• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyy kızlarr size bişi sölicemm ama gülmeyinn böle şeylere inanıyor musun diye tamam mıı ???

anlatıyorum...
şimdi az önce geldim eve arkadaşımla sahile gittik tur atmaya...onunda canı sıkkın benim de sıkkındı..bi baktık çingene fal bakıyo bizde baktıralım azcık gülellim dedik..kadın bana baktıı açar açmazz sende çok büyük nazar varr dedi birileri senin saçından saç bastığın yerden toprak almış dedi..bu huzursuzluğun sıkıntın ondan dedi...kızın olcakk çok istiyosun dimi bebek dedii çok güzell bi kızın olcak sabret dedi....ev alacaksınız yakın zamanda hayırlısıyla dedii..araba almışsınız yeni şimdi evde sıra dedi(arabayı da yeni aldık bu arada) yani bildi..ayy içim rahatladıı biraz biraz da darlandıı vballa ne bilimm yaa neden umut bekliyorumm artık yaa ne hallere geldim diye kızıyorumm kendime bi yandan da içimme ii geldii ne bilimmm:26::26::26::26::26:

bu arada nazarla ilgili bişi diim eşim erzurumlu benimm çok değill ama esmerler sülale olarakk bende boşnağımm bembeyazz tenliyimm...doğal olarakk onların sülalede çok dikkat çekiyorumm ve ne zaman bi bayram düğün falan olsa başıma bişi gelir benim...kaç bayram merdivenden düştüm...eltimin düğününde burun deliğimi kapatacak şekilde birden çıban gibi bişi çıktıı dakika içinde...yani bana gerçekten nazar değiyorr:(( acaba biri kalbinden kötülükk fesatlık geçirdi de ondan mı böle sıkıntılar yaşıyorum diye aklımdan geçirmedim dersem yalan sölemiş olurummmm:26::26::26:

ay canımmmmmm sen boşnak mısın... bende arnavut um :34: üsküplüyüz.
valla güzel şeyler sölemiş çingene inşallah allah kısmet eder canım.
nazar içinde canım oku, felak ve nas surelerini oku. ben her gece yatmadan dua okurum..:16:

ayy kızlar kaç kişiyiz burdaaa kimseden cvp yokkk:26::26::26::26::31::31::31::31:

canım nazar var olan bişi sonuçta .. bende nazara çok inanırım mesela ve yıldızım çok düşük olduğu için devamlı nazar halinde geziniorum :52: ama nazar sadece fesat,haset insanlardan değmez.. Biri sana imrenerek bişi söler yada severek hoşlanarak ,annen bile olabilir bu kişi ,herkesin nazarı değebilir yani ... ben kendi kendime bile nazar değdirebiliorum .. zten kırk yılın başı kendimi beenirim ondada ay şuram ne güzel olmuş bugün desem kesin bişi olur :60::60: o yüzden devamlı felak nas oku .ben hergün 21 tane okuyup hem kendime hem eşime gönderiorum ona rağmen nazar değiyo bana genede ,sizde okuyun ve etrafınızdakilere okutun kendinizi... çünkü nazar insanı ölüme bile götürür Allah korusun

canım nazar var olan bişi sonuçta .. bende nazara çok inanırım mesela ve yıldızım çok düşük olduğu için devamlı nazar halinde geziniorum :52: ama nazar sadece fesat,haset insanlardan değmez.. Biri sana imrenerek bişi söler yada severek hoşlanarak ,annen bile olabilir bu kişi ,herkesin nazarı değebilir yani ... ben kendi kendime bile nazar değdirebiliorum .. zten kırk yılın başı kendimi beenirim ondada ay şuram ne güzel olmuş bugün desem kesin bişi olur :60::60: o yüzden devamlı felak nas oku .ben hergün 21 tane okuyup hem kendime hem eşime gönderiorum ona rağmen nazar değiyo bana genede ,sizde okuyun ve etrafınızdakilere okutun kendinizi... çünkü nazar insanı ölüme bile götürür Allah korusun

