- Konu Sahibi screamaway
- #11.861
üfff zaman geçmiyomu bana mı öyle geliyo yahu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
screamaway dinlemede... sadece yazilanlari okuyor sanirimherkesler de gitti... benim de uykum geldi...
hakkaten kara böcük heee.... ayyy simdi benim de kedi sevgim kabardi.. madem bir sey de olmuyor... naapsamki??.... :44::44::44::44:
ay gerci ben kedi diyince benimki de köpek istiyorum diye benim konuyu bastiriyor...
kocam agzıma karpuz tıkıyor bu saatte.. sen hıc rahatsız olma ben yedırırım dıyorr.canımm b enım yaaa....
hımmmmm hımmmmmmmmmmmmm tatlıcadımmmm gordum kedını.. tatlı canım.. annesı bembeyazdı dıyorsun onu da gormek ıstersın...
bıde boyle obez kedıler oluyorya kılolu tombıkler bayılıyorum onlara..
ne güzel işte tadını çıkar
bende oyle yapıyorum canımm.. sımdıde yataga goturse benı cok makbule gecıcek..
cok mu sey ıstıyorum ne....:26::26::26::26:
canımmm ben 1 hafta gecıkmelı tarıh vermıstım o yuzden heyecanladımm..
hurafe canım ya...
çiğ et yemeyen ve aşıları yapılan kedilerin tüylerinin bizim tüylerimizden hiçbir farkı yokkk! toksoplazma diye bir hastalık var ama bu ciğ etten geçen bir hastalık. sokaktaki kedilerde olabiliyor evet ama aşısız oldukları için... ve bu hastalık, marketten kasaptan aldığımız etlerden geçme olasılığı daha yüksek!!
kedi bakmaya karar verirsen eğer bebeğin eve gelmeden alki bebek onu oyuncak olarak görmesin. ve kumuyla uğraşması için eşinden yardım al,geri kalan şeylerde problem yok. ben kedi ile büyüdüm annemde kedilerle yatarmış çocukken hemde böyle aşılı falan değildi. Allah izin verirse bende çocuğuma hayvan sevgisi aşılayacağım...
ayy çok yazdım ama kedi diyince kendime hakim olamıyorumresimlerini görmek istermisiniz kızımın
![]()
screamaway dinlemede... sadece yazilanlari okuyor sanirimherkesler de gitti... benim de uykum geldi...
Tatlicadicim kedin cok tatliymis msallah:) bende hayvanlari cok severim ama hamilelikte zararli oldugu hurafe fln degil iyice bi arastir bence... cunku kedilerden toksoplazma enfeksiyonu bulasiyor ve bizim komsunu. kizi bu yuzden bebegini aldirdihurafe canım ya...
çiğ et yemeyen ve aşıları yapılan kedilerin tüylerinin bizim tüylerimizden hiçbir farkı yokkk! toksoplazma diye bir hastalık var ama bu ciğ etten geçen bir hastalık. sokaktaki kedilerde olabiliyor evet ama aşısız oldukları için... ve bu hastalık, marketten kasaptan aldığımız etlerden geçme olasılığı daha yüksek!!
kedi bakmaya karar verirsen eğer bebeğin eve gelmeden alki bebek onu oyuncak olarak görmesin. ve kumuyla uğraşması için eşinden yardım al,geri kalan şeylerde problem yok. ben kedi ile büyüdüm annemde kedilerle yatarmış çocukken hemde böyle aşılı falan değildi. Allah izin verirse bende çocuğuma hayvan sevgisi aşılayacağım...
ayy çok yazdım ama kedi diyince kendime hakim olamıyorumresimlerini görmek istermisiniz kızımın
![]()
valla canım kedi köpek... hayvan sevgisis güzel birşey. ama köpek zordur ve kedi gibi değildir,pistir biraz. yani kediyi görmedim ben bi gün kendini yalamadan geçirsin... ama köpek öyle değil,yıkanmak ister. hergün günde 2 kere sokağa çıkarılması gerekir. haa evein bahçeli ise hiç düşünme al bi köpek ama evin msait değilse sen müsait değilsen pek tavsiye etmem. genede köpekte bakabilene çok iyi dostur. ben kendime köpek konusunda güvenemiyorum şahsen ama kedi öyle değil. çok çok temiz. iyi çeken bi süpürgen varsa haftada 2-3 kerede tararsan (ben yapmıyorm tembellikten) tüyüde rahatsız edici olmuyor![]()
ay canim yok kiradayim bahcem yok malesef... köpek ben hiiiic bakamam... bahcemiz de olursa bile sorumlulugunu hic almicam.. evde de ben bakmam esim de kusura bakmasin yaniköpek giren eve melek girmezmis.. burda almanyada bi hayvan sevgisi var görmelisin... yaa hele de köpek adamlar cocuk yapmiyo köpek bakiyo resmen.. ama burdaki hayvanlar da bi acayip.. kedileri bi havali sorma..ay ama bugün alisverise gittik.. adam köpegini kapinin önüne bagladi ayyy yazik yaa köpek agliyo resmen nasil bakiyo iceriden cikanlara sicakti da salak adamin bagladigi yer...cok üzüldüm o köpegin cikardigi sese
![]()
tatlicadicimmmmm, cokk tatliii kedinnn resimlerini gordummm..
