• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım ya bozma moralini bize moral bozmak yasak.
doktordan geldim o koca göbişleri gördükçe içim gitti ama yapacak bir şey yok gün gelecedk bizde öyle olucaz...

cok ilginc buluyorum kizlar. hic aklima gelmezdi o göbislere bende meraklanipta özenecegime. koca koca göbisler:49::49::49::66::66::66:

yok tatlım yaa hemen umutsuzluğa kapılma.. şu mübarek aylarda Rabbim kabul eder dualarımızı inşallah
aminn bitanem yaradana sığındım zaten allahım elbet büyüklüğünü göstercektir :16::16::16:
tatlim idrar testlerine cok guvenme cunku batin 1 hafta gecince en dogru sonucu veriyor... yani 1 gunluk gecikmeyle cikmamis olabilir. kirmizilari gormeden umudunu kaybetmek yokk hem bak bana gecikmemin 60. gununde bu kadar net 2. cizgiyi gordum

ne biliyim bitanem ya daha hiç bibelirti yok tatlım adete dair dediğim gibi çok ta umutlamak istemiyorum :50::50::50::50:

canım senin ne gibi belirtilerin vardı tatlım :26::26::26:

nihanca, canım benim çok karamsar oldun bugün, canım benim bi elini yüzünü yıka bi silkelen bir umuttur yaşamak nefes alıyorsak daha hiç bir şey bitmemiş demektir. :70::70:

mpb, canım hayırdır doktora gitmişsin nasıl geçti.:97:

tuğçeeee nasılsın canım :16:

şu an hiççç normal değilim zaten bitanem ya yeni ay yeni umutlar dedim ama olmadı gitti :14::14:

nihanca, tatlım çok karamsar oldun bugün, canım benim bi elini yüzünü yıka bi silkelen bir umuttur yaşamak nefes alıyorsak daha hiç bir şey bitmemiş demektir. :70::70:

canım yumurta takibine gittim 1 tanesi 12. gün için büyüklüğü iyi gibi dedi diğerleri küçük pazartesi tekrar bakacak ama geçen ay daha iyiydi. bakalım pazartesi ne diyecek.

kızlar incir aldım az önce.. sizce içeyimmi?? 15. gündeyim ama geçen ay 38. gün yumurtladım..
bana bi fikir verin lütfen:44:

canım bu konuda bilgim yok valla bilen çıkarsa bende nasiplenirim bakarsın:34:

canım yumurta takibine gittim 1 tanesi 12. gün için büyüklüğü iyi gibi dedi diğerleri küçük pazartesi tekrar bakacak ama geçen ay daha iyiydi. bakalım pazartesi ne diyecek.

hakkında hayırlısı olsun bi tanem. en azından kötü bişey yok ve herşey yolunda bence. inşallah bebeğin tutunur sana:16:

Son düzenleme:
kizlarr simdi 2. testimi yaptim veeee yine pozitiffff :)) hemen cikti bu testtede hic beklemeden
ilk testin markasi acon du 2. baby time diye bi marka

nihanca, tatlım çok karamsar oldun bugün, canım benim bi elini yüzünü yıka bi silkelen bir umuttur yaşamak nefes alıyorsak daha hiç bir şey bitmemiş demektir. :70::70:

tatlimm cok sukur simdi daha iyiyimm 2. testtede pozitifi hemen gordumm. sen nasilsin ?

aminn bitanem yaradana sığındım zaten allahım elbet büyüklüğünü göstercektir :16::16::16:

ne biliyim bitanem ya daha hiç bibelirti yok tatlım adete dair dediğim gibi çok ta umutlamak istemiyorum :50::50::50::50:

canım senin ne gibi belirtilerin vardı tatlım :26::26::26:

tatlim bu ne karamsarlik yaa hic yakismiyo sana:( dur bakalim daha batin yeni geldi ve kirmizilarida gormedin , hem her insanda belirti olmuyorki . Allahim kucagini tez zmnda doldursun

kizlarr simdi 2. testimi yaptim veeee yine pozitiffff :)) hemen cikti bu testtede hic beklemeden
ilk testin markasi acon du 2. baby time diye bi marka

canım ben hala söylüyorum kan testi yaptır. senin daha öncede idrarda pozitif çıkmış sonra kanda negatif olmuştu. emin olmak için kanda baktırmalısın:71:

Son düzenleme:
tatlimm cok sukur simdi daha iyiyimm 2. testtede pozitifi hemen gordumm. sen nasilsin ?

ay canım benim yaaa sen bu topicde böle hamile kalan ilk olucaksın galiba bi öle bi böle
illede kan testi diyorum yada testlerini al doktora git canım. hamilesin kesin :66::66::66::66:
ben iyiym canım. hastayım şuan sancım çok. eşimde gelicek pazar günü sizlerin haberleriyle de daha da sevinçliyim çok şükür.:21::21::21:

tatlim bu ne karamsarlik yaa hic yakismiyo sana:( dur bakalim daha batin yeni geldi ve kirmizilarida gormedin , hem her insanda belirti olmuyorki . Allahim kucagini tez zmnda doldursun
valla canım yine bu kadar dibe vurdum bende anlamadım hormonlarım şaşırdı kendini :1:
haklısın canım ya kişiden kişiye değişir belirtiler bakalım pazartesi bidaha test yaparım tabi kırmızılar gelmezse :59::59::59::5:
hakkında hayırlısı olsun gülüm umarım herşey en yakın zaman da yoluna girer :16::16:
güzelim daha kırmızılar gelmedi ki umut hala var.üzülme artık :29:

evet bitanem daha gelmedi ama gelecek diye aklım çıkıyo :84::84::84:

Back
X