çok güzel açıklamışsın. benimde yıldızım düşük hemen nazar değer. şimd biri okusa beni esnemekten harap düzer heralde:1: nas ve felak yeterlimi nazar için? bende okuyayım olmazsa. :26:

bide nazardan ölen oluyor evet. mesela benim dayım varmış bi tane çok çok iri doğmuş ve çocuk misafirler gittikten sonra ağlamaktan çatlayıp ölmüş.:5: Allah kimsenin başına vermesin ne kötü birşey anne için:50:

aynen canımm bnde okurumm okuturumm eşim okur falann ama ona rağmenn bana nazar değerr..ii de olsa kötü de olsa iştee değiyorr nazarlarıı..Allah korusun hepimizi ne diyelimm:nazar::nazar:

ay canımmmmmm sen boşnak mısın... bende arnavut um :34: üsküplüyüz.
valla güzel şeyler sölemiş çingene inşallah allah kısmet eder canım.
nazar içinde canım oku, felak ve nas surelerini oku. ben her gece yatmadan dua okurum..:16:

evet canımm boşnağımm bosnalıyız bizde:32::32: ben diorumm kan çekioo senle ben diye:32::32:
okuyorum okutuyorum canımm ...Allah korusun diyelimm:nazar:

nihancacım üzülme canım, önümüzdeki ay devam ederiz. :29: elinde sonunda olacak zamanını bekliyor demekki gerçi daha kırmızılarda gelmedi o yüzden ümidimizi yitirmiyoruz.. bilyorsun tuğçe ve çiçek var önümüzde örnek:66::66:

hlycım banada çok nazar değer. annen, anneannen..vs birine söyle okusun sana bi. ne okunuyor bilmiyorum ben ama çok iyi geliyordu bana.

ahhhhh keşkee ananemmm yaşasaaa ne özledimmm:14::14: ama hayatta değill...annem kaynanam kayınpederim kocam kimi bulduysam okuturum zatenn:9::9::9:

ayyy bide çingenee demişti kii biri seni kırmışş ama özür dilicekk affettircek kendini dedi....
az önce kocacımm aradıı beni akşama kanyonaa çağırdıııııııı yemek yiyelim beraberr dediiii kendini affettirmek içinnn:16::16::16::60::60::60::60:

kız bu çingaanee biliomuşş vallaaaaaa:60::60::60::60::60::60:

Kızlar işte ben psikolojim bozuk falan diyorumya bu sene başıma gelenlerdende böyle oldum ben,çünkü hiç bir sıkıntım yoktu yani büyük sıkıntım yoktu.Nazar konusu açılınca artık dayanamadım anlatayım,moral bozmamak ve kendimde etkilenmemek için yazmıyordum ama nazar konusu geçince yazayım bari;Ben ilk evlendiğimde yani 8-9 ay önce falan evimin içinde gezinip ay evim çok güzel ay eşyalarım istediğim gibi oldu çok güzel her şey falan diyip duruyordum kendi kendime nazar değdirdim ve evlendikten 6 ay sonra evime hırsız girdi biz evde yokken,ben eve bi geldim balkon kapısı açık o anda kafama kaynar sular döküldü hemen kaçtım evden annemleri çağırdım kayınvaldemi aradım,geldiler eve bir girdik her yer dağılmış,hele yatak odamı bi görseniz bayılırdınız ben şooook oldum travma yaşadım resmen.Paralarım biraz da altınlarım vardı çalmış gerizekalı herif,halıda da kocaman çamurlu ayak izleri.Hala ben bunun etkisndeyim ve eve asla yalnız giremiyorum şimdi.Ya kocamla ya annemle,işte bu olayın üstüne 2 ay sonra hamile kaldım onu da düşürdüm onu biliyosunuz,bu da bi travma oldu bana ama en çok hırsız korkusu mahvetti beni.Yani üst üste gelen şeyler beni çıldırtttı,başınızı ağrıttım bugün biliorum ama kusura bakmayın kızlar.Artık nazara daha çok inanıyorum yani.

