• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

nihancimmm cok tesekkur ederimmmm canimmmm, okuyordum sonra da uyuyakaldimmm... bir gecede o kadar fazla nasil okunur anlayamadim...:44::44:

ne demek canım keşke böyle şeyler yapabilsek :16::16::16:

canım 2 günde bitirdim ilk gün 200 tane okudum diğer günde kalanını işte allah kabul ederse :71::71::71:

Ekonomik ozgurlugum acisindan calismayi yeglerim ama bebegimi daha iyi yetistirebilmek icinde evde oturmak isterdim karmasik bi durum aslinda:26:

Bende bankacıydım azracımm... Bebek düşünmeye başladıgım an işi bıraktım ... Cunku hergun aglıyodum cok streslıydı... Bide bnm annemde calıstıgı ıcın cok zorluk cektım bekarlıktan berı ahdım vardı... Eğer dururum ıyı olursa calısmıycam cocugumu kendım buyutucem dıye... ınsallah nasıp olur bakalım...

hii ben ogrenciyken hep calisan bi hanim olurum zannediyordum lakinonune gecilmeyen bazi seyler var.. kader diyoruz buna biz. cok basarili bir ogrencilik gecirdim.. bana verebilecegi butun artilari aldim.. uni hayati yarim kaldi.. erken yasta evlendim ve anne oldum..

simdi hayat cok monoton bana ve ben mutluyum bundan. ancak disari baktigimda neden onlar gibi deilim, sosyal cevrem hareketli deil,daha akici hayatim yok diyor gaflete dusuyorum... amma seviyor gibi gozukselerde cevremdeki calisanlarin evde olabbilmek icin neler yapabilecegini goruyorum...

calismak kadin icin arti yuktur bence... kadin hem evdeki isleri ki en zoru bu tartismasiz .hem cocuklari buda inanin zor... zaten koca yerdim etsede kadinin sorumlulugunda... e bide disardaki is!!!!

ben evdeyim hayat bana guzel istedigim gibi sabah aksam yavrumlayim sadece kendi sorumlulugum var istemedigim kimseyi cekmek zorunda deilim... istedigim isi istedigim zaman yapabilme luksune sahibim ustelik.. stresim yok en onemlis...

oralarda nasil bilmem ama gorumcelerim cocuk buyutmediler kimsee kusura bakmasin.. cocuk 3 aylikken krese gitti sabah 8 aksam 5.... haydeee.. cocuk eve gelir yikanir ve hayat gun bittii...
ben oglumun her dkkasina her anina sahit oldum ve olmaya devam ediyorumm...benim gogusumde buyudu............

velhasim calismamanin benden tek goturusu cevredekilerin yasadigin hayati ve sahip olduklarini sana yakistiramamasiii....

hii ben ogrenciyken hep calisan bi hanim olurum zannediyordum lakinonune gecilmeyen bazi seyler var.. kader diyoruz buna biz. cok basarili bir ogrencilik gecirdim.. bana verebilecegi butun artilari aldim.. uni hayati yarim kaldi.. erken yasta evlendim ve anne oldum..

simdi hayat cok monoton bana ve ben mutluyum bundan. ancak disari baktigimda neden onlar gibi deilim, sosyal cevrem hareketli deil,daha akici hayatim yok diyor gaflete dusuyorum... amma seviyor gibi gozukselerde cevremdeki calisanlarin evde olabbilmek icin neler yapabilecegini goruyorum...

calismak kadin icin arti yuktur bence... kadin hem evdeki isleri ki en zoru bu tartismasiz .hem cocuklari buda inanin zor... zaten koca yerdim etsede kadinin sorumlulugunda... e bide disardaki is!!!!

ben evdeyim hayat bana guzel istedigim gibi sabah aksam yavrumlayim sadece kendi sorumlulugum var istemedigim kimseyi cekmek zorunda deilim... istedigim isi istedigim zaman yapabilme luksune sahibim ustelik.. stresim yok en onemlis...

oralarda nasil bilmem ama gorumcelerim cocuk buyutmediler kimsee kusura bakmasin.. cocuk 3 aylikken krese gitti sabah 8 aksam 5.... haydeee.. cocuk eve gelir yikanir ve hayat gun bittii...
ben oglumun her dkkasina her anina sahit oldum ve olmaya devam ediyorumm...benim gogusumde buyudu............

velhasim calismamanin benden tek goturusu cevredekilerin yasadigin hayati ve sahip olduklarini sana yakistiramamasiii....

