- Konu Sahibi screamaway
- #11.761
nihancim bikeresevdim kizlar buyuk gecmis olsun allah birdaha yasatmasin insallahhhhh kizlar![]()
aminnn bitanem sağol gülüm allahı kimseye göstermesin yaşatmasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nihancim bikeresevdim kizlar buyuk gecmis olsun allah birdaha yasatmasin insallahhhhh kizlar![]()
benimde annemin annesi rizeli kan cekiyor olmali kazimin butun albumleri vardir bende boyle zaman zaman dinlerim ruhum dinlenir![]()
ben çok beğendim canım evin de güle güle mutlu bi şekil de oturun gülüm ağız tadıylabu arra da ben lilaya bayılırım
canım senin de evin çok şirinmiş niya beğenmiyosun ki gülüm aman keşke tek derdimiz ev olsaydı bitanem ya![]()
yok canım ya artık çok fazla üzülmüyorum geldi geçti sağlık olsun böylesi nasip kısmetmiş hakkımız da hayırlısı neyse o olsun gülüm rabbim bi an önce yüzümüzü güldürsün
benim de çok geç kalınmıştı erken anlaşılsaydı ilaç ya da iğneyle düşük olcaktı .bende açık ameliyat ve laparoskopi oldum çok şükür şimdi iyiyim69::allah beterinden korusun şimdi ki halimize şükürler olsun
inş bitanem ya bebişim bu kez benimle ve doğru yerde olur![]()
evet ya... lila böyle güzel tonlari ama... mürdüm de cekici bi renk.. kadinsi böyle.. kirmizi da tabiki vazgecilmezim ama yatak odasinda![]()
ben de salonu duzenlicem yeni evde...:81::81:
tv arkasina siyah icinde parlak parlak minik desenler olan kagit kaplatayim dedim, sonra oda cok mu karanlik olur diye dusundum... :26: burasi zaten karanlik memleket... kagidi daha acik secsem daha iyi olur herhalde...:26:
evet ya... lila böyle güzel tonlari ama... mürdüm de cekici bi renk.. kadinsi böyle.. kirmizi da tabiki vazgecilmezim ama yatak odasinda![]()
birkere sevdim tatlim bana dogum tarihini de gonder sen bakimmm, ozel mesaj hakkim bitti ordan yazamiyorum 10dk....
ve normalde dongulerin ortalama kac gun suruyor?:26:
canim vallahi tv ünitesinin arkasi koyu olunca inanilmaz güzel oluyo ama karanlik memleket dedinyaa, o zaman sen daha iyi bilirsin.. ben en üst katta oturuyorum, bir de camlarim büyük, karsimda da hic bina yükselmiyo.. yani salonuma ögleden sonra isik düsüyor..gerci kisin cok bogucu oluyor..hic bir yer Türkiyem gibi güzel degil... güzel koyu gri, altin rengi desenleri olan cok hos bi kagit aldim ben.. indirimden![]()
kirmizi benim rengimmmmmmmmmmoturma odamda avizemden tutta halim lcdim herseyim kirmizi tonlari abim girince bu odaya icim bi tuhaf oluo diyo herseferinde
![]()
bahce tarafina bakiyor bu tv olcak oda... yani ozellikle kisin karanlik olabilir... malesef ust kat filan diill...
bende oyle dusunuyorum aslinda... siyah diil de, biraz daha gri tonlari kullanayim ben bulabilirsem... cunku siyah cok koyu kaccakk...:26:
sen bir ara resimleri gonder ayarlayabilirsen merak ettim...![]()
kirmizi tabi tuhaf eder adamin icini
ben iki rengi de cok sevdigim icin vazgecemedim ama secim yaptim... baktim burda herkesin salonu kirmizi.. bende kirmizi yatak odasina layik gördüm... yatakodasinda da güzel bi kari tablosu vardi, onu da kayinbabam begendi diye ona verdik... keske vermeseydik![]()
bahce tarafina bakiyor bu tv olcak oda... yani ozellikle kisin karanlik olabilir... malesef ust kat filan diill...
bende oyle dusunuyorum aslinda... siyah diil de, biraz daha gri tonlari kullanayim ben bulabilirsem... cunku siyah cok koyu kaccakk...:26:
sen bir ara resimleri gonder ayarlayabilirsen merak ettim...![]()
güzel kai tablosu nedemek canım:26:
aaaaaa simdi aklima geldi kizlar gecen sene ben bir topic acmistim evimizle ilgili evi dekore ederken oraya bakmak isterseniz linkini veriyim![]()
İnşallah canım inşallah mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine rabbin sana bebeğini bağışlasın,inşallah doktora gittiğinde ultrasonda gör,kalp atışlarını duy ve sağlıkla kucağına al tatlım![]()