çok güzel açıklamışsın. benimde yıldızım düşük hemen nazar değer. şimd biri okusa beni esnemekten harap düzer heralde:1: nas ve felak yeterlimi nazar için? bende okuyayım olmazsa. :26:

bide nazardan ölen oluyor evet. mesela benim dayım varmış bi tane çok çok iri doğmuş ve çocuk misafirler gittikten sonra ağlamaktan çatlayıp ölmüş.:5: Allah kimsenin başına vermesin ne kötü birşey anne için:50:

benim de dayım 40 günlükken dediğin gibi misafirler gittikten sonra ölmüş. çok güzelmiş doğduğunda. allah kimseye öyle acı yaşatmasın...

Kızlar işte ben psikolojim bozuk falan diyorumya bu sene başıma gelenlerdende böyle oldum ben,çünkü hiç bir sıkıntım yoktu yani büyük sıkıntım yoktu.Nazar konusu açılınca artık dayanamadım anlatayım,moral bozmamak ve kendimde etkilenmemek için yazmıyordum ama nazar konusu geçince yazayım bari;Ben ilk evlendiğimde yani 8-9 ay önce falan evimin içinde gezinip ay evim çok güzel ay eşyalarım istediğim gibi oldu çok güzel her şey falan diyip duruyordum kendi kendime nazar değdirdim ve evlendikten 6 ay sonra evime hırsız girdi biz evde yokken,ben eve bi geldim balkon kapısı açık o anda kafama kaynar sular döküldü hemen kaçtım evden annemleri çağırdım kayınvaldemi aradım,geldiler eve bir girdik her yer dağılmış,hele yatak odamı bi görseniz bayılırdınız ben şooook oldum travma yaşadım resmen.Paralarım biraz da altınlarım vardı çalmış gerizekalı herif,halıda da kocaman çamurlu ayak izleri.Hala ben bunun etkisndeyim ve eve asla yalnız giremiyorum şimdi.Ya kocamla ya annemle,işte bu olayın üstüne 2 ay sonra hamile kaldım onu da düşürdüm onu biliyosunuz,bu da bi travma oldu bana ama en çok hırsız korkusu mahvetti beni.Yani üst üste gelen şeyler beni çıldırtttı,başınızı ağrıttım bugün biliorum ama kusura bakmayın kızlar.Artık nazara daha çok inanıyorum yani.

gerçekten kötü bir durum bende çok korkarım hırsızdan 1. katta oturuyoruz korkuyorum gece uyurken kabus bile görüyorum bazen. ama sen yinede üzülmemeye bak bebeğinide üzme stres yapmamak gerek hamilelikte.

gerçekten kötü bir durum bende çok korkarım hırsızdan 1. katta oturuyoruz korkuyorum gece uyurken kabus bile görüyorum bazen. ama sen yinede üzülmemeye bak bebeğinide üzme stres yapmamak gerek hamilelikte.

Canım ben o olaydan sonra kaç kez kabuslar gördüm,o kadar çok etkilendimki anlatamam sana.Ah hayatta nasıl böyle iğrenç insanlar olabiliyor inanamıyorum ya.

Canım ben o olaydan sonra kaç kez kabuslar gördüm,o kadar çok etkilendimki anlatamam sana.Ah hayatta nasıl böyle iğrenç insanlar olabiliyor inanamıyorum ya.

evet ya nasıl başkasının malına el uzatabiliyorlar. gerçekten kolay değil yaşadığın ama bak bebeğin seninle artık yalnız değilsin. bebeğini düşşün ona kıyafetler oyuncaklar alacaksın onları düşün geleceğe bak geçmişi düşünme.:49: böyle kocaman göbeğin olacak onu düşün.:1::1::1:

bide nazardan ölen oluyor evet. mesela benim dayım varmış bi tane çok çok iri doğmuş ve çocuk misafirler gittikten sonra ağlamaktan çatlayıp ölmüş.:5: Allah kimsenin başına vermesin ne kötü birşey anne için:50:[/QUOTE

nas ve felak büyü ve cinler nazar için yazılmış sureler.. onları okuyun biliosanız Ayetel Kursi okuyun ben onuda her sabah 7 kere okurum ve onun dışındada her arabaya bindiimde evden çıktıımda fln ,onu okyunca kendimi o kadar güvende hissediorumki araba kaza yapsa bana hiçbişi olmaz gibi gelio :D ee bu sayede hem olumlu düşün olumlu yaşa felsefesinide uygulamış oluyorum.