Sılacımmm ınsallah bende senın gıbı bı anne olurummmm:nazar:

secenek coookkk :1::1::1: akinti takibi, ates ölcme, ff var su atesimizi ölcüp yazdigimiz site, en basit hesap iste bata 14 gün kala tatlim.. batindan geriye say 14üncü gün cevresini degerlendir yani bir gün öncesini bir gün sonrasini.. ama adetinden itibaren atesini ölc her sabah, istersen ff'e sen de üye ol bizim gibi, azracim gelince anlatir seni de ekler listeye...

tamam canım çok teşekkür ederim

scremawaycimmmkacmadim cicimm destan yaziyordummm.. bu arada part time olayina katiliyorummm
Ekonomik ozgurlugum acisindan calismayi yeglerim ama bebegimi daha iyi yetistirebilmek icinde evde oturmak isterdim karmasik bi durum aslinda:26:
aslinda tek celistikleri yer ora amaa ben iiyim bole yaa kartimda var istediklerimde....
canım ben muhasebeciyim...istediğim işti ama artık sıkılmaya başladımmm... Milletin parası bizim kafamızı yoruyo... Bi de Mali müşavirlik sınavına hazırlanıyorummmm. Bu sınavı kazanırsam 3 yıl staj zorunluluğum var.... Buna rağmen ne demeye hala evde oturmak istiyorum diyorum bilmiyorum valla. Zaten o kadar çalışırsam emekliliğe kadar çalışırım.... Offff ama evde oturmak istiyorum... Günlere gitmek kısır kek börek yapmam istiyorum ben........:1:
ahhh gulummm ne ii olur o biliyomusun ahh ogunler ahhh..burda bazi hanimefendiler begenmeselerde gunleri vazgecilmezlerimizzz
Sılacımmm ınsallah bende senın gıbı bı anne olurummmm:nazar:
insallah bebegim daha iyisinide olursun....

ev hanımıı olmayı en çok çocuğum olduğunda onula ilgilenmek için istedim..1 senedir de çalışmıyorumm çocuğummuz ha buay ha önümüzdeki ay olur diyee 1 sene geçtii böylee...hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah bebişimiz gelirde bnde onunşla vakit geçiririm..:nazar:

kızlar iyi geceler hepinize....

Yarın erken kalkacağım... 2 temmuzdan sonra bol bol görüşürüz... Sınavım 2 temmuzda... İnş ondan sonra rahatlarım....

kendinize çok çok iyi bakın... Ben gelene kadar hepinizin göbişleri dolsun bebişlerinizle...

asagida suzuluyonuz gene haaaa............

ben kenanci deilim yyaaa...kizlar ben bekarken onur san hastaligina tutulmustum.. ozamanlarda tiggibi gencecik adam gibiydiii... resmen hastaydim izleyenler bilir a.feriha koydumdaki cansu gibi hastalikliyim.. ve birgun fuarda rol arkadasini gordum ozamanlar zeytindali die dizide oynardi kagida biseyler yazip onur san a verirmisiniz dedimveririù deyipalmistiii...... noldu bilmembede sonra evlendim kaldi oylee......

ben daha cok karizmaciyim sanirim....mesela tenisci federer i biliyormusunuzzz??? ayyyy pekhosss..canimm kupayida alamadi zaten...

karakas karagozzz cuyum ben Allahimda gonlume gore verdi....

Yarın erken kalkacağım... 2 temmuzdan sonra bol bol görüşürüz... Sınavım 2 temmuzda... İnş ondan sonra rahatlarım....

kendinize çok çok iyi bakın... Ben gelene kadar hepinizin göbişleri dolsun bebişlerinizle...

güle güle canım ii geceler...umarım sınavında başarılı olursunn hakkında hayırlısı cnımmm:70::70:

canım mart ve nisan da sadece 5 gün gecikmişti ve sonrasında karın ağrısyla geldi

mayısta da hiç şaşmadı günü gününe geldi :26:

bakalım bu ay ne olacak acaba yine normal bi gecikme mi yoksa bebişten mi :44::44::44::44:

eeee hadi yorumla bakalım regenciğimmm :1::1::1::1:

yorumluyorummmmm evet bebisten fistigim :34::34::34::34::34::34: yani ben öyle temenni ediyorum insallaahhhhhhhhh bebistendir...

ben sonunu anlamadimmm kiii, neden cevrendekiler sana yakistiramasin... calismakla veya calismamakla alakali durum degil ki bu.. calismasan da durumun iyi olabilir...:26:

güle güle canım kayırlı geceler sana

inş sınavını da veririsin canım sonra bebişi de yakalrsınız rabbimin izniyle :16::16:

Back
X