• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

süpersiniz kızlar:46::46::46:

otobüs mevzusunu bende yaşadım. hatta hiç para vermeden gitmişliğimde vardım bu şekilde. bazen çok dalgın olurum..:61:

valla canim superlikmi irezillik mi bilmemde bendede bayagi bi durum varmis an itibariyle onu anladim... ayy yabende rahatsiz oluyorum bazen otobusuodemedigim zaman kul hakkina geciyor diye...Allah affetsinn

ve an itibariyle kendi kendime konustugumu farketmis durumdaymmm... ses verende yokkk bak buda basit bir "aayyy rezil oldummmmm" durumuuu... neyse bacilar eyvallahhh:58::58:

regen kiiiizz ...ikizz okudunmu rezillikleri ve itirafimiii... ikiz oldugumuz icin sendede olmasi lazim boyle durumlarinnn...

canim dalginligimizin ayni oldugu kesin... kafami toparlasam kesin hatirlarim da su an düsündügüm tek sey, esimin cantasini hazirlayip yatmak...

hadi kizlaaarrr sizi seviyorum.. hepinize iyi geceler... yarin ayni konuya devam ederiz herke bi düsünür kesin hatirlariz... sadece utandiginiz anlar olmasa da olur hani... :1::1::1::1::1:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

nasiii yaniiii?:26:

yaaa ankara da parali otobüsler varken, yani ben lisedeyken, para verirsin bilet alirsin karsiliginda... ben parayi verdim ve bileti vermedi adam.. ben de istedi, napiiim bi kontrol olsa ceza yicem.. adam bi terslendi bi artistlendi bilet istiyorum diye.. rezil olan ben oldum.. sey yapan, öteki seyi yapandan yüzlü cikarmisya...

valla canim superlikmi irezillik mi bilmemde bendede bayagi bi durum varmis an itibariyle onu anladim... ayy yabende rahatsiz oluyorum bazen otobusuodemedigim zaman kul hakkina geciyor diye...Allah affetsinn

aman canım rezillik değil ya..
sonuçta her kapalının bence başına gelebilir bir durum. tek kötü noktası tekrar görmen :34:
hoş adamda öküz bri değilse oda utanmıştır zaten:27:
benim babam dolmuş şöförü kasıtlı yapılmadığı sürece böyle şeyleri takmaz onlar ve kasıtlı yapılanlarda mimlidir

hii kizlar utandigim birdurum ve yakin zamanda olan kimselerede soyleyemedimmmmm..size diyim de yuku gitsinnn...

gecen yaz burda aksamuzeri .. kapi calindi bilen bilir bizim buralarda pek kapi calinmaz disardan zile basilir.. ustelik simdiye kadarda hic calinmadi kapimda boyle..

neyse aksam uzeri calindi kapi o sira oglumda dusmus telasliydimm... ve esimdir diyip actim kapiyiiii... aaaaaaaaa asagidaki arap komsu.... bende kapaliyim ya ..uzerimde sort ve ip askili bady vardiii gogus dkolteli.... ...:69::69::69::69::69::52::52::52: cocukta kucagimda agliyor hemmen kapiyi geri kapadim ve inanin dkkalarca oyle kaldimm... bekleyin mosyo dedim.... anladi oda biliyor kapali oldugumuu... o an varya hem gunahmi yanayimmm hem hatamami... hem nebilim istekendime gelemedim aksilikya binagiris cikislarindada adamla sIk karsilasir olduk.. kafami kaldiramiyorum halennn konusurken falan ve her adamla konustugummuzda geliraklima.....

esime soyleyemediiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm... Allah beni affetsinnnn.. kasit yok sonuctaaa

dalgınlık sonuçla suçluluk hissetmeee bir müsibet bin nasihattan iyi oluyo :)
benimde başıma öyle birşey geldi eşime söylesem bir ton laf yerim ama artık kontrol etmeden açmak mıııı tövbeee

canim dalginligimizin ayni oldugu kesin... kafami toparlasam kesin hatirlarim da su an düsündügüm tek sey, esimin cantasini hazirlayip yatmak...

hadi kizlaaarrr sizi seviyorum.. hepinize iyi geceler... yarin ayni konuya devam ederiz herke bi düsünür kesin hatirlariz... sadece utandiginiz anlar olmasa da olur hani... :1::1::1::1::1:

hadi ii geceler ozaman Allah kolaylikve rahatlik verrsinnn....

ha esinin bugunu hatirlamadiginada takilma inan hayatta daha muhim seyler var biz ozel gunleri karsilayip kutlayanlardan deiliz mesela...biliyoruz esimitest ederim arada ama kutlama filan yokk..

tabi ayri gorusler hepsine saygimiz var... Allaha emanet ol canimcimmm

:60::60::60:

aklima cokk komik bisi geldi... bu tam bir itiraf bence iste...

