gelse...

Allah hepimize ve tum ısteyenlere versınn...

Amin canım... Üzülme hakkında hayırlısını versin Rabbim İnşallah bebeşin seninledir :16:

Canım biz 1 sene çocuk istemedik korunmayı bıraktığım ay hamileydim çok sevindim 3 hafta uçtum adeta sonra dış gebelikti sezeryan ameliyatı ile kurtuldum herkes aman o bebek bile değildi rahme düşememişti niye üzlüyosun hep bastırdılar içimde birikenleri oysa patoloji raporunda gördüm oluşmaya başlamış ama tüplerde kalmış :43: sonrası 4 aydır uğraşıyorum hergece rüyamda aynı şeyler sağlıklı bir hamilelik yaşamadan kurtulamıycam bu psikolojinden bunu çevremdekiler anlamıyor abartıyosun diyorlar keşke bunlar parayla satın alınabilse sanki olmayacakmış gibi geliyor hamile insanları gördükçe içim gidiyor doktorun bana dış gebelik bu dediğindeki o içime oturan acı hala taze duruyor :43::43::43:

canim yaaa... eimn ol burdaki kizlar seni cok iyi anliyorlar.. ben de iki kere sorun yasadim... cevremizdeki insanlar cogu zaman nasil davranacagini bilmiyorlar...duygularimizi bastirark, iyilik yaptiklarini saniyorlar..bu da bu nevi destek olma sekli iste.. hepimizin cözümü amaci rüyasi hep hamilelik oldu artik.. bak aslinda burda konusarak hem kendimizi de hazirliyoruz hamilelige.. eski hatiralardan kurtularak...unutmak tabiki mümkün degil ama hatirlama sen oldu mu canim??:16::16::16::16::16:

canim yaaa... eimn ol burdaki kizlar seni cok iyi anliyorlar.. ben de iki kere sorun yasadim... cevremizdeki insanlar cogu zaman nasil davranacagini bilmiyorlar...duygularimizi bastirark, iyilik yaptiklarini saniyorlar..bu da bu nevi destek olma sekli iste.. hepimizin cözümü amaci rüyasi hep hamilelik oldu artik.. bak aslinda burda konusarak hem kendimizi de hazirliyoruz hamilelige.. eski hatiralardan kurtularak...unutmak tabiki mümkün degil ama hatirlama sen oldu mu canim??:16::16::16::16::16:

İnşallah canım benim aslında insanlar yani çevremdekiler bana moral ve destek verse daha çabuk atlatacam ama neyse iyi ki siz varsınız canım buraya içimi döküp rahatlıyorum :16::16::16::16:

tatlicadicimmmmm, senin stabil atesine hayranim valla...:1::1:

ben değilim accık düşse çıka bişe yapsa artık yaa..:36: bugünde ölçemedim zaten,çok uyumuşum

ayyyyy kiyamammmmm.... cokkkk tatliymis yaaa...
ben de kedi istiyorummmmm.....:66::66::66:

benim var kedim....:16: yoldaşım, canım kızım o benimmm.. :69:

tatlim napiyosun asagida oyle yedinmi yemegini ne yidin bakim:61:

ya yemeği yedim tam geldim muahbbete kociş geldi ona yemek hazırladım bide.. epey geç kaldım muhabbete:97:

kızlar ya bugün doktora gittim karın bölgesinden muayene etti kist falan olsaydı belli olurmuydu kafam takıldı da

ca nım vajınal ultrasyondan bakması gerekırdı.. nasıl anladıki karından sasırdım..

Kızlar size iyi geceler laptopu eşim istiyor inşallah yarın güzel haberlerle burda oluruz hepiniz çok içten ve sevecensiniz Allah hepinizzden razı olsun :16::16::16::16::16:

sendende canımm...ıyı geceler..

İnşallah canım benim aslında insanlar yani çevremdekiler bana moral ve destek verse daha çabuk atlatacam ama neyse iyi ki siz varsınız canım buraya içimi döküp rahatlıyorum :16::16::16::16:

dök canim benim, icini iyice dök... ne istersen söyle... bana da kizlar ilk zamanlarimda cok destek olmuslardi sagolsunlar :16::16::16::16::16: insan atlatiyo tatlim bea... ama gercekten ne esin ne de bi baskasi anlayamiyor,, sadece yasayanlar tahmin edebiliyor... burda hep benzer seyleri yasadigimiz icin biliyoruz artik duygularimizi... ama o seyleri icinde yasamak coooook daha ayri bir sey... cünkü o kücücük sey senin icinde yasiyor, duygularinda öyle... o yüzden, burada mecburen yalniz kaliyoruz canim.. ama destek olmak ayri birsey... birbirimize hep destek olucaz biz :29::29::29::29::29::29:

Back
X