• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

noluyo kizlar yaa smile ile mi yazisiyoruz artik :1::1::1::1: o zman bu da benden...

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

yahu benim koca erkenden damladi bugun inanirmisiniz adami evden postalamak icin kirk sey soledim:1::37:amma tempo dusukmus burdada......... nese bankaya postaladimhesaba kitaba bir baksin... havada guzel biraz dolas yuru dedimmmm:64::64::64:...

eee itiraf cok yokkk..

tugcecimm tirnak mevzuun iyiiydiiii

utangac 1.yeni evlendigim zamanlar daha tr deiken dustan cikmistim ve ic camasirlarim hala banyodayken kaynim luzumsuzunun bonyoya girmesii...

offff lise yillarinda okadar cook durum varkii herkes gibi destan olurrr....

bitane psikoloji hocamizvardi pek sevimsizdi... onun dersiydive sinifa gelirken arkadasim azrail geliyor dedi .. hocada duyduu.. pek bi basi agrimisti bizede baya malzeme cikmistiii... hocam azrailde bir melek diyip sigrilmistii...

aslinda lisede sahsimin pek derin konulari vardaaaaa...........

Kuppecimmm, smileylerin benimkinden iyi olmus vallla...:66::66::66:

itiraftan cok en cok utandigimiz anlara donmus sanirim konu... yyaaa bende anlatmak istiyorummmm.. kendimii cok zorluyorum, bulcamm bulcammm bende bisi bulcammm...:84::84::84::84:

hii kizlar utandigim birdurum ve yakin zamanda olan kimselerede soyleyemedimmmmm..size diyim de yuku gitsinnn...

gecen yaz burda aksamuzeri .. kapi calindi bilen bilir bizim buralarda pek kapi calinmaz disardan zile basilir.. ustelik simdiye kadarda hic calinmadi kapimda boyle..

neyse aksam uzeri calindi kapi o sira oglumda dusmus telasliydimm... ve esimdir diyip actim kapiyiiii... aaaaaaaaa asagidaki arap komsu.... bende kapaliyim ya ..uzerimde sort ve ip askili bady vardiii gogus dkolteli.... ...:69::69::69::69::69::52::52::52: cocukta kucagimda agliyor hemmen kapiyi geri kapadim ve inanin dkkalarca oyle kaldimm... bekleyin mosyo dedim.... anladi oda biliyor kapali oldugumuu... o an varya hem gunahmi yanayimmm hem hatamami... hem nebilim istekendime gelemedim aksilikya binagiris cikislarindada adamla sIk karsilasir olduk.. kafami kaldiramiyorum halennn konusurken falan ve her adamla konustugummuzda geliraklima.....

esime soyleyemediiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm... Allah beni affetsinnnn.. kasit yok sonuctaaa

hehhh buldummmmm...

ama yorumlarinizi bekliyorummm.. okuyup susmayin...:20::20::20:

itiraftan diil ama cok rezil hissetigim bir durumdu...
istanbulda calisiyordum o zamanlar... bir gun isten cikmisim... otobuse bindim eve gitmek icin iett otobusune... sofor icerde ve taksimde ilk duraktan bindim... kafam dolu, bissuru sey dusunuyorum..:1::1::1: sofor bakiyordu binerken, bende soole bi bakip,bilmis bilmis iceri gectim, oturdum...:60::60::60::60::60::60:

sofor oturdugu yerden egildi, arkaya bana bakiyor, ben oturuyorum...:60::60::60::60::60:

sonradan aklima geldi, yaaa akbil filan basmadim diye... kalkip bastim, herkes bana bakiyormus gibi hissettim..:60::60::60:

Kuppecimmm, smileylerin benimkinden iyi olmus vallla...:66::66::66:

itiraftan cok en cok utandigimiz anlara donmus sanirim konu... yyaaa bende anlatmak istiyorummmm.. kendimii cok zorluyorum, bulcamm bulcammm bende bisi bulcammm...:84::84::84::84:

bebegimsen itiraf mi istiyorsunn... bak klasik ama herzaman ragbet gormus ve herkesin yasayabilecegi bi itiraf.. acilisi yapayimmm...

lisede iki genc ogretmenin ogrencilerine karsi duygusal hisleri... ogrencide tahmininiz uzereee... aslinda tersi olur ogrenci ogretmenine hayranlik duyar .. bazen akside olabiliyorrr.... detay istersenizzz genis zamanda bikac seyler yazarizzzz....

:14:
hehhh buldummmmm...

istanbulda calisiyordum o zamanlar... bir gun isten cikmisim... otobuse bindim eve gitmek icin iett otobusune... sofor icerde ve taksimde ilk duraktan bindim... kafam dolu, bissuru sey dusunuyorum..:1::1::1: sofor bakiyordu binerken, bende soole bi bakip,bilmis bilmis iceri gectim, oturdum...:60::60::60::60::60::60:

sofor oturdugu yerden egildi, arkaya bana bakiyor, ben oturuyorum...:60::60::60::60::60:

sonradan aklima geldi, yaaa akbil filan basmadim diye... kalkip bastim, herkes bana bakiyormus gibi hissettim..:60::60::60:
benim yasadigimdan daharezil degil gulummmm yaaa..... aslinda oldukca olagan bi durummmm.... ama milletve sofer vayyy vayy belesten gecinecek die dusunmuslerdirrr..

hii kizlar utandigim birdurum ve yakin zamanda olan kimselerede soyleyemedimmmmm..size diyim de yuku gitsinnn...

gecen yaz burda aksamuzeri .. kapi calindi bilen bilir bizim buralarda pek kapi calinmaz disardan zile basilir.. ustelik simdiye kadarda hic calinmadi kapimda boyle..