canım bende hırsız vakasıyla 3 kez tanıştım. beterin beteri var derler ya öle
ilkinde pimapen balkon kapısının altını kasıp açmış 2 kişilermiş ve biz misafirlikte iftardaydık. eve geldiğimizde kapıyı açıyorum ya eşyalar şöleeee kapıyla kenara çekiliyo bırak yatak odası salon mutfağım bile darmağındı. erik falan yemişler evde çöpü yorganın arasından çıktı. silkelenmedik eşya kalmamaış. evi 5 günde zor topladım. ikincisinde mutfakta doğalgaz havalandırmasınının vidasını söküp cam kilidini açıp girmiş sadece yatak odasını dağıtmıştı. üçüncüsünde kızımla evdeydik ve balkon camını açmak isterken ses çıkardı ben hemen uyandım tabi ışıkları falan açınca da kaçtı sanırım uyuyamadım bir daha.
yani anlayacağın kafana takma. şimdi bende evde asla yalnız kalmıyorum. seni anlıyorum zor bir durum

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun cnm .. insanın evine yabancı birinin girdiğini bilmesi gerçektn çok köt bişi... bizim evede bi sefer girmeyi denemişler ,eve geldiğimde kapının dili dışardaydı ama Allahtan tam açamamış girememişş.. Gene bile denemiş olması insanın sinirini bozuo . bide apartmanım mal dolu eve hırsız girmeye çalışıo gündüz vakti kimsenin ruhu duymuo nasıl oluosa,kmsenin kimseden haberi yok.

canım bende hırsız vakasıyla 3 kez tanıştım. beterin beteri var derler ya öle
ilkinde pimapen balkon kapısının altını kasıp açmış 2 kişilermiş ve biz misafirlikte iftardaydık. eve geldiğimizde kapıyı açıyorum ya eşyalar şöleeee kapıyla kenara çekiliyo bırak yatak odası salon mutfağım bile darmağındı. erik falan yemişler evde çöpü yorganın arasından çıktı. silkelenmedik eşya kalmamaış. evi 5 günde zor topladım. ikincisinde mutfakta doğalgaz havalandırmasınının vidasını söküp cam kilidini açıp girmiş sadece yatak odasını dağıtmıştı. üçüncüsünde kızımla evdeydik ve balkon camını açmak isterken ses çıkardı ben hemen uyandım tabi ışıkları falan açınca da kaçtı sanırım uyuyamadım bir daha.
yani anlayacağın kafana takma. şimdi bende evde asla yalnız kalmıyorum. seni anlıyorum zor bir durum

Canım benim sen de çok kötü olaylar yaşamışsın,insanı o kadar etkiliyorki bunlar,yani evine yabancı birinin giripte her yeri ellemesi çok sinirimi bozuyor,seninkilerdeki cesarete bak utanmaz herifler bide erik yemişler ya yok artık dalga geçer gibi,benimkide sakız açıp çiğnemiş kağıdınıda yere atmış.Resmen bir de dalga geçiyorlar.Ben taşındım hemen o evden canım,benim bir de sadece yatak odası misafir odasını karıştırmış,diğer yerlerim temizdi.Ama şimdi vitrinin çekmesini bile açarken aklıma şu geliyo hep buraya dokunmuştur,şurayı ellemiştir,mikroppp yapmıştır falan diye ıyyyy.

çok geçmiş olsun cnm .. insanın evine yabancı birinin girdiğini bilmesi gerçektn çok köt bişi... bizim evede bi sefer girmeyi denemişler ,eve geldiğimde kapının dili dışardaydı ama Allahtan tam açamamış girememişş.. Gene bile denemiş olması insanın sinirini bozuo . bide apartmanım mal dolu eve hırsız girmeye çalışıo gündüz vakti kimsenin ruhu duymuo nasıl oluosa,kmsenin kimseden haberi yok.

