• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ii yapmışsın canımm..bizde yarın topkapı sarayını gezmeye gidicez..ordan da yerebatan sarnıcı falann biraz kültür gezisi yapacağızz:32::32::32::32::32:

oh maşallah canım gezin tabi kocişinle hem kafa dağıtırsın biraz benim için de gez gülüm :16::16:

biz de yarın büyük ihtimal kuşadasına gideriz deniz havası alırız biraz sinirlerim yatışır gerginliğimi atarım üstümden bi de güzel bi yemek :21::21::21::21::21::21::21::64::64::64::64::64::64::64::64:

artık korunmuyorum yarından itibaren faaliyetlere geçeceğiz:1:
hem sağlıklı hem zayıf bi hamilelik istiyorum hemde ikiz istiyorum ne olacak benim bu halim:1::1:
3 ü bir arada olmaz biliyorum hayırlısı olsun bakalım..:10:

hem sağlıklı hem zayıf bi hamilelik istiyorum hemde ikiz istiyorum ne olacak benim bu halim:1::1:

hakkında hayırlısı olsun canımm pekii hiç doktora gittinmii muayene falan oldun mu?? Allah korusun gebeliğe engel bi durumun falan varmı diyee...

yakın olsak gezerdik valla. nede güzel olurdu...
ben yarında yalnızım:5:
bu yalnızlığın tadını çıkarmak için ne yapabilirim acaba...:26:

ahh valla ya keşke gülüm yakın olsaydık ya da şans eseri aynı yerde oturuyo olsaydık çok sevinirdim ben görüşürdük gezerdik bol bol :21::21::21::21: :64::64::64::64:

eved yalnız kalmayı en çok ben ne demek olduğunu biliyorum gülüm ya zaman hiç geçmek bilmiyo

ama kuzum temizlik falan yap vakti geçirmeye çalış ben en çok tatlı yada pasta gibi şeyler yaparım vakit geçsin diye :1::1::1::1::1::1::1:

allah seni ne etmesim emi güldürdün beni allahta seni güldürsün gülüm :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

kızlarr bende hiçç oyun oynamam hemen çabucak sıkılırım çoook tez canlıyım ben ya :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

gül gül,gülmek iyidir.:1:
ben acayip oyun oynarım. hergün oynadığım sabit oyunlarım vardır(farmville gibi) bide bilg indirip oynadıklarım. başka türlü zaman geçmiyor her daim evde napim bende bunla eğleniyorum

ii yapmışsın canımm..bizde yarın topkapı sarayını gezmeye gidicez..ordan da yerebatan sarnıcı falann biraz kültür gezisi yapacağızz:32::32::32::32::32:

ayy tatlıcadımm aynı benn bnde sürekli nesne bulmaca sayı bulmaya vs. oynarımm zeka oyunlarını çok severimm beyin jimnastiği yapmışş oluyorum hem hem de eğleniyorumm...:)))

hyl acayip kıskandım seniiii... çimdi çatlicam o kadar yani:1::1::1:
ben çok severim öyle gezileri... iyi eğlen iyi gez...

hoşgeldin:80:
genelde sipariş üzerine olmuyor ama inşallah isteklerin gerçekleşir. bende ikiz hamilelik çok isterim olsun.
sağlıklı ve zayıflıkta senin elinde biraz.. az yiyeceksin,öz yiğeceksin,bide biraz spor iyi geliyor (yürüyüş..vs) :34:

inş canım herşey dilediğin ve istediğin gibi olur :71::71:

ahh valla ya keşke gülüm yakın olsaydık ya da şans eseri aynı yerde oturuyo olsaydık çok sevinirdim ben görüşürdük gezerdik bol bol :21::21::21::21: :64::64::64::64:

eved yalnız kalmayı en çok ben ne demek olduğunu biliyorum gülüm ya zaman hiç geçmek bilmiyo

ama kuzum temizlik falan yap vakti geçirmeye çalış ben en çok tatlı yada pasta gibi şeyler yaparım vakit geçsin diye :1::1::1::1::1::1::1:

kız pasta böreği kime yedirecem..:1::1::1: senin amacın ne nihanca,çok zayıf gördün heralde beni şişirmek istiyorsunnnnn:19::19::33::33::33::9::9::9:

Son düzenleme:
hoşgeldin:80:
genelde sipariş üzerine olmuyor ama inşallah isteklerin gerçekleşir. bende ikiz hamilelik çok isterim olsun.
sağlıklı ve zayıflıkta senin elinde biraz.. az yiyeceksin,öz yiğeceksin,bide biraz spor iyi geliyor (yürüyüş..vs) :34:

hoşbulduk tatlıcadı..
bende tam onu soracaktım gebeliğin ilk günlerine zarar vermeden ne kadar yürüyebilirim..mesela 1 saat çok mu olur?