neyse aksam uzeri calindi kapi o sira oglumda dusmus telasliydimm... ve esimdir diyip actim kapiyiiii... aaaaaaaaa asagidaki arap komsu.... bende kapaliyim ya ..uzerimde sort ve ip askili bady vardiii gogus dkolteli.... ...:69::69::69::69::69::52::52::52: cocukta kucagimda agliyor hemmen kapiyi geri kapadim ve inanin dkkalarca oyle kaldimm... bekleyin mosyo dedim.... anladi oda biliyor kapali oldugumuu... o an varya hem gunahmi yanayimmm hem hatamami... hem nebilim istekendime gelemedim aksilikya binagiris cikislarindada adamla sIk karsilasir olduk.. kafami kaldiramiyorum halennn konusurken falan ve her adamla konustugummuzda geliraklima.....

esime soyleyemediiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm... Allah beni affetsinnnn.. kasit yok sonuctaaa

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: bu cok guzelmissssss... koptummm silacimmmm...:60::60::60:

bu arada biz goturuyoruz konuyu sanirim...:60::60::60:

benzer bisi de benim basima geldi...
uyuyorum bir sabah daha o zaman calismiyordum, benimki ise gitmis... icerden tikirti geldi... benimki bisi unuttu da geri geldi sandim... ben uykulu uykulu yatagin uzerinden uzandim, yataktan kapiya bakiyorum... uzerimde pijama, sac bas filan daginik, ve yataktayim hala....:60::60::60:

baktim icerde kapida cokkkk uzun boylu bir adam...:60::60::60::60:
tamirci yani, geldim boruya bakip gitcem diyor...:60::60::60::60::60:
ben uykuluyum da, kafami da toparlayamiyorum, adama bozuk bir ingilizce ile neden geldin, kimse bizi haber vermedi filan dedim...:60::60::60::60: boyle cat pat...:60::60::60:

boruya filan bakamadan kovaladim adami...:60::60::60::60: sonra arayip benimkine agladim... ben cok korktum diye...:60::60: o da yonetimi arayip haslamis hemen...:60::60::60:

Son düzenleme:
bebegimsen itiraf mi istiyorsunn... bak klasik ama herzaman ragbet gormus ve herkesin yasayabilecegi bi itiraf.. acilisi yapayimmm...

lisede iki genc ogretmenin ogrencilerine karsi duygusal hisleri... ogrencide tahmininiz uzereee... aslinda tersi olur ogrenci ogretmenine hayranlik duyar .. bazen akside olabiliyorrr.... detay istersenizzz genis zamanda bikac seyler yazarizzzz....

:23::23::23: ok, unutma yaz o zaman bi ara silacimmm.. merak ettimmmm...

bu arada regen konuyu acti kacti valla.... bizbize konusuyoruzz...:1::1::1::1:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: bu cok guzelmissssss... koptummm silacimmmm...:60::60::60:

bu arada biz goturuyoruz konuyu sanirim...:60::60::60:

benzer bisi de benim basima geldi...
uyuyorum bir sabah daha o zaman calismiyordum, benimki ise gitmis... icerden tikirti geldi... benimki bisi unuttu da geri geldi sandim... ben uykulu uykulu yatagin uzerinden uzandim, yataktan kapiya bakiyorum... uzerimde pijama, sac bas filan daginik, ve yataktayim hala....:60::60::60:

baktim icerde kapida cokkkk uzun boylu bir adam...:60::60::60::60:
tamirci yani, geldim boruya bakip gitcem diyor...:60::60::60::60::60:
ben uykuluyum da, kafami da toparlayamiyorum, adama bozuk bir ingilizce ile neden geldin, kimse bizi haber vermedi filan dedim...:60::60::60::60: boyle cat pat...:60::60::60:

boruya filan bakamadan kovaladim adami...:60::60::60::60: sonra arayip benimkine agladim... ben cok korktum diye...:60::60: o da yonetimi arayip haslamis hemen...:60::60::60:

canimmmm........ buda iiyiymiss.... benzer bisi evet ama burda adam seni ilk goruyor ben adamla hala karsilasiyorummm..
insan cok sucluluk duygusuna kapiliyorrrr yaaa..

hatirlarsan gecenleri arkadisaim gelmisti fransadannn..... simdi salonda esim ve arkadasin esi oturuyolar.... benim oglan yine huysuzlandi ve bende kucagima alip salona gectim babana git die girdim salona. gectim oturdum arkadasimin esinin karsisina ,esimde yanimda..

sonra elimi kafama bir attimm anaa saclara dokundum meger saclarim acikkalmiss ... esimde farketmemisgerisin geri ciktim salondan.. arkadasimin kafasini agrittim dkkalarca....
dikkatimi yogunlastirmam lazimmmm

süpersiniz kızlar:46::46::46:

otobüs mevzusunu bende yaşadım. hatta hiç para vermeden gitmişliğimde vardım bu şekilde. bazen çok dalgın olurum..:61:

Son düzenleme:
:23::23::23: ok, unutma yaz o zaman bi ara silacimmm.. merak ettimmmm...

bu arada regen konuyu acti kacti valla.... bizbize konusuyoruzz...:1::1::1::1:
hatirlatirsaniz yazarizz.... esimde bilir onlari ee guzel hatunun kocasi olmak kolaymi.... evlendimde kurtuldummmmmm yahuuu.....:64::66::66: saka..
konusan yoksa ben banyo planlamaya geri donuyorummm:1::1::1::1:

oyle dedinya anti etki eder canim simdi millet gelir... bence planlamani dusun.. benim esimin eli kulaginda zatennnn..

hehhh buldummmmm...

iyiymis yaa... en azindan benim gibi biletimi ver diye israr edip, üstüne bir de suclu muamelesi görmemissin :1::1::1:

Back
X