Canım iyki açamamış ya yoksa her yerini dağıtırdı,canım benim apartmanda öyleydi hepsii ama,benim evimin her yeri demirliydi,adam demir kapının kilidini kırmış,balkon pimapeni açmış,koltukları ittirmiş,evde dolaşmış makara ipleri bile yerlere fırlatmış ama bir kişi bile duymamış yuhhhh yaniii...
Evet canım kimsenin kimseden haberi yok,ama o hırsız evliliğimin ilk aylarını mahvetti,Allah ona ne hak ediyosa onu versin inşallahhhh...

Canım benim sen de çok kötü olaylar yaşamışsın,insanı o kadar etkiliyorki bunlar,yani evine yabancı birinin giripte her yeri ellemesi çok sinirimi bozuyor,seninkilerdeki cesarete bak utanmaz herifler bide erik yemişler ya yok artık dalga geçer gibi,benimkide sakız açıp çiğnemiş kağıdınıda yere atmış.Resmen bir de dalga geçiyorlar.Ben taşındım hemen o evden canım,benim bir de sadece yatak odası misafir odasını karıştırmış,diğer yerlerim temizdi.Ama şimdi vitrinin çekmesini bile açarken aklıma şu geliyo hep buraya dokunmuştur,şurayı ellemiştir,mikroppp yapmıştır falan diye ıyyyy.

aynen canım evi resmen kırkladım çamaşır sularıyla temziledim. ben hala aynı evdeyim. demir var camlarda 5 senedir. korkmuyorum aslında ne hikmetse ama yalnız evde kalmıyorum.
ben duydum bazı kişilerden pisliyorlarmış. Allahtan öle bişey olmadı.

aynen canım evi resmen kırkladım çamaşır sularıyla temziledim. ben hala aynı evdeyim. demir var camlarda 5 senedir. korkmuyorum aslında ne hikmetse ama yalnız evde kalmıyorum.
ben duydum bazı kişilerden pisliyorlarmış. Allahtan öle bişey olmadı.

Ay canım zaten beni o anlatılanlar paranoyak yapmıştı o zaman,yok adam bişey bulamadı diye halıya yapmış büyüğünü hemde,işte bende ondan çok korktum,ya halıma işemişse,ya tuvaletimi kullanmışsa,ya tükürmüşse falan diye,uzun süre çekmecelerimi yanlarda açtım kulplarına dokunmadım.

Son düzenleme:
ayy kizlar cokk gecmis olsunnn, neselikizcimmm ve kardaizcimmm...
evi dagitip, birseyler caldiklari yetmiyormus gibi bir de erik yemis, sakiz mi cignemislerr...:19::19::19: sok oldummm....:53::53:

bizim arabaya girmisti hirsiz bir kez, cami kirip, hem de araba garajdayken... iceriyi acaip karistirmisti... cok az para vardi, onlari almis... baska alcak bisi bulamamis.. parmak izi uzmani geldi, parmak izi de bulamadi...:26::26:

ayy kizlar cokk gecmis olsunnn, neselikizcimmm ve kardaizcimmm...
evi dagitip, birseyler caldiklari yetmiyormus gibi bir de erik yemis, sakiz mi cignemislerr...:19::19::19: sok oldummm....:53::53:

bizim arabaya girmisti hirsiz bir kez, cami kirip, hem de araba garajdayken... iceriyi acaip karistirmisti... cok az para vardi, onlari almis... baska alcak bisi bulamamis.. parmak izi uzmani geldi, parmak izi de bulamadi...:26::26:

Benim de bulamadılar parmak izi canım,keşke eve değilde arabaya girselerdi,o zaman bu kadar korkmazdım asla,işte ben de şoook oldum,bir de hiç beklemiyordum,evin her yeri demirli bir de 3.kat diye güveniyordum,o yüzden de çok şok geçirdim,hiç aklında yokken olması daha da kötü etkiliyo insanı :19: :19: :19:

Back
X