ayy biliyormusun sen simdi boyle yazarak iyice beni heveslendirdinnn.. ben de kedi alcammmm...
yokkk, screammm yemekte....hem ben sirf dinleyerek durabilirmiyim regencimmm...
yemek yiyiordum ondan yazamadimmmm...
![]()
burda da aynen, herkeste acaip bir kopek sevgisi var... ben sevmem kopegi.. kediyi tercih ediyorum..
hos ikisinden de korkuyorum simdilik, ama kediyi cok kucukken alirsam alisirim diye dusunuyorum...
hani su kopeklerin buyumeyen hep minik kalanlari oluyor ya, kedilerin de oyle cinsleri var mi?hep minnacik , yavru kedi gibi kalsin..
![]()
ay canim yok kiradayim bahcem yok malesef... köpek ben hiiiic bakamam... bahcemiz de olursa bile sorumlulugunu hic almicam.. evde de ben bakmam esim de kusura bakmasin yaniköpek giren eve melek girmezmis.. burda almanyada bi hayvan sevgisi var görmelisin... yaa hele de köpek adamlar cocuk yapmiyo köpek bakiyo resmen.. ama burdaki hayvanlar da bi acayip.. kedileri bi havali sorma..ay ama bugün alisverise gittik.. adam köpegini kapinin önüne bagladi ayyy yazik yaa köpek agliyo resmen nasil bakiyo iceriden cikanlara sicakti da salak adamin bagladigi yer...cok üzüldüm o köpegin cikardigi sese
![]()
burda da aynen, herkeste acaip bir kopek sevgisi var... ben sevmem kopegi.. kediyi tercih ediyorum..
hos ikisinden de korkuyorum simdilik, ama kediyi cok kucukken alirsam alisirim diye dusunuyorum...
hani su kopeklerin buyumeyen hep minik kalanlari oluyor ya, kedilerin de oyle cinsleri var mi?hep minnacik , yavru kedi gibi kalsin..
![]()
Tatlicadicim kedin cok tatliymis msallah:) bende hayvanlari cok severim ama hamilelikte zararli oldugu hurafe fln degil iyice bi arastir bence... cunku kedilerden toksoplazma enfeksiyonu bulasiyor ve bizim komsunu. kizi bu yuzden bebegini aldirdivee uzerinden kac ay gecti hala hamile kalmasi yasak her ay igne oluyor
tatlicadicim bende hayvalari cok severim ama kedilerden toksoplazma enfeksiyonu bulasiyor... komsumuzun kizi onun icin cocugunu aldirdi ve her ay igne oluyor hamile kalmasi yasak
canım afiyet olsun.. eşinede sor bakalım. ikiniz karar verim. gerçi ben eşime hiç sormadım çünkü evlenmeden önce vardı kedim.. karadır ama güzeldir venim kızım teyzesi..yamacımda şimdi kendini sevdirmmeye çalışıyor
ama iyi düşün canım. sorumluluk sonuçta. bir can senin eline bakıyor. tatiller falanda biraz sıkıntı oluyor. uzun süreli bir yere giderken yanımda götürmek zorunda kalıyorum yada pansiyona falan bırakıyorum...
bide canım alırsan öyle petshop a falan gitme ilanları takip et,yeni doğum yapmış bir anne kediden alabilirsin. illai vardır oradada böyle şeyler![]()
ay hic sevmem onlari.... gecen bi tane gördüm.. genelde kokos ''kadinnnn''larda oluyo o köpeklerden.. ama bu sefer bi adamda gördüm.. adam türk degildi ama.. neyse türkce anlamiyor diye bagira bagira esime dedimki; aaa guck ma, katzeyalniz agzimdan birden almanca cikti kelimeler... aaa bak kedi deyip dalga gececektim güya.. adam döndü ters ters bakmaz mi, o arada da köpek kacti tellerin arasinda zaten el kadar bisey... neyse adam da kostu pesinden yolun karsisinda yakaladi...poposuna poposuna vurdu bikac kez, zaten zavalli adamin avcu kadar... köpege bir de diyorki, canin istedigi zaman kacip gidemezsin....
o da anlamistir simdi...
![]()