• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

beğendim ve hemen patlatayım bi tane aklıma geldikçe eklerim artık

dersaneye gittiğim yıldı. gerçi genelde kafeteryada geçiyordu zaman o ayrı...:27:
yine kızlarla wcde bir güzel makyaj tazeledik falan sonrada kafeteryaya geçtik..
muhabbet falan... 1-2 saat sonra bir arkadaşım fermuarımın açık olduğunu söyledi.....:17:
Aman yarabbi bir utandım bir utandım.. kim gördü kim görmedi bilmiyorum ama bi süre bakamamıştım kimsenin yüzüne:77::82:

acilis topikimizin tatlicadisindan geldii....

bence bir daha kan testi yaptir sen migicim....

bir iki hafta beklicem canım yaa,test yap yap 2-3 gündür sıkıldım artık,sonuçta regl gecikmesi olmayan bişi değil,biraz zaman geçsin bakalım üzerinden,zaten ilaç vs almıyorum,varsa da bişiler zaten kendini belli eder bi iki haftaya,saldımm çayıra mevlam kayıra moduna geçtim,adet olmayı:37: bekledikçe de ters tepiyor olabilir

benden başkasıda yok galiba:26:

ben de teeee ortaokulda bana cok kötü davranan bi kizin, biz liseyi bitirmk üzereyken sevdigini ayartmistim... intikam almak icin.. yillar sonra elime firsat gecmis, tam da en deli dönemlerdurur muyum hic.... cocuk benimle ilgileniyordu kasitli yapmamistim ama sonradan acimistim yine de...

kızlar hepinize desteğiniz için çook teşekkür ederim iyi ki varsınız hepinizden allah razı olsun çok seviyorum sizleri :70::70::70::70::71::71:

Ama malesef sözün bittiği yerdeyim sabahın 7 den beri ağlıyorum artık gözlerim şiş durumda bittim resmen bu ay çok umutlamıştım ama yine olmadı :14::14::14::14::14:

Eşim de daha fazla dayamamdı beni dr götürdü orda kan testi falan yapıldı gebelik malesef yoooook :43::43::43::43::43: Bidaha ki aya kaldı artık :14::14::14::14: dr söktürücü verdi adetim gelsin diye

Dr üstüne basa basa söylediği tek şey stres yapma ve kafayı takma herşeyin normal hislerimi durumumu anlatmanın tarifesi kelimesi yok çok üzgünüm :43::43::43::43:
Inş yeni ayda yeni umutlar bizi bekliyodur :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
nihancacımmmmmmmmm, bak ben de yalnız bırakmadım seni, peşinden geldimmmmmm..haniiii anca beraber kanca beraberdiii..sen satış mı yapcaktın bana bu ay hamiş kalıp :9: üzülmek yok, Allah bize sağlık verdikçe yola devam..SENİ ÇOOOOK SEVİYORUMMMM..SAKIN ÜZÜLMEEE..Allahım verdiklerine şükür, vermediklerine de şükür derim ben hep..o verdiği zamann hayırlısını verir çünkü, hayırsızı vermez..öpüyorummmmm o şişmiş gözlerindennnnnn fıstığımmmm :54::54::54:

Son düzenleme:
xtuqcex+
sila38+
KuPPe+
cicek2154+
tatlicadi1+
mpb
derya78_40

kuzular hosgeldiniz :66::66::66::66::66::66:

bugünkü konumuz itiraflar her cesit.. ister utandiginiz bir sey, ister kuyusunu kazdiginiz biri... en ilginc hikayeyi de secebiliriz isterseniz...

hala regl olmadım canım yaa,bekliyorum vaslla,belirti vs de yok,bir iki hafta beklicem,elbet bişi olur di mi?Ya regl olurum ya da bi geç döllenme olayı varsa şayet hamilelik belirtisi olur heralde.bilmiyorum ki yaa...:26:
tatlım bence kan testı yaptır tekrar... ama ıstemıyorsanda eczaneden bı ıdrar testı alıp yap ondada cıkabılır eger değerın yukseldıyseee...ki inşallah yükselmiştirrr tatlım

baktim da aldim da canim... havuza gitmesi icin gerekenleri aldim güzel bi takim yaptim... begendi cok da güzel oldu...
ooo hayırlı olsun cnm sırtında paralansın :) Kocısınle bırlıkte nıce yıllara ınsallahhhh

sekerim sen beni mi bekliyorsun??? ay cok özür dilerim söyleyim yavrum... kizlar geldikce de tekrarlarim nolcak sanki.... bugünü itiraf günü yapalim... herkes cok utandigi, kizdigi ya da yaptigi bi kötülügü itiraf etsin bugün... böylece hem güleriz hem de yükümüzden kurtluruz... her seyi itiraf etmek serbest ama.... her sey olabilir.....

süperrrr bı konu :)
selammm kızlar:79:
akşam sohbetine geldim:1:

beğendim ve hemen patlatayım bi tane aklıma geldikçe eklerim artık

dersaneye gittiğim yıldı. gerçi genelde kafeteryada geçiyordu zaman o ayrı...:27:
yine kızlarla wcde bir güzel makyaj tazeledik falan sonrada kafeteryaya geçtik..
muhabbet falan... 1-2 saat sonra bir arkadaşım fermuarımın açık olduğunu söyledi.....:17:
Aman yarabbi bir utandım bir utandım.. kim gördü kim görmedi bilmiyorum ama bi süre bakamamıştım kimsenin yüzüne:77::82:

hoşgeldın tatlım :) valla ıtırafın supermıss bırazdan bendende gelıyoo :)
nihancacımmmmmmmmm, bak ben de yalnız bırakmadım seni, peşinden geldimmmmmm..haniiii anca beraber kanca beraberdiii..sen satış mı yapcaktın bana bu ay hamiş kalıp :9: üzülmek yok, Allah bize sağlık verdikçe yola devam..SENİ ÇOOOOK SEVİYORUMMMM..SAKIN ÜZÜLMEEE..Allahım verdiklerine şükür, vermediklerine de şükür derim ben hep..o verdiği zamann hayırlısını verir çünkü, hayırsızı vermez..öpüyorummmmm o şişmiş gözlerindennnnnn fıstığımmmm :54::54::54:

cnm kuppecım bnm yaa supersınn... keske hepımız senın gıbı bölee pozıtıf olabılsekk... ayrıca senınde daha zamanın var hemen negatıfe sıgınma bakıyım :)

xtuqcex+
sila38+
KuPPe+
cicek2154+
tatlicadi1+
mpb
derya78_40

kuzular hosgeldiniz :66::66::66::66::66::66:

bugünkü konumuz itiraflar her cesit.. ister utandiginiz bir sey, ister kuyusunu kazdiginiz biri... en ilginc hikayeyi de secebiliriz isterseniz...

hemen bende patlatıyım regencım :)
Lise yıllarımda benden yaşca buyuk bı cocuktan cok hoşlanıyodummm... Cocukla telde knustuk msn de konustuk falan konuşma arasında bana bı bayanın ellerı bakımlı olmalı ,tırnakları kesınle uzun olmalı ve bakımlı olmalı fln demişti :) neyseee ben lısedeyım ne tırnagı ne ojesı :) Tmm oje hafta sonları falan sürüyodum ama uzatamıyodum :) Gün geldiiii cocukla ılk buluşma ıcın sözleştik bende hemen takma tırnak alıp bı guzel duzelttım ve oje sürdüm :) Neyse buluşacagımız yere geldım cocuk daha gelmeden işaret parmagımda çat dıye cıkmasınmı :) Yapıştırıcı vardı cantamda yapıştırayım dedım cocuk gelmesinmi :)) Neyse caktırmadan cantama attım cıkan tırnagı ama butun gun o parmagımı hiç açmadan içe dogru katlayarak gezmiştim:)))):60::60::60::60:

cnm kuppecım bnm yaa supersınn... keske hepımız senın gıbı bölee pozıtıf olabılsekk... ayrıca senınde daha zamanın var hemen negatıfe sıgınma bakıyım :)

sende süpersin canımm..o kadar iyisin ki..hamile kaldın hala bizi yalnız bırakmıyorsun..Allahım seni ve bebeğini korusun inşallahh..:nazar::emir_bebek::nazar:

sende süpersin canımm..o kadar iyisin ki..hamile kaldın hala bizi yalnız bırakmıyorsun..Allahım seni ve bebeğini korusun inşallahh..:nazar::emir_bebek::nazar:

aminnn cnm ınsallah... Nasıl sızı bırakırım benn yoldaşımsınız siz... Sıkıntımı , mutlulugumu hep sızınle paylaştım vee paylaşmaya devam edecegımm... Hattaaaa ınsallah batlar geldıkce sızlerle gun sayacagımm :)

aminnn cnm ınsallah... Nasıl sızı bırakırım benn yoldaşımsınız siz... Sıkıntımı , mutlulugumu hep sızınle paylaştım vee paylaşmaya devam edecegımm... Hattaaaa ınsallah batlar geldıkce sızlerle gun sayacagımm :)

canımm benim yaaaa..inşallah hep beraber görcez o günlerii..:66::66::66:

tatlım bence kan testı yaptır tekrar... ama ıstemıyorsanda eczaneden bı ıdrar testı alıp yap ondada cıkabılır eger değerın yukseldıyseee...ki inşallah yükselmiştirrr tatlım

ooo hayırlı olsun cnm sırtında paralansın :) Kocısınle bırlıkte nıce yıllara ınsallahhhh

süperrrr bı konu :)

ah canim benim cok sagol... insallah hepimiz uzun uzun yillara... kocis bana kalsa bi... simdi de annesigil deee... hemen geliyordu güya... küsüm ben ona zaten... unuttuu evlilik yildönümümüzü... gecen sene de yapmisti aynisini.. seneye kendi evimizde oluruz cok güzel bir sekilde kutlariz diye söz vermisti... bugün de yüzlü cikayacakya, nikah tarihini diyor evlilik tarihi diye... gecen nikah tarihinde de dügün tarihi önemli olan demisti... aman basindan atiyor iste... bir de balik burcu erkegi romantik derler... nerdeeee :50::50::50::50::50::50::50::50:

Son düzenleme:
ah canim benim cok sagol... insallah hepimiz uzun uzun yillara... kocis bana kalsa bi... simdi de annesigil deee... hemen geliyordu güya... küsüm ben ona zaten... unuttuu evlilik yildönümümüzü... gecen sene de yapmisti aynisini.. seneye kendi evimizde oluruz cok güzel bir sekilde kutlariz diye söz vermisti... bugün de yüzlü cikayacakya, nikah tarihini diyor evlilik tarihi diye... gecen nikah tarihinde de dügün tarihi önemli olan demisti... aman basindan atiyor iste... bir de balik burcu erkegi romantik derler... nerdeeee :50::50::50::50::50::50::50::50:

küs regencım küsss :) nasıl olsa yumurtlamanda geçti dimi :)

haftasonuna kadar bekliim de olmadı idrar testi yaparım belki,hiç bişi çıkacağını snmıyorum kızlar yaa,hani 4-5 gibi bi değer çıksa umutlanırdım da,hiiç beklentim yok,uğraşasım da yok

Back
X