ilkokuldayim sanirim... iste beslenme icin evden bisiler goturuyoruz bazen.. boyle minik minik meyvasulari varya, iste babam ondan aliyordu, bende okula goturuyordum... bir kere gidip visne diye domates suyu almis...:60::60:
bende farketmeden okula goturdum alip...
herkes yiyeceklerini yerken ben de domates suyumu cikardim.. ama hala farkinda diilim..:60::60::60: arkadaslardan biri gordu, "aaa sen domates suyu mu iciyorsun" dedi... ya ne alaka bilmiyorum ama cocukluk iste bende utandim boyle bir hata yaptigima.. bozuntuya vermemeye calistim, evet ben severim filan dedim... sonra zorakiiii bitirmeye calistim, hatta bitiremeyip caktirmadan cope attim sonunda...:60::60::60::60:
tam safmisim yani, amannn yanlis getirmisim diyip kenari koysam ya...:60::60::60: sonra da babama kizmistim...:60:

ve an itibariyle kendi kendime konustugumu farketmis durumdaymmm... ses verende yokkk bak buda basit bir "aayyy rezil oldummmmm" durumuuu... neyse bacilar eyvallahhh:58::58:

ben anlatmaya devam ediyordummmm, herkes kaciyoooomusssss...:43::43::43::43::43::43::43::43:
küstümmmmmmm....:63::63::63:

listemiz nerede aceba benim gelmesini istemediğim gün çok yaklaştı inş bu ay gebe kalırım :84:

ilkokuldayim sanirim... iste beslenme icin evden bisiler goturuyoruz bazen.. boyle minik minik meyvasulari varya, iste babam ondan aliyordu, bende okula goturuyordum... bir kere gidip visne diye domates suyu almis...:60::60:
herkes yiyeceklerini yerken ben de domates suyumu cikardim.. ama hala farkinda diilim..:60::60::60: arkadaslardan biri gordu, "aaa sen domates suyu mu iciyorsun" dedi... ya ne alaka bilmiyorum ama cocukluk iste bende utandim boyle bir hata yaptigima.. bozuntuya vermemeye calistim, evet ben severim filan dedim... sonra zorakiiii bitirmeye calistim, hatta bitiremeyip caktirmadan cope attim sonunda...:60::60::60::60:
tam safmisim yani, amannn yanlis getirmisim diyip kenari koysam ya...:60::60::60: sonra da babama kizmistim...:60:
çok güldüm yaaaaa :))

aman canım rezillik değil ya..
sonuçta her kapalının bence başına gelebilir bir durum. tek kötü noktası tekrar görmen :34:
hoş adamda öküz bri değilse oda utanmıştır zaten:27:
benim babam dolmuş şöförü kasıtlı yapılmadığı sürece böyle şeyleri takmaz onlar ve kasıtlı yapılanlarda mimlidir
evett oylee adamda utandii sonucta o da muslumannn...birde esi var ...acaba ona soledimi falan die sanki ondan sora esituhaflasti gibi... yada ben hasaslastigimicin ole geldiiii

dalgınlık sonuçla suçluluk hissetmeee bir müsibet bin nasihattan iyi oluyo :)
benimde başıma öyle birşey geldi eşime söylesem bir ton laf yerim ama artık kontrol etmeden açmak mıııı tövbeee
evet canim ole valla artik hervurulan kapiya oui(viy) diorummm............ aferim bana:62::62::46::46:

seninkide mi buna benzerr yanliz olmadigima sevindimmmm:66::66:

öylebir geçer zamankiyi izliyormusunuz dizide cemilenin balına gelenler okadar kanama olup hamileliğinin devam etmesi üstelik alinin sperm kalitesindeki müthişlik ilişkiye girdiği hamile kalıyo :9: sanki okadar basit :43:

ayyy cocuk akli isteee....... cannimmm iyiymisss.. kurtarmissin ama durumu yinede...
ben anlatmaya devam ediyordummmm, herkes kaciyoooomusssss...:43::43::43::43::43::43::43::43:
küstümmmmmmm....:63::63::63:

valla guzelimbende kendikendime anlatiyorum die gidiyodum zatennn... kusmeeee:20::20: anlat yarinda devam ederiz bulamazsak bisiler... esim gelior 5dk ya faln

evett oylee adamda utandii sonucta o da muslumannn...birde esi var ...acaba ona soledimi falan die sanki ondan sora esituhaflasti gibi... yada ben hasaslastigimicin ole geldiiii

evet canim ole valla artik hervurulan kapiya oui(viy) diorummm............ aferim bana:62::62::46::46:

seninkide mi buna benzerr yanliz olmadigima sevindimmmm:66::66:

benimki dahada beter eşimin kuzeniiiii yani kapıyı yüzüne kapattım mecbur toparlandım içeri aldım :9:
komşu dediğin ne kiiii

ben geldım kızlarrr :) Kocişimleee dondurma yedık ,dondurma yedık, yürüyüş yaptık geldık :)

biz ozeniyoruz amaaaa... :1::1::1::1:

öylebir geçer zamankiyi izliyormusunuz dizide cemilenin balına gelenler okadar kanama olup hamileliğinin devam etmesi üstelik alinin sperm kalitesindeki müthişlik ilişkiye girdiği hamile kalıyo :9: sanki okadar basit :43:

oyle canim yaaa zaten bu diziler yuzunden bu haldeyiz... herkes ooole hemen oluyor saniyor... uzunca bir sure istemiyor bizim gibi..:1::1::1:

kaptannn adınla hitap etmek isterdim isimleri tutma özrüm varda kusuruma bakma :26:
şimbu bu ayda gebe kalmazsam yumurtalık çatlatma hapından bahsetmiştiniz ama ismini unuttum
neyapalım yani doktor bana bekle diyor tedavi vs önerme yok iyice sıkıldım cuma günüde tatile çıkacağız buraya giremem neler yapacaksınız netavsiye edersiniz

Back
X