yok kiss ben ne yemek yapiyorum da hic.. canim isterse kalkip ugrasiyorum o kadar.. o da benim yaptigimi gözü kapali yapanlar var :97::97::97::97:
valla bazen tartistigimiz zaman cantasini almadan gider ay bi icin acir ki sorma.. sanki disarda ac kalacak.. ama onun firmasinin oldugu yerde öyle lokanta pke felan yok bir de olsa bile disari cikma sansi yok.. yemek salonunda herkes getirdigini yiyip is basi yapiyorlar yani en fazla marketten bir sey alip gidiyor ya da döner siparis veriyor baska da bir sey yok.. evde yaptigim sandvic onlardan daha iyi bence dimi ama??
Kesinlikle tatlım eşimde öyle söylüyor :))) canım ya kıyamıyosun yinede kocana dimi biz kadınlar çok yufka yürekliyiz bende pazar günü kavga ettim eşimle sonra nasıl üzüldüm anlatamam aman iyiki kadınız :)))9
eveeetttt

iste o sebepten canim ben de yaymiyorum etrafa.. ne geregi var.. burda bi arkadas var, korunmayi biraktigini bebek istedigini 3-5 kisiye söylemis simdi herkesin haberi oldu diyo, yolda gören soruyor halen hamile kalamadinmi diye, cok sinirlerim bozuluyor daha cok stres yapiyorum diyor.. mielletle ugrasmasi daha zor ya dimi??