screamaway
tatlimmm belli olmazzz kirmizilar gelmedennn... dur bakalim [B .!.:
benim de BAT perşembeydi,gribim ,ilaç almak için sabah test yaptım bişi çıkmadı,hastanede çalışan ve 6 haftalık hamile arkadaşımı aradım negatif çıktı diye,biraz daha bekle idrar testleri çok güvenilir değil,hemen 2 günde çıkmaz herkesde ,en az 1 hafta beklemek gerek kesin sonuç için dedi,pazartesiye kadar regl olmazsan gel kan testi yaptr emin ol sonra ilaç kullan dedi,bakalım bekliyorum.sol Kasığım hala batıyor yaa,hatta özellikle bi iki kere oturup kalktım,çömeldi kalktım falan psikolojik mi diye daha çok batma oldu

,hala da sızlıyor,geçen ay ultrasonla falan muayene olmasam kist mist var ,bişi var dicem ama temiz hepsi,anlamadım gitti yaaa...Muayene olduğumda sağdan yumurtlayacaktım geçen ay regl oldum bu ay soldan yumurtladım muhtemelen,o nedenle de kafam karışıyo,sol taraf batınca,daha önce hiç böyle batma olmamıştı yaa,

gene ilaç kullanamadan bekliyorum bakalım kırmızıları....4 tl lik test olunca insan emin olamıyor,pazartesiye kadar regl olmazsam kan testi yaptırayım bari de normal yaşantıma geri döneyim,ilk işim grip ilacı içmek olacak zaten sonucu alınca,üfff yaaa