- Konu Sahibi screamaway
- #12.841
ayyy kızlarr size bişi sölicemm ama gülmeyinn böle şeylere inanıyor musun diye tamam mıı ???
anlatıyorum...
şimdi az önce geldim eve arkadaşımla sahile gittik tur atmaya...onunda canı sıkkın benim de sıkkındı..bi baktık çingene fal bakıyo bizde baktıralım azcık gülellim dedik..kadın bana baktıı açar açmazz sende çok büyük nazar varr dedi birileri senin saçından saç bastığın yerden toprak almış dedi..bu huzursuzluğun sıkıntın ondan dedi...kızın olcakk çok istiyosun dimi bebek dedii çok güzell bi kızın olcak sabret dedi....ev alacaksınız yakın zamanda hayırlısıyla dedii..araba almışsınız yeni şimdi evde sıra dedi(arabayı da yeni aldık bu arada) yani bildi..ayy içim rahatladıı biraz biraz da darlandıı vballa ne bilimm yaa neden umut bekliyorumm artık yaa ne hallere geldim diye kızıyorumm kendime bi yandan da içimme ii geldii ne bilimmm:26::26::26::26::26:
bu arada nazarla ilgili bişi diim eşim erzurumlu benimm çok değill ama esmerler sülale olarakk bende boşnağımm bembeyazz tenliyimm...doğal olarakk onların sülalede çok dikkat çekiyorumm ve ne zaman bi bayram düğün falan olsa başıma bişi gelir benim...kaç bayram merdivenden düştüm...eltimin düğününde burun deliğimi kapatacak şekilde birden çıban gibi bişi çıktıı dakika içinde...yani bana gerçekten nazar değiyorr( acaba biri kalbinden kötülükk fesatlık geçirdi de ondan mı böle sıkıntılar yaşıyorum diye aklımdan geçirmedim dersem yalan sölemiş olurummmm:26::26::26:
ay canımmmmmm sen boşnak mısın... bende arnavut um

valla güzel şeyler sölemiş çingene inşallah allah kısmet eder canım.
nazar içinde canım oku, felak ve nas surelerini oku. ben her gece yatmadan dua okurum..