- Konu Sahibi screamaway
- #28.261
günaydin hanimlaaarr... keyifler nasil bakalim???? gerci ben bu saatte bile herkesi kacirmayi basaran bi sansla geldim ama napalimm...
BU ARADA....
Sevgili konkitolar grubu... yani istanbullular... lütfen gidin baska yerde kararlastirin nerde ne zaman bulusacaksanizne o öyle hava atar gibi
hayir yani gelen var gelemeyen var :84::84::84::84::84::84:
biz gurbet gelinleleri olarak, screamaway, sila, menbeta ve ben sizi esefle kiniyoruz![]()
ay biraz fazla sitemkar oldu galiba...
yahuuu kardeşim biri gidin başka yerde konuşun der biri burdan haberleşin der.. bu ne ya![]()
yokkkkk sakinnn kizlarrrr, burdan haberlesin yaaa... bir yere gitmeyin... ben sizin haberlerinizi aldikca mutlu oluyorum... foto da ekliceniz zatennn.. biz gelmis kadar olcaz...

Hayirli cumalar kizlarr....
Cook mutluyumm esimin istedigi is oldu,sartlari flnda cok iyiymis evrak listesini vermisler sali gunune tamamlayip is basi yapicakk:)
Hlycimm, Silacim ve screamawaycimm insallah sizin eslerinizinde is gorusmeleri olumlu gecerr.Allahim istedikleri yerde calismayi nasip etsin herkezee hayirli rizklar versin insallah...
Hlycimm kotu ruyalar gormussun tatlimm kiyamam sana :) ben tabiki seni beklerimm ama eminimki kankitonda beklerdi ama hasta diye bekliyememistir ruyanda :) buarada kardesinede gecmis olsun ins onemli biseyi yoktur...
Kardaizcimm sanada cok gecmis olsunn benim normalde regl oldugumda belim agrir ama hayatimda 1 kere kusmustumm cok kotuydu
Tugcecimmmm, cok sevindimmm.. esinin yeni isi hayirli olsun insallahh...

canim insallah esinin gorusmesi cok güzel gecer insanin icine sindigi yerde calismasi cok onemli gercekten
tesekkurler azracimmm insallahhh...

kardaizcimmm, cok gecmis olsun canimmm...

hulyacimmm, senin de kardesine gecmis olsun.. insallah kisa surede toparlanir..