• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

yok bitanem ya doktorum bile söyledi bu ayı es geçin diye :14::14: o yüzden bi an önce kırmızlarımı bekliyorum :68::68: hem aslında böylesi daha iyi hiç sters yapmıyorum acaba ne oldu tuttu mu tutmadı mı diye gayet rahatım yani :21::21::21:

inş canım bidaha ki ay gelir bebişim :70::70:

İnşallah canım :70: Bende kesin karar verdim artık yarın akşama kadar hsg için yeri belirleyip filmi çektiricem ( inşallah tüpler açık çıkar ) cerrahpaşada çektiremiyorum bu filmi çeken 1 kişi var o da izindeymiş böyle saçmalık mı olur ya ... sonra eşimin kesin tanı şudur artık derlerse ameliyatını bekliycem zaten ameliyattan sonra 3 ay kadar bekliyorsun o sırada biraz kafamı dinleyeceğim baktık o zaman içinde de olmuyor o zaman aşılama yada tüp bebeğe yöneleceğim böyle her kafadan bir ses çıkıyor sinirlerim hepten bozuldu .. Tabi eşimi ikna edebilirsem taktı kafayı tüp bebeğe :97:

kizllaaaarrrrr ben geldim test yaptim ve sonuc yine negatif :50::50::50::50::50::50::50:

anlamadim gitti... dr'u arayacagim birazdan.. bi kendime geleyim...

canım ya inan ne yazacağımı bilmedim kuzum ya lütfen üzülme zor ama kendini sakın bırakma gülüm :59::59: herşeyden önce rabbim hayılısnı versin nasip etsin demek vakti zamanı daha gelemdi geç olsun da güç olmasın canım :16::16::16:
ama niye bu kadar çok geçikti:44::44: canım bi dr görün kist falan olmasın :50::50:
ahh bu kırmızlar her ay bize oyun oynuyolar :57::57::57:

ne demek canım :70::70::70::70::70::70::70::70:

inş canım tutmuştur bebişkon :16::16: yine de sen bilirsin canım çok şüpheye düşüyosan yap o zaman tatlım bizlere de hayırlı hebri veririsin alahın izniyle :79::79::79::79::79::79:

bu ay kesin tuttu gibi geliyo ama heveslenmekte istemiyorummm...hem yapasım geliyo hemde de bi yandan kendi kendime bekle diyorummmm üzülmemek için..ama 1haftadır kasıklarım ve göğüslerim çok ağrıyo..ben böle kasık ağrısı yaşamadım hiççç..meraktan çatlamak üzereyim anlıcannnnn.....

kizllaaaarrrrr ben geldim test yaptim ve sonuc yine negatif :50::50::50::50::50::50::50:

anlamadim gitti... dr'u arayacagim birazdan.. bi kendime geleyim...

canım üzülme yaa :70: evde kendin mi yaptın testi ? belki yanlış çıkmıştır az daha sabret doktora git ama gene çıkmazsa üzülme sakın herşeyde vardır bi hikmet

bu ay kesin tuttu gibi geliyo ama heveslenmekte istemiyorummm...hem yapasım geliyo hemde de bi yandan kendi kendime bekle diyorummmm üzülmemek için..ama 1haftadır kasıklarım ve göğüslerim çok ağrıyo..ben böle kasık ağrısı yaşamadım hiççç..meraktan çatlamak üzereyim anlıcannnnn.....
inş canım ya tabi en iyi vücudunu sen tanırsın sen bilirsin inş gelmiştir bebeğin gülüm rabbim hyırlısnı nasip etsin hiç merkatan çatlama canım o zaten varsa vardır canım stres yapma :16::16::16::16:
zaten bundan sonra ortadan ikiye de çatlasam asla test yapmıcam çok karalıyım :20::20::20::20::20::19::19::19::19::19::19:
İnşallah canım :70: Bende kesin karar verdim artık yarın akşama kadar hsg için yeri belirleyip filmi çektiricem ( inşallah tüpler açık çıkar ) cerrahpaşada çektiremiyorum bu filmi çeken 1 kişi var o da izindeymiş böyle saçmalık mı olur ya ... sonra eşimin kesin tanı şudur artık derlerse ameliyatını bekliycem zaten ameliyattan sonra 3 ay kadar bekliyorsun o sırada biraz kafamı dinleyeceğim baktık o zaman içinde de olmuyor o zaman aşılama yada tüp bebeğe yöneleceğim böyle her kafadan bir ses çıkıyor sinirlerim hepten bozuldu .. Tabi eşimi ikna edebilirsem taktı kafayı tüp bebeğe :97:
hayırlı olsun canım inş çok güzel sonuçlar çıkar canım sen kendini kasma sıkma yeter rahat bırak zaten sende ekranda göreceksin tüplerden çektiğini o kadar çok rahatlıcaksın ki o zaman :21::21::21::21::21: boşuna stres yapmışım diyeceksin haıyrlısyla :71:
en iyisi canım biraz oluruna bırakmak hem kafan rahatlar hem de sen stress yapmamış olursun tatlım :16::16:
tüp bebek için acele etmeyin canım :20:

inş canım ya tabi en iyi vücudunu sen tanırsın sen bilirsin inş gelmiştir bebeğin gülüm rabbim hyırlısnı nasip etsin hiç merkatan çatlama canım o zaten varsa vardır canım stres yapma :16::16::16::16:
zaten bundan sonra ortadan ikiye de çatlasam asla test yapmıcam çok karalıyım :20::20::20::20::20::19::19::19::19::19::19:

inşallah canım ya evet bu sefer çok farklı hissediyorum kendimi akşama kadar evde oluyorum.küçük bazı işler yapıyorum herzaman ki şeyler yine de kendimi çok yorgun hissediyorum sanki akşama kadar ayakta çalışmış gibi...oy oy ben buraya girince sizinle konuşunda daha da çok heycanlanıyorummm.heycan basması yaşıyorummm.:60::60::60::60:

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım inş çok güzel sonuçlar çıkar canım sen kendini kasma sıkma yeter rahat bırak zaten sende ekranda göreceksin tüplerden çektiğini o kadar çok rahatlıcaksın ki o zaman :21::21::21::21::21: boşuna stres yapmışım diyeceksin haıyrlısyla :71:
en iyisi canım biraz oluruna bırakmak hem kafan rahatlar hem de sen stress yapmamış olursun tatlım :16::16:
tüp bebek için acele etmeyin canım :20:

inşallah canım ya bi yer buldum şimdi hem fiyatı uygun geldi 150 tl hemde adamlar rahatlattı telefonda Allah biran önce şu sıkıntılarımızı bitirsin inşallah . İnşallah tüplerde açık çıkarsa eşimi ikna etmek kalıyor geriye .. :34:

İnşallah vardır canım ben senin yerinde olsam ohooooo kaç tane yapmıştım ..:1: Valla zaten hamile kalayım sırf o tek çizgiye inat hergün bi test yapıcam sıkılana kadar :9:

inşallah canım ya evet bu sefer çok farklı hissediyorum kendimi akşama kadar evde oluyorum.küçük bazı işler yapıyorum herzaman ki şeyler yine de kendimi çok yorgun hissediyorum sanki akşama kadar ayakta çalışmış gibi...oy oy ben buraya girince sizinle konuşunda daha da çok heycanlanıyorummm.heycan basması yaşıyorummm.:60::60::60::60:

kendini çok yorma o zaman gülüm dikkatli ol aman allah korusun bebeği varsa bişey olmasın :21::21::21:
inş canım heyecanın o yaptığın testle daha bi artar canım :62::62::62:

İnşallah vardır canım ben senin yerinde olsam ohooooo kaç tane yapmıştım ..:1: Valla zaten hamile kalayım sırf o tek çizgiye inat hergün bi test yapıcam sıkılana kadar :9:

bende çok istiyorum yapmayı da beklicem 1,2 gün daha zaten zor tutuyom kendimi....

aynen canım bende karnım büyüyüp çıkana kadar her gün yaparım büyük bi keyifle :21::21::21::21::21::21:

sonra onları kolye yapıp boynumuza asarız canım :1::1::1::1::1::1::1::1:

bende çok istiyorum yapmayı da beklicem 1,2 gün daha zaten zor tutuyom kendimi....

Aslında en iyisini yapıyorsun ama o zamana kadar kendini çok fazla kaptırma. Hissediyorsan vardır inşallah ama çıkmazsa üzülürsün onun için diyorum yanlış anlama sakın. Hadi bakalım bu hafta ilk müjdeli haberimiz senden gelsin :54:

Back
X