Son düzenleme:
hoşbulduk tatlıcadı..
bende tam onu soracaktım gebeliğin ilk günlerine zarar vermeden ne kadar yürüyebilirim..mesela 1 saat çok mu olur?

karın kaslarını çalıştırmayacaksın. bacak ve kol kaslarını zorlayabilirsin.. yani yürüyüş dışında şeylerde yapabilirsin. yürüyebildiğin kadar yürü. tabi bunlar riskli gebelik için geçerli değil,normalden bahsediyorum...

wifeofdemon diye bir arkadaşımız var doktor kendisi,bu şekilde söylemişti bize

gül gül,gülmek iyidir.:1:
ben acayip oyun oynarım. hergün oynadığım sabit oyunlarım vardır(farmville gibi) bide bilg indirip oynadıklarım. başka türlü zaman geçmiyor her daim evde napim bende bunla eğleniyorum

tabi gülüm allah hepimiz hep güldürsün hep iyi şeyler göstersin yaşatsın inş :16::16::16::16:

bende bi ara farmville oynuyodum ama sonra sıklıdım bıraktım şimdi bişey oynamıyorum :62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

fistikkklarr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm :16::16::16::16::16:
iyimisiniz..ben iki gündür çok fazla ilgilenemedim topiğimizlee..işlerim vardı, bugünde kocişleee gezdikkkkk..ancaa gelebildim topiğimize..var mı bi değişiiklikk..:21:

:9::9::9: valla diyorum bak koridordan yuruyorum goruyo beni kalkiyo yerinden ustume atliyodu ya kac kere tirnaklarini yedim ayyyyy cok korkuttu beni ya :9::9::9::9:
bende bi kere yanlizdim evde annemi ozlemistim agliyordum yanima geldi boyle nasil dolaniyo etrafimda koltugun ustune cikiyo ama dokunmuyo ben susana kadar odamda durdu boyle icli icli mirladi sonra susunca gitti anladim bana resmen destek olmaya calisti kedi ya. :16:

canim ne güzel kedi de olsa destek olmus... benim hic bir seyim yoktu.. ay nasil atlattim ben o günleri yaa... anliyorum seni.. neler hissettigini, özlemini..

karın kaslarını çalıştırmayacaksın. bacak ve kol kaslarını zorlayabilirsin.. yani yürüyüş dışında şeylerde yapabilirsin. yürüyebildiğin kadar yürü. tabi bunlar riskli gebelik için geçerli değil,normalden bahsediyorum...

wifeofdemon diye bir arkadaşımız var doktor kendisi,bu şekilde söylemişti bize

ilk gebeliğimde düşük tehlikesi vardı ilk 3 ay sancılıydım ama sağlıklı geçti çok şükür:emir_bebek:..
şuan da hamile değilim zaten son günümdeyim..
ben diyorum ki hergün az az günde 2 defa yürüsem iyi olur nedersiniz?:18:

Son düzenleme:
kızlarr bana bi akıl verin çok zor durumdayım :36::36::36:

ilişki öncesi ve sonrası benim hayatım şu 3 gündür resmen kabusa döndü :50::50: iliiki sırasında bi baskı ve sonrasın acayip kramp girmesi ve çok şiddetli ağrı dün gece geberdim ağrıdan acile gitmeye de utandım ama böyle bi ağrı ne yaşadım ne gördüm mahvetti beni gece 5 kadar eşimde bende hiç uyumadık ağrıdan iki büklüm oldum :5::5::5::5::5:

niya böyle oluyo kızlarr allah korusun kötü bişey olmasından çoook korkuyorum :50::50::50::50:

gecmis olsun canim benim.. benim de agrim olmustu öyle, sabahlara kadar hem de.. ama düsükten.. senin ki baska bir seydendir..

fistikkklarr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm :16::16::16::16::16:
iyimisiniz..ben iki gündür çok fazla ilgilenemedim topiğimizlee..işlerim vardı, bugünde kocişleee gezdikkkkk..ancaa gelebildim topiğimize..var mı bi değişiiklikk..:21:

hoşgeldin gülüm :71::71::71::71:

bugün burası çok sessizdi canım ya yeni haber fala da yok şimdilik :16::16::16::16:

tabi haftasonu herkes kocişle gezmelerde ohh sende iyi yapmışsın :69::69:

gecmis olsun canim benim.. benim de agrim olmustu öyle, sabahlara kadar hem de.. ama düsükten.. senin ki baska bir seydendir..

sağol bitanem ya geçti çook şükür :71::71::71::71:

ya diğer arkadaşlar adette rahim aşağıya sarktığı için öyle olur diyolar ama benim böyle bişey ilk kez başıma geldi gülüm ya diğer aylar hiç böyle olmamıştı :26::26::26::26::26:

Back
X